Evet adam resmen sinir etti gani çok olumsuzsa bile adam gibi söyle di miDoktor epey olumsuz konuşmuş gerçekten ya .. yani aman aman bir olumsuzluk Yok nedn böyle konuşmuş ki inslh kabul eder doktoruna yarn rahatlarsnn..
Ya var ya aksi gibi kendi doktorum o kadar dolu ki dün aradım aradan hastanalacak yer bile yokmuş. Biz artık gidip kapısına dayanmayı düşünüyoruz.Canım ya ınsallah hersey ıyı olur. Deli eder adamı soyle olumsuz konusan doktorlar. Allaha emanetler canım. Yarın gıt bencede kendı doktoruna en azından ıcın rahatlar.
Yeniden başka bir doktora git bakalm inslh guzl olur hersyEvet adam resmen sinir etti gani çok olumsuzsa bile adam gibi söyle di mi
Bebisimize bak ya maşallah çok tatlı Allah ım korusun canm gözün aydin
SAT kaçtı birde kaç günde bir oluyorsun adetYa bizde sıkıntı var kese ve hcg değeri 5-6 haftalık çıkıyor. Ama son adet tarihime göre olması gereken 4+2 erken döllenme diye aratıyorum hiçbişiy yok.
Canım masallah allah hepimize nasip etsın. Nekadarlıktı bebiş burada? Bende kalp atısı için bugün gidicem cok heyecanlıyın
Tekmiş canım valla korkmuştum iki olur diye biz istemedik çünkü doktorum iki koymak istedi.Çok şükür bu sağlıkla gelsinde inşallahCanım tekmiymis ciftmi ?
Sat 11 ocak 28 günde birSAT kaçtı birde kaç günde bir oluyorsun adet
Ah canım ya kendi doktoruma 3 haftaya kadar randevu bulamıyorum. Çok saçma nerden bilebilirim ki 3 hafta önceden hamile kalacağımıBebisimize bak ya maşallah çok tatlı Allah ım korusun canm gözün aydin
Başka br doktor bulsan yokmu hiç hemen gidebileceğin bir yer devlette olsa git bir kerelik.Ah canım ya kendi doktoruma 3 haftaya kadar randevu bulamıyorum. Çok saçma nerden bilebilirim ki 3 hafta önceden hamile kalacağımı
Yaşasınnn kendi doktorumla görüştüm herşey normal evet kese biraz aşağıda ama haftasıyla uyumlu bhcg ye hiç takılma ona bakılması bile gereksiz deri 10 gün sonra Bebek ve kalp atılı için gideceğiz.Başka br doktor bulsan yokmu hiç hemen gidebileceğin bir yer devlette olsa git bir kerelik.
Ay canım hadı gozun aydın cok sevındım.Yaşasınnn kendi doktorumla görüştüm herşey normal evet kese biraz aşağıda ama haftasıyla uyumlu bhcg ye hiç takılma ona bakılması bile gereksiz deri 10 gün sonra Bebek ve kalp atılı için gideceğiz.