2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
QUOTE="Gizzy_35, post: 50074354, member: 814189"]İnşallah öyle olmaz Allah korusun. Hangi günler deydi canım senin hcg değerini hatırlıyormusun[/QUOTE]

Haziran ayında 6 haftalık düşük yaptım canım ama hcg degerimi bilmiyorum en son olcturdugumde 1860 dı 3 gün sonra oldu bu olay ama hcg degerim tam 2 ye katlamiyodu zaten hep bi tık altta kalıyordu yani 1860 dan 2 gün önce 1020 çıkmıştı.
Böyle konuşup moralini bozduysam özür dilerim valla bi an çok kötümser yaklaşmış olabilirim :silah: Ama inşallah Allah hepimizin meleklerini korusun :dua:

Kızlar bir yakınım var onunda sat 22 aralık 2 gun önce Dr a gidiyor boş gebelik bebek falan yok hiçbişey yok 10 gün sonra gel diyo kız moral sifır hatta beni aradı bugün tekrar bir tel abla bugün bebeği gordum hemde kocaman diyo başka Dr a gitmiş yani sakın bir Dr a bakarak üzülüp kahrolmayalim diye yazdım bunu hatta buda iki gün önce yok denilen bebeğin fotosu

received_10154991229977453.jpeg

Selam herkese ...:KK52:
bende 2017 ekim annesi olacağım inşallah :)
Henüz 6 haftalığız bugün itibari ile ..
2. Kez annelik duygusunu Tadicagim ins.
2012 doğumlu bir de kızım var
Hepimize hayırlı doğumlar dilerim :nazar::anneadayı:

• Beğen
Reactions: NFZ
Canım ya ınsallah hersey ıyı olur. Deli eder adamı soyle olumsuz konusan doktorlar. Allaha emanetler canım. Yarın gıt bencede kendı doktoruna en azından ıcın rahatlar.
Ya var ya aksi gibi kendi doktorum o kadar dolu ki dün aradım aradan hastanalacak yer bile yokmuş. Biz artık gidip kapısına dayanmayı düşünüyoruz.

yani bugün kendi doktoruma gittim moralim acayip düzeldi . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. kesenin aşağıda olması çok problem değil filan dedi içimi rahatlatıyor bu adam

Yaşasınnn kendi doktorumla görüştüm herşey normal evet kese biraz aşağıda ama haftasıyla uyumlu bhcg ye hiç takılma ona bakılması bile gereksiz deri 10 gün sonra Bebek ve kalp atılı için gideceğiz.
Ay canım hadı gozun aydın cok sevındım. :KK200:

X