Aynısı galiba bizimki de yani duş başlığından korktu ya bence o gün bugündür suya karşı çok tepkiliBnm arkadaşımın kızını tatilde denizden çıkartamamıilar bizimkilerle akran. Ama otelde duş başlığı çok büyüklerdenmiş. Ondan korkmuş. Su delisi olan kız şimdi banyo yapmak istemiyormuş korkuyor çok ağlıo diyo arkadaşım. Bu yıl myminibaby kolluklardan aldık biz cmt izmire gidicez kısmetse merakla bekliyorum tepkisini
Oğlum aşı yaptırmama rağmen rotavirüs oldu! Daha önce de amipli dizanteri Geçirmişti. Asla isyan etmiyorum ama tüm mikroplar nasıl bizi buluyor..temizliğine de dikkat ediyorum o kadar.
Çok sevimli oldular çok.Allahım hepsine sağlık versin.. Akcaydayiz biz denize giriyorlar hergün ama deniz biraz soğuk genel olarak hava baya serin bilmiyorum, hasta etmeden bunları eve dönebilirim inşallah.
Haftasonu çok serindi şimdi güzel ısındı baya hava bizim ev burda olduğu için havuz yok denize gidiyoruz büyük oğlum bayılıyor sudan hiç çıkmıyor küçük de kenarda oynamak istiyor ilerilere götürünce biraz ağlıyor sonra susuyor.Bizde hsonu akcaydaydik :) su zsten serindi yağmurdan sonra buz gibi oldu sokamadık bizim oglani. Kenarda havuzunda oynadı anca.
Hayırlı uğurlu olsun hemen iyileşsin inşallah kuzucuk.biz dün sünnet olduk, gece çok ağladı. inşallah çabuk geçer.
Ya canım sanki senin de oğlun denize girmek istememişti başta yanlış hatırlamıyorum değil mi? Eğer öyleyse nasıl aştınız bu durumuBizde hsonu akcaydaydik :) su zsten serindi yağmurdan sonra buz gibi oldu sokamadık bizim oglani. Kenarda havuzunda oynadı anca.
biz dün sünnet olduk, gece çok ağladı. inşallah çabuk geçer.
Haftasonu çok serindi şimdi güzel ısındı baya hava bizim ev burda olduğu için havuz yok denize gidiyoruz büyük oğlum bayılıyor sudan hiç çıkmıyor küçük de kenarda oynamak istiyor ilerilere götürünce biraz ağlıyor sonra susuyor.
Ya canım sanki senin de oğlun denize girmek istememişti başta yanlış hatırlamıyorum değil mi? Eğer öyleyse nasıl aştınız bu durumu
Ben de kucağımda deneyeceğim inşallah girer ya yener korkusunu yavrumBizimkini ilk babasi soktu alıştırmadan kendisi ile birlikte egil kalk şeklinde üstüne suda cok soğuktu. Sonra sidede ben kucağıma aldim kucagimda ilerledik taki onun vucududa girene kadar. Sonra oyundu filandi derken alıştı . Simdi direksiyonlu bot aldim bide onunla sokmayi deneyeceğim. Öyle girerse bende daha rahat yüzerim
ben tenteli can simidi aldım. mayo da aldım. güneş kremi de aldım. bir babası eksikBen de kucağımda deneyeceğim inşallah girer ya yener korkusunu yavrumo botlardan alayım diyorum da bilemedim ki şimdi böyle korkuyor olunca çocuk
Allah analı babalı büyütsün canım. maşallah birlikte büyüyecekler... dolunay ablaliga terfi etti artik maşallahKızlar selamBen dogum yaptım 4.günümğz bugun. Her sey yolunda iyiyiz hepimiz çok şükür Dolunay kardeşini çok sevdi maşallah İki üç gündür çişini kakasını söylemeye basladı. Bezi aç aç diyor açmayınca çömelip yapıyor bezine yaparken de çiş kaka çiş kaka diyor Ama bu kez de bezi acmaya ben hazır değilim çünkü sezeryan dikişlerim epey zorluyor. Basarisiz bir deneme yapıp sogutmak istemiyorum. Konusmaya da baya baya basladı dillendi epey. Özellikle kardeşi dogdugu gunden itibaren inanılmaz bir şekilde gelişme kaydetti. Bazen üzülüyorum cocuk bir anda büyümek zorunda kaldı diye ama genelde mutlu oluyorum onun bu hallerine Biz de durumlar böyle hepinizi öpüyorum ❤
İnşallah babasıyla da tez zamanda kavuşun canım. Ben de alayım bari belki işe yarar onunla girmek ister denizeben tenteli can simidi aldım. mayo da aldım. güneş kremi de aldım. bir babası eksik
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah :)Kızlar selamBen dogum yaptım 4.günümğz bugun. Her sey yolunda iyiyiz hepimiz çok şükür Dolunay kardeşini çok sevdi maşallah İki üç gündür çişini kakasını söylemeye basladı. Bezi aç aç diyor açmayınca çömelip yapıyor bezine yaparken de çiş kaka çiş kaka diyor Ama bu kez de bezi acmaya ben hazır değilim çünkü sezeryan dikişlerim epey zorluyor. Basarisiz bir deneme yapıp sogutmak istemiyorum. Konusmaya da baya baya basladı dillendi epey. Özellikle kardeşi dogdugu gunden itibaren inanılmaz bir şekilde gelişme kaydetti. Bazen üzülüyorum cocuk bir anda büyümek zorunda kaldı diye ama genelde mutlu oluyorum onun bu hallerine Biz de durumlar böyle hepinizi öpüyorum
Gözünğzaydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar selamBen dogum yaptım 4.günümğz bugun. Her sey yolunda iyiyiz hepimiz çok şükür Dolunay kardeşini çok sevdi maşallah İki üç gündür çişini kakasını söylemeye basladı. Bezi aç aç diyor açmayınca çömelip yapıyor bezine yaparken de çiş kaka çiş kaka diyor Ama bu kez de bezi acmaya ben hazır değilim çünkü sezeryan dikişlerim epey zorluyor. Basarisiz bir deneme yapıp sogutmak istemiyorum. Konusmaya da baya baya basladı dillendi epey. Özellikle kardeşi dogdugu gunden itibaren inanılmaz bir şekilde gelişme kaydetti. Bazen üzülüyorum cocuk bir anda büyümek zorunda kaldı diye ama genelde mutlu oluyorum onun bu hallerine Biz de durumlar böyle hepinizi öpüyorum ❤
Canım sana yazmak için girdim foruma. Doğurdun mu diye :) maşallah. Allah hep güzel günler göstersin yavrularınla sizeKızlar selamBen dogum yaptım 4.günümğz bugun. Her sey yolunda iyiyiz hepimiz çok şükür Dolunay kardeşini çok sevdi maşallah İki üç gündür çişini kakasını söylemeye basladı. Bezi aç aç diyor açmayınca çömelip yapıyor bezine yaparken de çiş kaka çiş kaka diyor Ama bu kez de bezi acmaya ben hazır değilim çünkü sezeryan dikişlerim epey zorluyor. Basarisiz bir deneme yapıp sogutmak istemiyorum. Konusmaya da baya baya basladı dillendi epey. Özellikle kardeşi dogdugu gunden itibaren inanılmaz bir şekilde gelişme kaydetti. Bazen üzülüyorum cocuk bir anda büyümek zorunda kaldı diye ama genelde mutlu oluyorum onun bu hallerine Biz de durumlar böyle hepinizi öpüyorum ❤