- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Aynen canım dusunmemek en iyisi. Ye gitsin ya ne olcak verılıyo zatenBncede gecikme olduğu günlerde vardı bnm demek ki başka brseydenmis yada psikolojik geçti sonra smdi aklıma getirmiyorum yiyorum durmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım dusunmemek en iyisi. Ye gitsin ya ne olcak verılıyo zatenBncede gecikme olduğu günlerde vardı bnm demek ki başka brseydenmis yada psikolojik geçti sonra smdi aklıma getirmiyorum yiyorum durmadan
Kilo yu kafama takmam hiç canm zaten epey bir zayifim :) almak işime gelir göbek hariç göbek olayına gıcık oluyorum ya karnim çıkınca kendimi nasıl hissedeceğim acaba ..Aynen canım dusunmemek en iyisi. Ye gitsin ya ne olcak verılıyo zaten
bende alttan bakıcak diye düşünmüştüm bide kan idrar testi vericem ztn diye aç gitmiştim bi damla bile yoktu idrar testini bile zorla verdim bidakine sıkışık gidicem artık :)Kız o ıdrara sıkısık olayı burada olmuyo. Ilk ıdrar kan alıyo. Sonra muayene
bulantıyı ypn beta hcg diye biliyorum ben 8 9 haftalarda da hcg tavan yaptığından bulantıda aynı oranda coşuo bi süre sonra hcg değerleri düşmeye başlayınca bulantılar bitiyosuan sok oldum hareketle ne alakaymis ya o zaman bn boş gebelikte neden bulantı yasadm hemde aşırı bulantı adı üstünde boş gebelik bebek faln yok kese kendi kendine büyüms değerler artms öyle. Bnce hormonlarla alakalı sonuçta ve vücut gebeliğe alisiyo
Karın cıktıgında acayıp bı duygu ya resmen ozguven patlaması yasıcaksın. :)Kilo yu kafama takmam hiç canm zaten epey bir zayifim :) almak işime gelir göbek hariç göbek olayına gıcık oluyorum ya karnim çıkınca kendimi nasıl hissedeceğim acaba ..
çok değişik duygular içerisindeyim hani tam da dediğin gibi nötr ümBen karnımdakıne degılde. Ogluma ıhanet rtmıs gıbı hıssedıyodum. Bende buna karsu suan notrum. Bısey hıssetmıyorum. Hebuz gıtmedın doktora gormedım,belkı ondandır.
Benim hcg şu an 32.000 hahahah onunla alakası Yok b6 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor.bulantıyı ypn beta hcg diye biliyorum ben 8 9 haftalarda da hcg tavan yaptığından bulantıda aynı oranda coşuo bi süre sonra hcg değerleri düşmeye başlayınca bulantılar bitiyo
Ay çok gülerim kendime Allahım nasip etsin inşlh o günleri görmeyiKarın cıktıgında acayıp bı duygu ya resmen ozguven patlaması yasıcaksın. :)
Demi bencede insanın bünyesine göre tabi birde kimini hormon etkilemiyo kimini etkiliyor..bulantıyı ypn beta hcg diye biliyorum ben 8 9 haftalarda da hcg tavan yaptığından bulantıda aynı oranda coşuo bi süre sonra hcg değerleri düşmeye başlayınca bulantılar bitiyo
Benim oğlumda da yoktu bulantı sadece 6-9 haftalar arası tiksinme vardı ama kusma bulantı olmamıştı. Son ay reflüden kusmuştum hepBncede gecikme olduğu günlerde vardı bnm demek ki başka brseydenmis yada psikolojik geçti sonra smdi aklıma getirmiyorum yiyorum durmadan
Ben son gunlerde gittikce artan bir bulanti yasiyorum. Kusmadim henuz ama cok keyifsiz.Kızlar aranızda midesi bulanan var mı?
Benim de 127'den 560' a cikmisti 2 günde. Ama tek bebek. Ve iyi birsey artmasıKızlar ben pazartesiden beridir kan tahlili yaptırıyorum yükselmeyi takip amaçlı. Değerlerim 2 kat değil 4 kat 4 kat artıyor doktor keseyi görmeden yorum yapmıyor daha ama bir sorun teşkil ediyor mudur bu durum ?
Değerlerim şöyle:
Pazartesi:185
Perşembe:866
Cumartesi yani bugün:3270
Ne diyorsunuz ????
Bndede reflu var galiba migdem arada o yüzden karışıyor. Son aylarda migdeye baskı oluyor sanırım daha zor geçer reflu hastaları için..Benim oğlumda da yoktu bulantı sadece 6-9 haftalar arası tiksinme vardı ama kusma bulantı olmamıştı. Son ay reflüden kusmuştum hep
cok zor bi durum anlayabiliyorum seni korkma tanidigim var ondada oldu 3 4 gun surmus dusuk olmamis
genelde cevrem gebelik ustune adet diyorlar bu duruma kanaman olup agri sizi yok ise korkma sanci vurursa sıkınti canim dua edicem sana insallah bisey olmaz
Cnm sancı oluyo belimede vuruyo . Birde bnm doktorun keseyi bulduğu yere arar ara batmalar oluyor sende de oluyormu . Bu kesenin büyümesinden kaynaklı demi??Herkeste artip azalan sanci oluyor mu? Bende sancisiz gün olmadı gibi.
Kızlar 6 haftalık bir hamilelik icin 17 mm kese iyimi
Demi ama bn 3. Kez yaşıyorum bu stresi inslh bu kez kucağıma almak nasip olur.. daha epey bir yol var ama en telaşlı dönem ilk 12 hafta sanırım ondan sonra 2 testi de yaptırınca rahatliyorsun demi?
Aynen canm sende göbekten iğne yapıyorsun degilmi. Şimdilik geriden gitmesi harici bir sorun yok onuda yumurtlama geç oldu deyip avutuyorm kendimi ayın 25ini bekliyorum dört gözle hayırlısı hakkımızda bn daha kalp atışi hiç duymadım br duysam sanki rahatlayacm bnm erken dönemde sıkıntı var oluşumla ilgili..Sen. De bendensin sAnırım bnm de 3. Stres gene zorlu başladı bn düşecek galiba dedikçe büyüyo kese Rabbim herşeyin işini bilendir
Sen. De bendensin sAnırım bnm de 3. Stres gene zorlu başladı bn düşecek galiba dedikçe büyüyo kese Rabbim herşeyin işini bilendir