- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
2-3 gun surdu canım aralıklarla cok az.Kaç gün sürdü acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 gun surdu canım aralıklarla cok az.Kaç gün sürdü acaba
Protestan ağızdan mı fitil mi kullanıyorsunuz
Benmde 2 düsügm var ama iğneyi perşembe günü 2 katı artmissa verecek progestan da yarn verir herl
Doktor yazmadan alabiliirmiym ki ??ANLADM CNM BNCE progestana hemn başla 2 düşüğün varsa zararı olmaz faydası olur
slm canim2009.22 kızlar ablamın degerı bu kac haftalık sızce ???
Evet canım oyleymıs. Cok mutluyuz ablamla aramda 1 hafta var seninde gozun aydın guzel haberler almıssın.slm canim
ablan icinde baktim ayni yere cunku benimkine cok dogru bildi ablanda hesaplasin tam ya 20 yada 21gun once iliski durumu olmus siteye gore suan 5. hafta gorunuyor onunda .
Evet canım oyleymıs. Cok mutluyuz ablamla aramda 1 hafta var seninde gozun aydın guzel haberler almıssın.
Tesekkur ederiz canımAyy gozunuz aydin canim ne mutlu size
Doktor yazmadan alabiliirmiym ki ??
2009.22 kızlar ablamın degerı bu kac haftalık sızce ???
Yok canm daha öncekilerde vermemişti eski. doktorumVerirler eczane evde yokmuydu öncklerden kalma
Yok canm daha öncekilerde vermemişti eski. doktorum
Doğru düzgün bir doktora denk gelemedm henüz. Suanki doktorum iyi bilgili ve hersyi düşünuyo düzenli artış olursa gerekli iğne ve ilaçları vereceğim sağlıklı br gebelk değilse boşu boşuna iğne kullanmayalm coraspin yeterli dedi simdilk sağlıklı olduğunu anlayabilmek içinde 2 katı artış gerk bilmiyorum iyice sinirlerm bozuldu . Aldirmak mesele değilde doktoruma hak veriyorum sabah gidecem eğer betada 450 üzeri çıkarsa baslarz hepsinedeNasıl vrrmez yaaaa senn düşük öykün 1tane bile varsa hemen içmen lazım
Doğru düzgün bir doktora denk gelemedm henüz. Suanki doktorum iyi bilgili ve hersyi düşünuyo düzenli artış olursa gerekli iğne ve ilaçları vereceğim sağlıklı br gebelk değilse boşu boşuna iğne kullanmayalm coraspin yeterli dedi simdilk sağlıklı olduğunu anlayabilmek içinde 2 katı artış gerk bilmiyorum iyice sinirlerm bozuldu . Aldirmak mesele değilde doktoruma hak veriyorum sabah gidecem eğer betada 450 üzeri çıkarsa baslarz hepsinede
Yaşım daha 21 biri 2015 eylül biri 2016 ağustosta zaten zor hamile kalıyorum.. 3 ende pıhtılaşma var dün çok sevinmiştim ama bugn endişe başladı hem bu lekeler hemde zaten düştu ikisi buda öyle olur diye korkuyorum. Rabbim hayirlisini bilir inslh sağ saglim alirm kucağıma bu kez.İnşallah cnm seni en ii bn anlarım çok zor hele 2 düşük den sonra yaş kaç düşüklerin ne zamandı