2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen canım dusunmemek en iyisi. Ye gitsin ya ne olcak verılıyo zaten
Kilo yu kafama takmam hiç canm zaten epey bir zayifim :) almak işime gelir göbek hariç göbek olayına gıcık oluyorum ya karnim çıkınca kendimi nasıl hissedeceğim acaba ..

Kız o ıdrara sıkısık olayı burada olmuyo. Ilk ıdrar kan alıyo. Sonra muayene
bende alttan bakıcak diye düşünmüştüm bide kan idrar testi vericem ztn diye aç gitmiştim bi damla bile yoktu idrar testini bile zorla verdim bidakine sıkışık gidicem artık :)

bulantıyı ypn beta hcg diye biliyorum ben 8 9 haftalarda da hcg tavan yaptığından bulantıda aynı oranda coşuo bi süre sonra hcg değerleri düşmeye başlayınca bulantılar bitiyo

bulantıyı ypn beta hcg diye biliyorum ben 8 9 haftalarda da hcg tavan yaptığından bulantıda aynı oranda coşuo bi süre sonra hcg değerleri düşmeye başlayınca bulantılar bitiyo
Demi bencede insanın bünyesine göre tabi birde kimini hormon etkilemiyo kimini etkiliyor..

Benim de 127'den 560' a cikmisti 2 günde. Ama tek bebek. Ve iyi birsey artması

Benim oğlumda da yoktu bulantı sadece 6-9 haftalar arası tiksinme vardı ama kusma bulantı olmamıştı. Son ay reflüden kusmuştum hep
Bndede reflu var galiba migdem arada o yüzden karışıyor. Son aylarda migdeye baskı oluyor sanırım daha zor geçer reflu hastaları için..

Sancıda oldu dün bgn hayırlısı ne diyeyim migren de bi taraftan zorluyor

Demi ama bn 3. Kez yaşıyorum bu stresi inslh bu kez kucağıma almak nasip olur.. daha epey bir yol var ama en telaşlı dönem ilk 12 hafta sanırım ondan sonra 2 testi de yaptırınca rahatliyorsun demi?

Sen. De bendensin sAnırım bnm de 3. Stres gene zorlu başladı bn düşecek galiba dedikçe büyüyo kese Rabbim herşeyin işini bilendir

Sen. De bendensin sAnırım bnm de 3. Stres gene zorlu başladı bn düşecek galiba dedikçe büyüyo kese Rabbim herşeyin işini bilendir
Aynen canm sende göbekten iğne yapıyorsun degilmi. Şimdilik geriden gitmesi harici bir sorun yok onuda yumurtlama geç oldu deyip avutuyorm kendimi ayın 25ini bekliyorum dört gözle hayırlısı hakkımızda bn daha kalp atışi hiç duymadım br duysam sanki rahatlayacm bnm erken dönemde sıkıntı var oluşumla ilgili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…