Bende yok canım olmasındaMigde bulantısı başlayan varmı ? Vl
Offf canım benım. Allah rahmet eylesin. Rabbim gonlune gore versın ınsallah.Şimdi oldum evet :/
Kasım kardeşimin vefat ettiği ay o nedenle o aya denk gelsin istemiyorum ee Aralık da senenin son ayı artık 2018 yılına talip olurum
Offf canım benım. Allah rahmet eylesin. Rabbim gonlune gore versın ınsallah.
Hersey nasıp hersey kısmet. Demekki zamanı degıl di. Sıkma guzel canını.İnşaAllah canım. Ovu. Takibi de yaptım ya olmaması şu an beni epey şaşırttı şoku atlatamadım daha
İnslh olmaz ya .. benm başladı dünden beri vardı bn dün psikolojik herl gecikti ya dedm ama bugnde var şimdiden başladı ama yemk yiyorm şükür arada geliyo inslh artmazzBende yok canım olmasında
Mide bulantısı olan yemek bıle yıyemıyo kız ıcemıyo bılmem ne. Aklına getırme benceİnslh olmaz ya .. benm başladı dünden beri vardı bn dün psikolojik herl gecikti ya dedm ama bugnde var şimdiden başladı ama yemk yiyorm şükür arada geliyo inslh artmazz
Biliyorum canm bn önceki gebeligmde kurtaja kadr 2 hafta birsy yiyemedm su bile icemedm aklıma gelmiyo bulaniyo biraz sonra geçiyor ilginç bir şekilde bnde anlamadm hatta yiyince geçiyor da diyebilirimMide bulantısı olan yemek bıle yıyemıyo kız ıcemıyo bılmem ne. Aklına getırme bence
Oda degısıkmısBiliyorum canm bn önceki gebeligmde kurtaja kadr 2 hafta birsy yiyemedm su bile icemedm aklıma gelmiyo bulaniyo biraz sonra geçiyor ilginç bir şekilde bnde anlamadm hatta yiyince geçiyor da diyebilirim
Olabilir migde bosaldikca bulaniyo belki de..Oda degısıkmısyıne oyle olsun da belki aclıktan bulanıyodur kız
Migde bulantısı başlayan varmı ? Vl
İnşaAllah canım. Ovu. Takibi de yaptım ya olmaması şu an beni epey şaşırttı şoku atlatamadım daha
Canim basin sag olsun oncelikle.ovulasyon takibini ben aylarca yaptm yine de olmadi en sonunda catlatma ignesi vurundum hamile kaldm.sanrm catlamiyordu.insaallah sen de en kisa zamanda bebisine kavusursun
Gorursun ınsallah. Ultrason fotosunuda atarsın
Sağol canım benim kızım var zaten emziriyorum emzirmeden dolayı olmadı diye düşünüyorum hani süt korur diyorlar ya hayırlısı olsun bakalım
Aaa o zaman aynen prolaktin seviyen yuksektir sut hormonu.gebe kalmayi engelliyo.iyi cesaret valla seninki canm normalde istemezler o kdar minik bebegi olanlar
O gunlerde olcak dımı hey yavrum heyHahaa insaallah canm daha cinsiyet tahmini yaptirtcam sizlere fotoyu atipo gunleri gorebilirsek
İyi bari canm bnde acikinca oluyo az birşey yiynce geçiyor inslh daha kötü olmaz umarm..Ben canim gecen cumartesi kahvaltim heba oldu hepsini çıkardim.onun disinda kizartma kokusunda icim cekiliyor tansiyonum oynuyor kuscak gbi oluyorum.ama cok sukur bunlarn disinda iyiyim yememde sknti yok
Evet canım biz istiyoruz ama olmuyor süt koruyor eheheh başkaları da ne kadar korunsa hamile kalır oturur ağlar ben hamile kalamadım:)
O gunlerde olcak dımı hey yavrum heyhayırlısı olsun ınsallah
İyi bari canm bnde acikinca oluyo az birşey yiynce geçiyor inslh daha kötü olmaz umarm..