2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Olur insaallah canim ben su 3 ayi atlatayim diye bakiyorum aslinda sadece ama ileriyi dusunmek de guzelmis:)) agrilarm oluyor hala gecende leke gelmsti bida gelmedi cok sukur arada siyah bisiler geliyor onemsemiyorum.annemi cagrdim memleketten sabah yola cikiyor insaallah kavusuyorum annecime
Ne guzel canım keske benım annemde yanımda olsa :KK43: o istanbulda ben Almanyada :KK43: merak etme canım dr onlem ıcın verdımı bıseyler.

Evet canm belimede sancı giriyor genelde sağ kasigim karsiliyo agriyo..
Evet vucudumuz kendini toparlamaya calisiyo demekki adet donemini boyle gecirecegiz hamileliktede adet donemi odem ve hafif adet belirtileri olurmus bazi bayanlarda
:KK70: bende yiyorum ama yuruyorum da oglum da 13 kg aldım bakalım bunda durum ne olur :KK49:
Ay 13 kg ne güzel yaa :) inşallah çok almadan bende kucağıma alırım minnak kuzumu :anneadayı: benim ilk gebeliğim o yüzden kestiremiyorum ne olur ne biter diye.
o_O

Ne guzel canım keske benım annemde yanımda olsa :KK43: o istanbulda ben Almanyada :KK43: merak etme canım dr onlem ıcın verdımı bıseyler.

Aynen canim ben de gurbetteyim ailem cok uzakta 13-14 saat suruyor ben bulgar sinirindayim edirnede ailem ic anadoluda.senin durumun da zor valla gurbetlik cok zor.ben gebeligimin basindan beri progestan kullaniyorum hem hapini hem jelini.o yuzden artk kanama olsada yapcak bisi yok

Evet vucudumuz kendini toparlamaya calisiyo demekki adet donemini boyle gecirecegiz hamileliktede adet donemi odem ve hafif adet belirtileri olurmus bazi bayanlarda

Ay 13 kg ne güzel yaa :) inşallah çok almadan bende kucağıma alırım minnak kuzumu :anneadayı: benim ilk gebeliğim o yüzden kestiremiyorum ne olur ne biter diye.
o_O
Doğru söylüyorsn canm daha yeni oluşuyorlar kese faln büyüyor ondanda oluyordur ağrı..

Tüh ben adet oldum ya
Ovulasyon takibi de yapmıştım oysaki:KK61:
Üstelik Ekimde olursa olsun Kasım ve Aralık a denk gelmesini istemiyordum yani diğer aylar denemeyeceğim
Hayırlısı böyleymiş demekki. Bende olacam sanırım.. tatlı isteği başladı her adet öncesi olduğu gibi..

Günaydın arkadaşlar ben bundan uc ay önce duşuk yaptım...Rabbim bana tekrar hamile olmayı nasip etti. ..takvime gore 4+5 gorunuyo iki gun önce doktora gittiğimde 6455 beta HTC cıkmıştı ultrason görüntüleri ise cok kucuk derecedeydi doktorum henuz cok kucuk 10 gun sonra tekrar gel dedi.... ama benıde bıraz korkuttu mıyomlarım varmış dikkat etmek gerekir dedi biraz endışelendım acikcasi sizin beta ve ultrason görüntüleri varsa atabilirsiniz

Günaydın bende böbrek ağrısı gibi ağrılar oldu 2 gün önce bitti. Bu sabah sol yumurtaligim sancidi. Bulantim yok ama kokuları algılıyorum. 13. Gün testim 560 çıktı. 10 gün sonra kese ve kalp atışı için gideceğim ben hep progesteron jel ve ostrojen hapı alıyorum. Düşük önleyici proluton ignelerle başladım. Çok şükür bugüne geldik. Sağlıkla kucağıma da alacağım inşallah. Konuşuyorum ve sevgimi yolluyorum bebeğime.

Günaydın arkadaşlar ben bundan uc ay önce duşuk yaptım...Rabbim bana tekrar hamile olmayı nasip etti. ..takvime gore 4+5 gorunuyo iki gun önce doktora gittiğimde 6455 beta HTC cıkmıştı ultrason görüntüleri ise cok kucuk derecedeydi doktorum henuz cok kucuk 10 gun sonra tekrar gel dedi.... ama benıde bıraz korkuttu mıyomlarım varmış dikkat etmek gerekir dedi biraz endışelendım acikcasi sizin beta ve ultrason görüntüleri varsa atabilirsiniz
Canım gozun aydın oncelıkle. Bızlerde henuz gormedık yada henuz doktora gıtmedık. Kucuktur tabı daha. Merak etme yani :KK66:

Günaydın tatlis annelr... Biraz önce lavaboya gittim peceteye kahverengi leke geldi pul pul kuru kanda vardı kötü birsy yoktur demi ??

Canım gozun aydın oncelıkle. Bızlerde henuz gormedık yada henuz doktora gıtmedık. Kucuktur tabı daha. Merak etme yani :KK66:
Tşk ederim tatlım bilgi verdiginiz icin sonsuz teşekkürler bi haber alırsanız paylasin lutfen bende paylascam :) hepinizi öptüm. ...

Günaydın tatlis annelr... Biraz önce lavaboya gittim peceteye kahverengi leke geldi pul pul kuru kanda vardı kötü birsy yoktur demi ??

Kahverengiyse korkma canm oluyor arada ama takipte ol pembeye kirmiziya dönmesin.banada gecen persembe geldi ayni sekilde.akintiyla kan da gelmsti dedigin sekilde.ztn progestan fln kullaniyorum dinlendim arada siyah bisiler geliyor ama daha ciddi bi durum olmadi

Gunaydinn guzel annelerr ve anne adaylari.bende bugun anneme kavuscam insaallah aylar sonra ve ilk defa bu evime gelicek heycanla bekliyorum

X