2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ablamda hamıle kan vermıstı dun bugun sonuc cıkmıs. Ama kagıdı cıkartmamıs dr yazıcımı bozukmus ne. 10 gunluk fln demıs. Son adet tarihinide bilmiyo. Duzensız dı adetleri. Sizce ne kadarlıktır. Cok heyecanlandım.

Selam kizlar cok mutluyum :)

Dun evde test yapmistim gecikmemde zaten 5.gununde pozitif cikmisti bide bugunde kan testi yaptim pozitif cikti
degerim 459

4 S.A. | 17ème jour | 350 | 70 à 1 330
biraz arastirdim 459 4. hafta olarak geciyor ama hamile kalma gunu olaraktan 17gun oncesini diyor oda dogru ayin 14une geliyor
yumurtlama gunumdu ilk defa dedim cocuk yapmaya karar verdik bari enazindan o gune dikkat edelim dedim oda ilk seferde oldu cok cok cok mutluyum

2009.22 kızlar ablamın degerı bu kac haftalık sızce ???
slm canim
ablan icinde baktim ayni yere cunku benimkine cok dogru bildi ablanda hesaplasin tam ya 20 yada 21gun once iliski durumu olmus siteye gore suan 5. hafta gorunuyor onunda .

slm canim
ablan icinde baktim ayni yere cunku benimkine cok dogru bildi ablanda hesaplasin tam ya 20 yada 21gun once iliski durumu olmus siteye gore suan 5. hafta gorunuyor onunda .
Evet canım oyleymıs. Cok mutluyuz ablamla aramda 1 hafta var seninde gozun aydın guzel haberler almıssın.

Nasıl vrrmez yaaaa senn düşük öykün 1tane bile varsa hemen içmen lazım
Doğru düzgün bir doktora denk gelemedm henüz. Suanki doktorum iyi bilgili ve hersyi düşünuyo düzenli artış olursa gerekli iğne ve ilaçları vereceğim sağlıklı br gebelk değilse boşu boşuna iğne kullanmayalm coraspin yeterli dedi simdilk sağlıklı olduğunu anlayabilmek içinde 2 katı artış gerk bilmiyorum iyice sinirlerm bozuldu . Aldirmak mesele değilde doktoruma hak veriyorum sabah gidecem eğer betada 450 üzeri çıkarsa baslarz hepsinede

İnşallah cnm seni en ii bn anlarım çok zor hele 2 düşük den sonra yaş kaç düşüklerin ne zamandı

İnşallah cnm seni en ii bn anlarım çok zor hele 2 düşük den sonra yaş kaç düşüklerin ne zamandı
Yaşım daha 21 biri 2015 eylül biri 2016 ağustosta zaten zor hamile kalıyorum.. 3 ende pıhtılaşma var dün çok sevinmiştim ama bugn endişe başladı hem bu lekeler hemde zaten düştu ikisi buda öyle olur diye korkuyorum. Rabbim hayirlisini bilir inslh sağ saglim alirm kucağıma bu kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…