2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bide bi sorum daha olcak hamılelıgımı ogreneli bir haftayı gecti ama hala adet olcakmısım gibi agrilar im var sizde de varmı acaba

İnslh bndede olmaz ya bildiğin siyah dönük kahverengi gece gelms biraz az önce gelen kuru kandı pul pul .. doktora yarn tekrar gidecegm artışa bakmak için söyleyeyim bu durumu bnada verir belki progestan

Tşk ederim tatlım bilgi verdiginiz icin sonsuz teşekkürler bi haber alırsanız paylasin lutfen bende paylascam :) hepinizi öptüm. ...
Ne demek canım rica ederim,bildiklerimizi paylasıyoruz. Tabiki paylasırız ultrason goruntulerumızı daha karınlarımızıda paylasıcaz.

Sana sersem halimle yazıyorum progestanı içtim kafayı buldum sabah 9 da randevum vardı sağ tarafta 0.5 mm kese solda 2 cm kistim varmıs kistim kesemden büyük... 4+2ymişiz1 hafta sonra tekrar çağırdı dt

Protestan ağızdan mı fitil mi kullanıyorsunuz

Ay çok sağol içimi rahatlattin Allah razı olsun yarn olsun bakalm bir

Kaç gün sürdü acaba

Benmde 2 düsügm var ama iğneyi perşembe günü 2 katı artmissa verecek progestan da yarn verir herl

arkadaslar merhaba
iki gündür pek bakamadım ekim annleri çoğalmış maşallah.
benimde bat a son 10 gün. Geri sayıım başladı bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum. daha önceki gebeliğimde ilk korunmadığım ay hamile kalmıştım bakalım bu nasıl olacak hayırlısını ver rabbim hepimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…