- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
allah düşürmesin devlet hastanesine pek gitmiyorum oğlumu da götürmüyorum çok sıkıntılı onlar hele büyük şehirde.. bak dün akşam özel hastaneye gitmemize rağmen moralimiz bozuk şekilde eve geldik. doktor yine diyor kalp atışını duymadan kesin konuşmayalım diye umarım sağlıcakla duyarız onları da şimdi hamilelik sigortası araştırıyorum en azından doğum filan beleşe gelirBaşka br doktor bulsan yokmu hiç hemen gidebileceğin bir yer devlette olsa git bir kerelik.
Hayırlısıyla duy canım :)Kalp atısı ıcın doktorra geldık kızlar dua edın
Güzel haberler al canım inşallahKalp atısı ıcın doktorra geldık kızlar dua edın
Sat 11 ocak 28 günde bir
Çok sevindim cnm. Bende çok anlam veremiyorum bu HCG yeYaşasınnn kendi doktorumla görüştüm herşey normal evet kese biraz aşağıda ama haftasıyla uyumlu bhcg ye hiç takılma ona bakılması bile gereksiz deri 10 gün sonra Bebek ve kalp atılı için gideceğiz.
Benim nasipse ikinci olacak 25 aylık bir ergen oğlan var :))Ne ara bu kadar yazışmalar oldu tatlı annecikler
Biz daha yeni öğrendik sayılırbenim gibi 2. Bebisini bekleyen var mi ?
Evet çok anlamsızmış gerçekten. O keseyi gördükten sonra niye bakmış filan dedi :)Çok sevindim cnm. Bende çok anlam veremiyorum bu HCG ye
Ben koruya gidiyorum inanılmaz memnunumBende pko vardı onun için cemil kaya ya gitmişti. İlk muayene içinde ona gittim. Aslında dr u çok sevdim ama biraz tuzlu gelecek sanırım o yüzden başka bi özel hastane düşünüyorum..Koru medicana vs olabilir..O kadar çok doktor seçeneği varki karar vermek çok zor..
Canım sagol kalp atıslarını duyduk cok sükür allahım herkese nasip etsin insallahGüzel haberler al canım inşallah
Var canım 2013 dogumlu bır oglum varNe ara bu kadar yazışmalar oldu tatlı annecikler
Hadı gozun aydın canımCanım sagol kalp atıslarını duyduk cok sükür allahım herkese nasip etsin insallah
Canım sagol duyduk kalp atısını cok sukur darısı tüm ısteyenlerin basınaGüzel haberler al canım inşallah
Canım senın sat neydı? Ya ben hamıle kaldım ablam hamıle bugunde kuzenım hamıle oldugunu ogrendı. Kan vermıs 35,27 cıkmıs :) daha batına da vardıÇok sevindim cnm. Bende çok anlam veremiyorum bu HCG ye
Tesekkur ederim canım cok sagolHadı gozun aydın canım
Benimde 20 aylık olacak 19 buçuk aylık:))Ne ara bu kadar yazışmalar oldu tatlı annecikler
Benim döngüm değişiyo sürekli ama 11-12 şubat yani aslında yarın bat..Canım senın sat neydı? Ya ben hamıle kaldım ablam hamıle bugunde kuzenım hamıle oldugunu ogrendı. Kan vermıs 35,27 cıkmıs :) daha batına da vardı
Onun baya var daha 21 ocaktı sat :)Benimde 20 aylık olacak 19 buçuk aylık:))
Benim döngüm değişiyo sürekli ama 11-12 şubat yani aslında yarın bat..
SAT 13 ocak
Canım sezaryen doğumda iki yıl ara vermek gerekmiyor mu? Ben de şimdi hamileyim, yaş aralığı az olsa ne güzel olur :)İlk olarak ben kendimi tanıtayım
24 yaşımdayım, tam 20 aydır evliyim
06.06.2016 doğumlu bir kızım var ikinciyi istiyoruz nasipse, yaş aralığı az olsun istiyoruz
Nasip olursa doğum Eylül sonuna değil de Ekim'e denk gelir umarım o kadar topik açtım
Bu arada ilk doğumum sezaryen
Vee bir düşüğüm var, kan pıhtılaşması var, kızımda hamilelik boyunca hibor 5000 iğnesi oldum her gün.
Doktor dikişi güzel attıysa sıkıntı olmaz benceCanım sezaryen doğumda iki yıl ara vermek gerekmiyor mu? Ben de şimdi hamileyim, yaş aralığı az olsa ne güzel olur :)