2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ara ara kanan oluo die hibora 2. Günden veda etmiştim bana da söylenen 10 gün sonra kalp atışı için gelmem

Evet son aylarda acayip baskı oluyor Bebek mideyi tekmeliyor filan. Reflünün en zor yanı kısma değil de o mide borusu yanması
Aynen ya bn sigarayı bıraktığımdan beri o yanmayı hissetmedim daha çok kötü oluyordu bakalm katlanacaz zorlu br maraton bizi bekliyor :)

Can'ım onun bebeğin hareket etmesiyle alakası yoo boş gebelikte de bulantı oluyor sonuçta. Umarım hiç bulanmaz miden. Ben Progestan kullanıyorum onu içtiğim zaman acayip sersemliyorum. Bi de mide bulantısı aç karnına olur sürekli yemek yersen az az o zaman olmaz.

Cnm sancı oluyo belimede vuruyo . Birde bnm doktorun keseyi bulduğu yere arar ara batmalar oluyor sende de oluyormu . Bu kesenin büyümesinden kaynaklı demi??
Bende de belimde sanci gecen hafta cok oldu bu ara yumurtaliklarda ve rahimde batmalar sancilar oluyor. Herhalde bebek büyüyor. Hareket etmeye de başlamış sanırım.

Bende de belimde sanci gecen hafta cok oldu bu ara yumurtaliklarda ve rahimde batmalar sancilar oluyor. Herhalde bebek büyüyor. Hareket etmeye de başlamış sanırım.
Seninkinin başlamıştır hareketlr canm bnm ki için erken zatn geç yumurtlama olmuş buay her Zaman kine Gore 2 gün sonra olmuş. Ama belim çok ağrıyor ya enfeksiyon mu yoksa diyorum eğer idrarda yanma falan baslarsa giderm doktora tekrar. İlerlemedn gitmek gerk bol su iciyorum aslında varsa da geçer böylelikle bugün gezdm epey belkide ondan oldu belimin bu kadr ağrısı..

Kızlar ya ben de bir şeyler yazmak istiyorum ama çok erken öğrendiğim için hiçbir gelişme yok
Çarşamba günü kontrole gideceğim. Keseyi görür müyüz acaba. Kesenin görünmesi için kandaki değerin 1000 i geçmesi mi gerekiyormuş?

Kızlar ben bugün temizliği abarttım galiba sağ bacağım ağrımaya başladı sizdede bacak ağrısı var mı ?

değerin en son hangi gün kaçtı :) intrrnette bendr öylr okumuştm 1000 1500 e geldiğinde vajinal kese gözüküyo diye bn bugün gördüm karından değerim en son geçen hafta cuma 250 idi sağlıkla 2 ye katladıysa bugün 4000 i bulmuştur inşallah sende görürsün darısı kalp atışlarını duymamıza

Kızlar merhaba ben de ekim annesi olucam inşallah :)) Adım Elif 2 yıl 8 ay sonra hamile kalabildim evlilikten sonra.Bende de adet günü göğüs agrısı acısı başladı.Şuan şişti göğüslerim ve çok hassas.Sol kasığımda batmalar başladı.Yorgunluk var çok.Uzun bir yola gidicem sınav için 10 gün sonra umarım halledebilirim,iyi hissederim kendimi inşallah.Sizlerde bende bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza inşallahh.

Hayırlı olsun Elif bebeğin hoşgeldin :) Göğüs ağrısı ve sol kasikta batmalar yorgunluk bende de mevcut
Çok normal dedi dr um rahim büyüyor çünkü
Kendini zorlamamaya dikkat et çok hassas bi donem suan ...

Bendede dün akşam başladı mide bulantısı. Agrim falan yok ama göguslerim büyüdü sizede öyle bişey varmı.bayada sertlesti.

Göğüs buyume ve hassasiyeti inanılmaz bende de dokunamiyrm o derece yanı .. tabi çok normal seyler bunlar

Bendede dün akşam başladı mide bulantısı. Agrim falan yok ama göguslerim büyüdü sizede öyle bişey varmı.bayada sertlesti.
Canım bebım ılk gebelıgımde fecıydı. Normalde damarları gozukrn bır ınsanım ama boyle o damarlar kabarmıstı ve goguslerım yanıyodu. Sımdı goguslerımden yana bısey yok normaller :)

Teşekkür ederim.:) Keseyi gördünüz mü siz

Hosgeldın Elif. Saglıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza insallah. Sınavın ıcın de bol sans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…