İnslh bndede olmaz ya bildiğin siyah dönük kahverengi gece gelms biraz az önce gelen kuru kandı pul pul .. doktora yarn tekrar gidecegm artışa bakmak için söyleyeyim bu durumu bnada verir belki progestanKahverengiyse korkma canm oluyor arada ama takipte ol pembeye kirmiziya dönmesin.banada gecen persembe geldi ayni sekilde.akintiyla kan da gelmsti dedigin sekilde.ztn progestan fln kullaniyorum dinlendim arada siyah bisiler geliyor ama daha ciddi bi durum olmadi
Canım cok normal. Bende de oluyo sankı adet olucam gıbı.Bide bi sorum daha olcak hamılelıgımı ogreneli bir haftayı gecti ama hala adet olcakmısım gibi agrilar im var sizde de varmı acaba
Yarın gıttıgınde sor canım. Ama kahverengıden korkma.İnslh bndede olmaz ya bildiğin siyah dönük kahverengi gece gelms biraz az önce gelen kuru kandı pul pul .. doktora yarn tekrar gidecegm artışa bakmak için söyleyeyim bu durumu bnada verir belki progestan
Ne guzel canım kavus annene. Sarıl sıkıcaGunaydinn guzel annelerr ve anne adaylari.bende bugun anneme kavuscam insaallah aylar sonra ve ilk defa bu evime gelicek heycanla bekliyorum
Ne demek canım rica ederim,bildiklerimizi paylasıyoruz. Tabiki paylasırız ultrason goruntulerumızı daha karınlarımızıda paylasıcaz.Tşk ederim tatlım bilgi verdiginiz icin sonsuz teşekkürler bi haber alırsanız paylasin lutfen bende paylascam :) hepinizi öptüm. ...
Yarın gıttıgınde sor canım. Ama kahverengıden korkma.
Yok canım aklına getırme. Bendede ilk kahverengi lekelenmem olmustu. Doktor hıc bısey vermedı fln korkma dedı bundan. Kırmızı olursa kork demisti. Sukur yerlesme kanamasıymıs. Merak etme sende,yarın sorarsın zaten doktoruna.dış gebelikte de olurmuş ya o yüzden korktm acabami diye
Günaydın arkadaşlar ben bundan uc ay önce duşuk yaptım...Rabbim bana tekrar hamile olmayı nasip etti. ..takvime gore 4+5 gorunuyo iki gun önce doktora gittiğimde 6455 beta HTC cıkmıştı ultrason görüntüleri ise cok kucuk derecedeydi doktorum henuz cok kucuk 10 gun sonra tekrar gel dedi.... ama benıde bıraz korkuttu mıyomlarım varmış dikkat etmek gerekir dedi biraz endışelendım acikcasi sizin beta ve ultrason görüntüleri varsa atabilirsiniz
Günaydın tatlis annelr... Biraz önce lavaboya gittim peceteye kahverengi leke geldi pul pul kuru kanda vardı kötü birsy yoktur demi ??
Kahverengiyse korkma canm oluyor arada ama takipte ol pembeye kirmiziya dönmesin.banada gecen persembe geldi ayni sekilde.akintiyla kan da gelmsti dedigin sekilde.ztn progestan fln kullaniyorum dinlendim arada siyah bisiler geliyor ama daha ciddi bi durum olmadi
Ay çok sağol içimi rahatlattin Allah razı olsun yarn olsun bakalm birYok canım aklına getırme. Bendede ilk kahverengi lekelenmem olmustu. Doktor hıc bısey vermedı fln korkma dedı bundan. Kırmızı olursa kork demisti. Sukur yerlesme kanamasıymıs. Merak etme sende,yarın sorarsın zaten doktoruna.
Bide bi sorum daha olcak hamılelıgımı ogreneli bir haftayı gecti ama hala adet olcakmısım gibi agrilar im var sizde de varmı acaba
Doktoruna sordunmu bisey verdi mi ?4 gündür devam ediyor kahverengi akıntı inşallah eski kan yerleşöe kanamasıdır
Yok canım aklına getırme. Bendede ilk kahverengi lekelenmem olmustu. Doktor hıc bısey vermedı fln korkma dedı bundan. Kırmızı olursa kork demisti. Sukur yerlesme kanamasıymıs. Merak etme sende,yarın sorarsın zaten doktoruna.
Doktoruna sordunmu bisey verdi mi ?
Benmde 2 düsügm var ama iğneyi perşembe günü 2 katı artmissa verecek progestan da yarn verir herl2 düştüğüm var önceden riskli tabi normal değil dedi Protestan 200 lük günde 3 kere kullan dedi bi de hiçbir die kan sulandırıcı iğne verdi her ihtimale karşı beta hoca artısı iyiyse ve kalp atışı ilerde duyulursa sorun yok
Benmde 2 düsügm var ama iğneyi perşembe günü 2 katı artmissa verecek progestan da yarn verir herl
Canm yarn gideym beta hgc 2 ye katlams olursa hepsini verir doktorum çok iyi anlayışlı ve bilgili..Zorla iste başka der a git vermezse bende pıhtılaşma YÖK am gene de verdi dr um faydası. Varmıs