2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Olmucak inşallah iyi düşüncez iyi olcak Allahın izniyle bnmdeen sonki düşüğüm 2016 nisan bnde gec hamile kalıyorum

Canım süpersin benim gibi ilk kez hamile olanlara bu tavsiyeler süper oldu özellikle şimdiden bulantım basladı ayvayı hemen denicem öptüm seni

Canım sonucu kac cıkmıs onu maıl atmadı mı doktor? Benım ılk kan testı sonucum 80 cıkmıstı ve gorevlı 1-2 haftalık demıstı. Bende de polikistik over var ya ı duzensız adet bızım ısımız :) belkı bu bılgılerın faydası olur tekrar hayırlı olsun

2009.22 degeri canım ablamında duzensızdı hıc beklemıyoduk sok oldul 5 haftalık fln oluyomus.

Canım ben hıc anlamam hcgden. Yanlıs mı kı ne bılıyım boyle yazdı?

22 desem bastaki 2009 ne acaba.ben ilk ogrendigimde adete 4-5 gun fln vardi 23tu ilk degerim.smdi bile 1400.bilemedim ben de nasi anlamak lazm.22 olabilir

22 desem bastaki 2009 ne acaba.ben ilk ogrendigimde adete 4-5 gun fln vardi 23tu ilk degerim.smdi bile 1400.bilemedim ben de nasi anlamak lazm.22 olabilir
Canım ablamın duzensız bayadır adet olmuyodu valla bende bılmıyorum. nette degerı yazdıgımda 5 dıyo ama bılmıyoruz yarın doktora gıdıcek.

Canım ablamın duzensız bayadır adet olmuyodu valla bende bılmıyorum. nette degerı yazdıgımda 5 dıyo ama bılmıyoruz yarın doktora gıdıcek.

Haaa o zaman 2900 dur canim benimm seninle ayni bile olabilir

Geçen ay biile daha fazla belirtim varmış 9 gün kala...
Şimdi ise
Hiçbir belirti yok..
Kasık ağrısı yok
Bel ağrısı yok
Göğüs hassasiyeti yok
Uyku halsizlik yok
Baş ağrısı mide bulantısı yok
İştah artışı yok
Tatlı isteği var (regl belirtisi)
Akıntı yok

Hissiyat: nötr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…