Kizlar bende 6+2 hf gordum kalp atisini yalniz karindan gorunmedi vajinalulturasondan bakinca gorebildi korkulucak bi durumda yok alttan ulturasonda bide benim dusuk tehlikem varken alttan baktirdim allahima sukurler olsun o kadar kanama oldu bildiginiz kan akiyordu her gun dusuk yapicam mi dusunurdum
allah hicbi anne adayinin hevesini kursaginda birakmasin cok kotu bi duygu
32 nedir ki ben 36 yaşındayım cnm et bence artık insanlar ilk bebeğini yapıyor senin yaşındaEvet insan yaş aldıkça daha iyi anlıyor bunu benimde şimdiki aklım olsa 30/a kadar 3 tane yapardım :)))) ben de 32 yaş bir daha cesaret edemem sanırım. 40 ta genç hissedersem belki:))))
Sağol canım benim 11 mm ölçü doktorum 24 ünde kalp atışları duyunca hayirlisiylaAyy maşallah keseler gözüktü darısı kalp atışlarıni duymadan kaç mm kesen??
Canim cok sagol 11 mm kesem.yolk gözüktü bebek daha yok anlaşılmiyor yani.24 ünde kalp artışı için cagirdi inşallah nasip olur bana ve hepimizeayyy çok sevindim canımm.. kaç mm de çıktı kesen? bebek göründü mü?
Allahım esirgesinSağol canım benim 11 mm ölçü doktorum 24 ünde kalp atışları duyunca hayirlisiyla
Canım tekmiymis ciftmi ?Canim cok sagol 11 mm kesem.yolk gözüktü bebek daha yok anlaşılmiyor yani.24 ünde kalp artışı için cagirdi inşallah nasip olur bana ve hepimize
Ya bizde sıkıntı var kese ve hcg değeri 5-6 haftalık çıkıyor. Ama son adet tarihime göre olması gereken 4+2 erken döllenme diye aratıyorum hiçbişiy yok.Bende seninle aynı duygulardayım. Çok istedim ikinciyi ama şimdi birinci daha küçücük deyip duruyorum.inşallah güzel olur hwrşey
Evet canım çünkü hcg 16 bin çıktı biraz yüksek bir değer.Daha ne olsun maşallah bu kadr net kırmızı bir test görmedm daha önce:) Allahım esirgesin
Ay ikizmi yoksa :))))Evet canım çünkü hcg 16 bin çıktı biraz yüksek bir değer.
Hohahaha yaptığım testi gördüğümde ben de öyle demiştim. Yau doktor diyor ki sanki adetin 10 gün gecikmiş gibi bir değer bu. Ama ikiz olabilir bu değere göre filan demedi. Zaten kese çok aşağıdaymış. Dün banyo yaparken de bi parça düşürmüştüm. Şu an düşük yapıyor da olabilirsin dedi. Benim için hayırlısı olsun herşey problemsiz olsun inşallah.Ay ikizmi yoksa :))))
Hadi ya suan kanaman varmı ?? Hayirlisi hakkında adetn yeni geçti ve değer boyleyse ikiz olabilir keseye baktimi peki o gözüküyomu . 2 gün sonra tekrar yaptrcakmisin??Hohahaha yaptığım testi gördüğümde ben de öyle demiştim. Yau doktor diyor ki sanki adetin 10 gün gecikmiş gibi bir değer bu. Ama ikiz olabilir bu değere göre filan demedi. Zaten kese çok aşağıdaymış. Dün banyo yaparken de bi parça düşürmüştüm. Şu an düşük yapıyor da olabilirsin dedi. Benim için hayırlısı olsun herşey problemsiz olsun inşallah.
Hayır şu an kanamam Yok dün de kanama değil de parça gibi bişiy düştü işte. Evet keseyi gördü istemediğimiz bir yerde dedi kese boyutuna göre de 5+3 çıkıyor ama doktoru hiç sevmedim çok olumsuz bir adamdı. Kendi doktorumu aradım randevuları 3 haftaya kadar doluymuş ama yarın gidip yalvaracağım aradan al diye. Bi de progesteron hormonum da düşükmüş şu an düşük yapıyor da olabilirsin dedi. İite bizdeki haberler böyle.Hadi ya suan kanaman varmı ?? Hayirlisi hakkında adetn yeni geçti ve değer boyleyse ikiz olabilir keseye baktimi peki o gözüküyomu . 2 gün sonra tekrar yaptrcakmisin??
Doktor epey olumsuz konuşmuş gerçekten ya .. yani aman aman bir olumsuzluk Yok nedn böyle konuşmuş ki inslh kabul eder doktoruna yarn rahatlarsnn..Hayır şu an kanamam Yok dün de kanama değil de parça gibi bişiy düştü işte. Evet keseyi gördü istemediğimiz bir yerde dedi kese boyutuna göre de 5+3 çıkıyor ama doktoru hiç sevmedim çok olumsuz bir adamdı. Kendi doktorumu aradım randevuları 3 haftaya kadar doluymuş ama yarın gidip yalvaracağım aradan al diye. Bi de progesteron hormonum da düşükmüş şu an düşük yapıyor da olabilirsin dedi. İite bizdeki haberler böyle.
Canım ya ınsallah hersey ıyı olur. Deli eder adamı soyle olumsuz konusan doktorlar. Allaha emanetler canım. Yarın gıt bencede kendı doktoruna en azından ıcın rahatlar.Hayır şu an kanamam Yok dün de kanama değil de parça gibi bişiy düştü işte. Evet keseyi gördü istemediğimiz bir yerde dedi kese boyutuna göre de 5+3 çıkıyor ama doktoru hiç sevmedim çok olumsuz bir adamdı. Kendi doktorumu aradım randevuları 3 haftaya kadar doluymuş ama yarın gidip yalvaracağım aradan al diye. Bi de progesteron hormonum da düşükmüş şu an düşük yapıyor da olabilirsin dedi. İite bizdeki haberler böyle.
5 6 saatte kesildi hemen kanama bir dahada gelmedi dusuk onleyici ilac kullaniyorum canimİğne falan kullandın mı peki geçti mi kanaman
çok sukur iyiyim suan sabah bulantilari var sadece :)Sımdı nasılsın peki canım? Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın
Çok sevindim aynı durumdayım şu an bile kanamam var 5*5 çıktı ultrasonda gelişme ii ama çok korkuyorum