2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Çok sevindim aynı durumdayım şu an bile kanamam var 5*5 çıktı ultrasonda gelişme ii ama çok korkuyorum

Evet insan yaş aldıkça daha iyi anlıyor bunu benimde şimdiki aklım olsa 30/a kadar 3 tane yapardım :)))) ben de 32 yaş bir daha cesaret edemem sanırım. 40 ta genç hissedersem belki:))))
32 nedir ki ben 36 yaşındayım cnm et bence artık insanlar ilk bebeğini yapıyor senin yaşında

Herkese iyi akşamlar :)
Ben iki gün arayla üç kez test yaptırdım.Bu üç seferde değerim 25, 52 , 68 çıktı. Yani son tahlilde ikiye katlamadı. Doktor bir daha test yapma dedi. Çarşamba kontrole gideceğim. O zamana kadar test yok. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Bende seninle aynı duygulardayım. Çok istedim ikinciyi ama şimdi birinci daha küçücük deyip duruyorum.inşallah güzel olur hwrşey
Ya bizde sıkıntı var kese ve hcg değeri 5-6 haftalık çıkıyor. Ama son adet tarihime göre olması gereken 4+2 erken döllenme diye aratıyorum hiçbişiy yok.

Ay ikizmi yoksa :))))
Hohahaha yaptığım testi gördüğümde ben de öyle demiştim. Yau doktor diyor ki sanki adetin 10 gün gecikmiş gibi bir değer bu. Ama ikiz olabilir bu değere göre filan demedi. Zaten kese çok aşağıdaymış. Dün banyo yaparken de bi parça düşürmüştüm. Şu an düşük yapıyor da olabilirsin dedi. Benim için hayırlısı olsun herşey problemsiz olsun inşallah.

Hadi ya suan kanaman varmı ?? Hayirlisi hakkında adetn yeni geçti ve değer boyleyse ikiz olabilir keseye baktimi peki o gözüküyomu . 2 gün sonra tekrar yaptrcakmisin??

Hadi ya suan kanaman varmı ?? Hayirlisi hakkında adetn yeni geçti ve değer boyleyse ikiz olabilir keseye baktimi peki o gözüküyomu . 2 gün sonra tekrar yaptrcakmisin??
Hayır şu an kanamam Yok dün de kanama değil de parça gibi bişiy düştü işte. Evet keseyi gördü istemediğimiz bir yerde dedi kese boyutuna göre de 5+3 çıkıyor ama doktoru hiç sevmedim çok olumsuz bir adamdı. Kendi doktorumu aradım randevuları 3 haftaya kadar doluymuş ama yarın gidip yalvaracağım aradan al diye. Bi de progesteron hormonum da düşükmüş şu an düşük yapıyor da olabilirsin dedi. İite bizdeki haberler böyle.

Doktor epey olumsuz konuşmuş gerçekten ya .. yani aman aman bir olumsuzluk Yok nedn böyle konuşmuş ki inslh kabul eder doktoruna yarn rahatlarsnn..

Canım ya ınsallah hersey ıyı olur. Deli eder adamı soyle olumsuz konusan doktorlar. Allaha emanetler canım. Yarın gıt bencede kendı doktoruna en azından ıcın rahatlar.

Çok sevindim aynı durumdayım şu an bile kanamam var 5*5 çıktı ultrasonda gelişme ii ama çok korkuyorum

cok zor bi durum anlayabiliyorum seni korkma tanidigim var ondada oldu 3 4 gun surmus dusuk olmamis
genelde cevrem gebelik ustune adet diyorlar bu duruma kanaman olup agri sizi yok ise korkma sanci vurursa sıkınti canim dua edicem sana insallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…