2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Başka br doktor bulsan yokmu hiç hemen gidebileceğin bir yer devlette olsa git bir kerelik.
allah düşürmesin devlet hastanesine pek gitmiyorum oğlumu da götürmüyorum çok sıkıntılı onlar hele büyük şehirde.. bak dün akşam özel hastaneye gitmemize rağmen moralimiz bozuk şekilde eve geldik. doktor yine diyor kalp atışını duymadan kesin konuşmayalım diye umarım sağlıcakla duyarız onları da şimdi hamilelik sigortası araştırıyorum en azından doğum filan beleşe gelir

Ne ara bu kadar yazışmalar oldu tatlı annecikler
Biz daha yeni öğrendik sayılır benim gibi 2. Bebisini bekleyen var mi ?

Ben koruya gidiyorum inanılmaz memnunum

Ne ara bu kadar yazışmalar oldu tatlı annecikler
Biz daha yeni öğrendik sayılır benim gibi 2. Bebisini bekleyen var mi ?
Benimde 20 aylık olacak 19 buçuk aylık:))
Canım senın sat neydı? Ya ben hamıle kaldım ablam hamıle bugunde kuzenım hamıle oldugunu ogrendı. Kan vermıs 35,27 cıkmıs :) daha batına da vardı
Benim döngüm değişiyo sürekli ama 11-12 şubat yani aslında yarın bat..
SAT 13 ocak

Canım sezaryen doğumda iki yıl ara vermek gerekmiyor mu? Ben de şimdi hamileyim, yaş aralığı az olsa ne güzel olur :)

Kızlar slm şimdi doktordan geldim bu sefer vajinal ultrason yaptı doktor keseyi kesin görmem lazım dedi ama yine belli belirsiz çok çok minik bişey var dedi 7.1 mm cihazdanmi acaba bilemedim ama bana verdiği kağıtta hiç bişey görünmüyor birde benim myom vardı oda rahim ağzına yakın yerde olduğu için biraz tehlikesi var ama bakalım salı yada çarşamba tekrar gidicem

Birde hcg çok fazla yükselip kesenin hala çok küçük olmasından doktor çoğul gebelik olma ihtimalini de söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…