2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar slm şimdi doktordan geldim bu sefer vajinal ultrason yaptı doktor keseyi kesin görmem lazım dedi ama yine belli belirsiz çok çok minik bişey var dedi 7.1 mm cihazdanmi acaba bilemedim ama bana verdiği kağıtta hiç bişey görünmüyor birde benim myom vardı oda rahim ağzına yakın yerde olduğu için biraz tehlikesi var ama bakalım salı yada çarşamba tekrar gidicem

Birde hcg çok fazla yükselip kesenin hala çok küçük olmasından doktor çoğul gebelik olma ihtimalini de söyledi :skandal:
Varmı ailede ikiz fln canım? Belkıde ondan dır. Bende merak ettım sımdı. Hayırlısı olsun ınsallah

B Biravucmutluluk cnm sen mi yaz demiştin sat 31 aralık yumurtlama 19 ocaktı bnm doktordan geldm keseyii gördük hemd idrara sıkışık olmadan karından 6.58 mm :) darısı kalp atışlarına inşallah 2 hafta sonra gidicem
Bn demiştim canm sağol :) bn sıkışık gittim canm belki benmkide daha küçük gözükürdu :KK66: ayy inslh kalp atışlarıni da duyarız haberleselm sürekli döllenme tarihlerini aynı sayılır

kızlar merhaba herkese. bugün doktor kontrolüm vardı ve çok şükür bebek de gözüktü :):):):)
5 haftanın içindesin dedi. okadar doluydu ki mesanem normalde bebek görünmez bu dönemde ama gözüktü dedi :) maşallah sübhanallah... 10 gün sonra tekrar çağırdı, kalp atışı görürüz dedi yüksek ihtimal. bir de bazı testler yaparız dedi. bu arada ben iki doz hepatitB aşısı olmuştum üçüncüyü sordum ne zaman yaptırayım diye antihbs testi istedi sonucu şimdi aldım. 1000 yazıyor. normal değer 10dan büyük işareti var heralde bağışıklık almışım ozaman değil mi? bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Bn demiştim canm sağol :) bn sıkışık gittim canm belki benmkide daha küçük gözükürdu :KK66: ayy inslh kalp atışlarıni da duyarız haberleselm sürekli döllenme tarihlerini aynı sayılır
Can'ım idrara sıkışık öı gitmek gerekiyor? Bi dahakine öyle gideyim daha iyi görünüyorsa

kızlar merhaba herkese. bugün doktor kontrolüm vardı ve çok şükür bebek de gözüktü :):):):)
5 haftanın içindesin dedi. okadar doluydu ki mesanem normalde bebek görünmez bu dönemde ama gözüktü dedi :) maşallah sübhanallah... 10 gün sonra tekrar çağırdı, kalp atışı görürüz dedi yüksek ihtimal. bir de bazı testler yaparız dedi. bu arada ben iki doz hepatitB aşısı olmuştum üçüncüyü sordum ne zaman yaptırayım diye antihbs testi istedi sonucu şimdi aldım. 1000 yazıyor. normal değer 10dan büyük işareti var heralde bağışıklık almışım ozaman değil mi? bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Hayırlı olsun canım :) idrara sıkışık olunca daha net oluyor :))) ayy kalp atışlarıni da duyarız inslh Allahım korusun bebegini:nazar:

Can'ım idrara sıkışık öı gitmek gerekiyor? Bi dahakine öyle gideyim daha iyi görünüyorsa
Daha net oluyor diye biliyorum canm. Ama gecenkinde bn çok sıkılmışm doktor baya sıkışıksn idrarınada dedi . Tuvalet ihtiyacınin yeni gelmiş olması tam ideali bnce.. :KK66:

amin canım hepimizinkini inşallah :)
kesinlikleee benden önce bir hastası daha olsaydı resmen altıma yapcaktım o kadar zor tuttum valla :)
Sna bise demedimi doktor. Bna dedi ki nasıl sıkışmışsn böyle dedi bn doktordan çıkınca direk lavaboya gittim :)

Kızlar napiyosunuuz :) ben bol su içmeye çalışıyorum o yüzden lavabodan çıkamıyorum hala kasık ağrım var ama çok hafif sizcedoktora gideyim mi

Hahahaha. Şu zamanlar çok stresli ya Yok keseyi gördük Yok bebeği Yok kalp atışı Yok ikili test Yok üçlü test. Gözümde canlandı koskoca mazi
Demi ama bn 3. Kez yaşıyorum bu stresi inslh bu kez kucağıma almak nasip olur.. :anne: daha epey bir yol var ama en telaşlı dönem ilk 12 hafta sanırım ondan sonra 2 testi de yaptırınca rahatliyorsun demi?

X