2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah razı olsun. 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli. Bu da tüp bebekti. Doğal yolla olacağını sanmıyorum. Yaş da 35 oldu. Artık çocuk defterini tamamen kapatacağım galiba
Canım benim Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin. Umudunu kaybedip de hamile olan çok tanıdığım var. En güzel en doğru zamanda Rabbim nasip etsin inşallah.

Canım benim Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin. Umudunu kaybedip de hamile olan çok tanıdığım var. En güzel en doğru zamanda Rabbim nasip etsin inşallah.
Öyle Allah bilir tabii. Ama ben çok ağır şeyler yaşadım. Kan kaybından ölmek üzereydim. Ameliyat iki saat sürdü. Mesane, bağırsaklar, yumurtalıklar birbirine yapışmıştı. Kan sulandırıcı iğneyi yeni vurmuştum, hayati tehlikem olmasa ameliyat edilmemem gerekiyordu. Neyse canınızı sıkmak istemem. Allah ne derse o olur. Çok şükür kızım var

Kızlar bizde 3. 5 yaş sendromunu dorukta yaşıyoruz ben dayanamıyorum oda sinir krızlerı gecırıyor bılmem nasıl atlatacaz.. Bursada begendıgınız memnun kaldıgınız kreş var mı

Yenidunya3 Başın sağolsun canım, Allah sabrını arttırsın B baby girlL Allah sabrını arttırsın canım, inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim liliyaa Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım, Allah doğru kararlar vermeyi nasip etsin.. Burayı özlemişim kızlar, kimsecikler kalmamış , giremesem de hep aklımdaydınız. Bizde bir değişiklik yok bildiğiniz gibi devam ediyor , bugünümüze şükür

Maalesef durum pek iç acıcı değil. Çocuklarımız icin hersey guzel olur inşallah

Kızlar bizde 3. 5 yaş sendromunu dorukta yaşıyoruz ben dayanamıyorum oda sinir krızlerı gecırıyor bılmem nasıl atlatacaz.. Bursada begendıgınız memnun kaldıgınız kreş var mı

Ben o kriz anlarında kendi haline bırakıyorum sakinleşince konuşalım diyorum başka çözüm bulamadim.

Hoşgeldin

Kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim şimdi öylesine gezindim üzücü olaylar yasayanlara sabırlar diliyorum inşallah geri kalan herkes iyidir neler yapıyorsunuz

Merhaba kızlar. Oldu mu çocuklar 5 yaşında.. burdan emmiypr diye yazardım hey gidi günler hey..

Kızlar selam , nasılsınız, koptuk hepimiz gören olursa yazalım birbirimize toplanalım yine burada nasılsınız herkes iyi mi

bu yazinizdan sonra nasıl bir süreç gecirdiniz aynı durumdayım kafayı yicem acidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…