Ne guzel canım keske benım annemde yanımda olsaOlur insaallah canim ben su 3 ayi atlatayim diye bakiyorum aslinda sadece ama ileriyi dusunmek de guzelmis:)) agrilarm oluyor hala gecende leke gelmsti bida gelmedi cok sukur arada siyah bisiler geliyor onemsemiyorum.annemi cagrdim memleketten sabah yola cikiyor insaallah kavusuyorum annecime
Evet çok zor su bile kokuyor .. inslh canmmInsaallah canm o sekil gebelik de cok zor.biz de bebisimiz de sag salim rahatca geçiririz tum surecimizi ins.
Evet vucudumuz kendini toparlamaya calisiyo demekki adet donemini boyle gecirecegiz hamileliktede adet donemi odem ve hafif adet belirtileri olurmus bazi bayanlardaEvet canm belimede sancı giriyor genelde sağ kasigim karsiliyo agriyo..
Ay 13 kg ne güzel yaa :) inşallah çok almadan bende kucağıma alırım minnak kuzumubende yiyorum ama yuruyorum da oglum da 13 kg aldım bakalım bunda durum ne olur
Ne guzel canım keske benım annemde yanımda olsao istanbulda ben Almanyada merak etme canım dr onlem ıcın verdımı bıseyler.
Aynen valla bi arkadas emzirirken hamile kalms haberi yok ihtimal vermiyor tabi.3.ayda mi ne fark etmisti en sonunda.bende her seyim tamken denedim denedm kurtajdan aylar sonra oldu en sonunda:)) millet istenmeyen gebelik yasar biz kalcaz diye aylarca bekleriz
Doğru söylüyorsn canm daha yeni oluşuyorlar kese faln büyüyor ondanda oluyordur ağrı..Evet vucudumuz kendini toparlamaya calisiyo demekki adet donemini boyle gecirecegiz hamileliktede adet donemi odem ve hafif adet belirtileri olurmus bazi bayanlarda
Ay 13 kg ne güzel yaa :) inşallah çok almadan bende kucağıma alırım minnak kuzumubenim ilk gebeliğim o yüzden kestiremiyorum ne olur ne biter diye.
Yapma yaa sende mi? hayırlısı olsun. Ben de kasım aralık istemiyorum ama 3 ay dayanabilir mıyım bilmiyorum.Tüh ben adet oldum ya
Ovulasyon takibi de yapmıştım oysaki
Üstelik Ekimde olursa olsun Kasım ve Aralık a denk gelmesini istemiyordum yani diğer aylar denemeyeceğim
İyiyiz canım cok sukur. Sımdı oglumu krese goturup gelicem. Sonra kahvaltı yapıcam. Sizde ne var ne yok.Gunaydinnnn annelerin guzellleri nasilsiniz bakalim :)
Hayırlısı böyleymiş demekki. Bende olacam sanırım.. tatlı isteği başladı her adet öncesi olduğu gibi..Tüh ben adet oldum ya
Ovulasyon takibi de yapmıştım oysaki
Üstelik Ekimde olursa olsun Kasım ve Aralık a denk gelmesini istemiyordum yani diğer aylar denemeyeceğim
Wala bende gune mide bulantisi ile basladim bugun fena midem .... isteyim calismaya calisiyorum isteeeİyiyiz canım cok sukur. Sımdı oglumu krese goturup gelicem. Sonra kahvaltı yapıcam. Sizde ne var ne yok.r
Ah canım ya kraker fln ıyı dıyolar dene oyle bı.Wala bende gune mide bulantisi ile basladim bugun fena midem .... isteyim calismaya calisiyorum isteee
Canım gozun aydın oncelıkle. Bızlerde henuz gormedık yada henuz doktora gıtmedık. Kucuktur tabı daha. Merak etme yaniGünaydın arkadaşlar ben bundan uc ay önce duşuk yaptım...Rabbim bana tekrar hamile olmayı nasip etti. ..takvime gore 4+5 gorunuyo iki gun önce doktora gittiğimde 6455 beta HTC cıkmıştı ultrason görüntüleri ise cok kucuk derecedeydi doktorum henuz cok kucuk 10 gun sonra tekrar gel dedi.... ama benıde bıraz korkuttu mıyomlarım varmış dikkat etmek gerekir dedi biraz endışelendım acikcasi sizin beta ve ultrason görüntüleri varsa atabilirsiniz
Tşk ederim tatlım bilgi verdiginiz icin sonsuz teşekkürler bi haber alırsanız paylasin lutfen bende paylascam :) hepinizi öptüm. ...Canım gozun aydın oncelıkle. Bızlerde henuz gormedık yada henuz doktora gıtmedık. Kucuktur tabı daha. Merak etme yani
Günaydın tatlis annelr... Biraz önce lavaboya gittim peceteye kahverengi leke geldi pul pul kuru kanda vardı kötü birsy yoktur demi ??