2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Mide bulantısı olan yemek bıle yıyemıyo kız ıcemıyo bılmem ne. Aklına getırme bence
Biliyorum canm bn önceki gebeligmde kurtaja kadr 2 hafta birsy yiyemedm su bile icemedm aklıma gelmiyo bulaniyo biraz sonra geçiyor ilginç bir şekilde bnde anlamadm hatta yiyince geçiyor da diyebilirim

İnşaAllah canım. Ovu. Takibi de yaptım ya olmaması şu an beni epey şaşırttı şoku atlatamadım daha

Canim basin sag olsun oncelikle.ovulasyon takibini ben aylarca yaptm yine de olmadi en sonunda catlatma ignesi vurundum hamile kaldm.sanrm catlamiyordu.insaallah sen de en kisa zamanda bebisine kavusursun

Canim basin sag olsun oncelikle.ovulasyon takibini ben aylarca yaptm yine de olmadi en sonunda catlatma ignesi vurundum hamile kaldm.sanrm catlamiyordu.insaallah sen de en kisa zamanda bebisine kavusursun

Sağol canım benim kızım var zaten emziriyorum emzirmeden dolayı olmadı diye düşünüyorum hani süt korur diyorlar ya hayırlısı olsun bakalım

Sağol canım benim kızım var zaten emziriyorum emzirmeden dolayı olmadı diye düşünüyorum hani süt korur diyorlar ya hayırlısı olsun bakalım

Aaa o zaman aynen prolaktin seviyen yuksektir sut hormonu.gebe kalmayi engelliyo.iyi cesaret valla seninki canm normalde istemezler o kdar minik bebegi olanlar

Aaa o zaman aynen prolaktin seviyen yuksektir sut hormonu.gebe kalmayi engelliyo.iyi cesaret valla seninki canm normalde istemezler o kdar minik bebegi olanlar

Evet canım biz istiyoruz ama olmuyor süt koruyor eheheh başkaları da ne kadar korunsa hamile kalır oturur ağlar ben hamile kalamadım:)

Ben canim gecen cumartesi kahvaltim heba oldu hepsini çıkardim.onun disinda kizartma kokusunda icim cekiliyor tansiyonum oynuyor kuscak gbi oluyorum.ama cok sukur bunlarn disinda iyiyim yememde sknti yok
İyi bari canm bnde acikinca oluyo az birşey yiynce geçiyor inslh daha kötü olmaz umarm..

Evet canım biz istiyoruz ama olmuyor süt koruyor eheheh başkaları da ne kadar korunsa hamile kalır oturur ağlar ben hamile kalamadım:)

Aynen valla bi arkadas emzirirken hamile kalms haberi yok ihtimal vermiyor tabi.3.ayda mi ne fark etmisti en sonunda.bende her seyim tamken denedim denedm kurtajdan aylar sonra oldu en sonunda:)) millet istenmeyen gebelik yasar biz kalcaz diye aylarca bekleriz

O gunlerde olcak dımı hey yavrum hey hayırlısı olsun ınsallah

Olur insaallah canim ben su 3 ayi atlatayim diye bakiyorum aslinda sadece ama ileriyi dusunmek de guzelmis:)) agrilarm oluyor hala gecende leke gelmsti bida gelmedi cok sukur arada siyah bisiler geliyor onemsemiyorum.annemi cagrdim memleketten sabah yola cikiyor insaallah kavusuyorum annecime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…