Allah sağlıkla analı babalı büyütsün ve yardımcın olsun cnm macera şimdi başlıyo:)Kızlar selamBen dogum yaptım 4.günümğz bugun. Her sey yolunda iyiyiz hepimiz çok şükür Dolunay kardeşini çok sevdi maşallah İki üç gündür çişini kakasını söylemeye basladı. Bezi aç aç diyor açmayınca çömelip yapıyor bezine yaparken de çiş kaka çiş kaka diyor Ama bu kez de bezi acmaya ben hazır değilim çünkü sezeryan dikişlerim epey zorluyor. Basarisiz bir deneme yapıp sogutmak istemiyorum. Konusmaya da baya baya basladı dillendi epey. Özellikle kardeşi dogdugu gunden itibaren inanılmaz bir şekilde gelişme kaydetti. Bazen üzülüyorum cocuk bir anda büyümek zorunda kaldı diye ama genelde mutlu oluyorum onun bu hallerine Biz de durumlar böyle hepinizi öpüyorum
Geçmişolsun canım geçen hafta oğlum da rota geçirdi. Üstelik aşı yaptırmıştımMerhaba kızlar baya bişeler yazılmış tatillere de çıkıldı durgunlşmış buralar 1 hftdr rotayla uğraşıorz ben böyle ishal görmedim kızım toparladı derken bana bulaştı fenalrdyım temmuz ayı güya sonbahar gbi havalar direnç düşürdü sanırım umarım herkes iyidir
Sağol cnm size de çk geçmişolsun ben aşı yaptrmadım 2 sine de.Geçmişolsun canım geçen hafta oğlum da rota geçirdi. Üstelik aşı yaptırmıştım
Gözün aydın Allah kolaylık versin canım.Kızlar selamBen dogum yaptım 4.günümğz bugun. Her sey yolunda iyiyiz hepimiz çok şükür Dolunay kardeşini çok sevdi maşallah İki üç gündür çişini kakasını söylemeye basladı. Bezi aç aç diyor açmayınca çömelip yapıyor bezine yaparken de çiş kaka çiş kaka diyor Ama bu kez de bezi acmaya ben hazır değilim çünkü sezeryan dikişlerim epey zorluyor. Basarisiz bir deneme yapıp sogutmak istemiyorum. Konusmaya da baya baya basladı dillendi epey. Özellikle kardeşi dogdugu gunden itibaren inanılmaz bir şekilde gelişme kaydetti. Bazen üzülüyorum cocuk bir anda büyümek zorunda kaldı diye ama genelde mutlu oluyorum onun bu hallerine Biz de durumlar böyle hepinizi öpüyorum
Metehan koyduk canımdomestic canım gözünüz aydın, sağlıkla büyüt inşAllah yavrularını..İsmini ne koydunuz merak ettim :)
MAşallah adıyla büyüsün..Metehan koyduk canım
Geçmiş olsun canım kötü olmuş ama ishal kusma salgını varmış bende duydum Allahtan tatil evdesin geçmiş olsun tekrar umarım oğluna da geçmeden atlatırsınız.Merhaba kızlar baya bişeler yazılmış tatillere de çıkıldı durgunlşmış buralar 1 hftdr rotayla uğraşıorz ben böyle ishal görmedim kızım toparladı derken bana bulaştı fenalrdyım temmuz ayı güya sonbahar gbi havalar direnç düşürdü sanırım umarım herkes iyidir
Ben iki oğlumunda tüm aşılarını yaptırdım ama aşıya rağmen olabiliyor hep huzursuzum doktorumuz bulaşabilir bazı hastalıklar ama hafif atlatırlar demişti sizin nasıl oldu hafif olup geçti mi yoksa merak ettim.Geçmiş olsun sizede.Geçmişolsun canım geçen hafta oğlum da rota geçirdi. Üstelik aşı yaptırmıştım
Geçmiş olsun canım. Biz de Alanyadayız. Tatilimiz bitmek üzere. Berbat geçti.Merhaba kızlar baya bişeler yazılmış tatillere de çıkıldı durgunlşmış buralar 1 hftdr rotayla uğraşıorz ben böyle ishal görmedim kızım toparladı derken bana bulaştı fenalrdyım temmuz ayı güya sonbahar gbi havalar direnç düşürdü sanırım umarım herkes iyidir
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer. Biz de tatil niyetindeyiz bayramdan sonra ama eşim de ben de kara kara düşünmüyor değiliz. Bozcaadaya gittik 2 günlüğüne geçen hafta hiç durmadı orada bir de butik oteldi küçücük bir oda akla karayı seçtik durdurcaz diye üstüne de üşüttü burun akıntısı hapşırıkGeçmiş olsun canım. Biz de Alanyadayız. Tatilimiz bitmek üzere. Berbat geçti.
Kızım hiç durmuyor, hiçbir yerde oturmuyor. İki lokma yemek yiyor hemen fırlıyor koşmaya. Birimiz hep onun peşinde, nöbetleşe yemek yiyoruz. İki dakikadan fazla hiç oturmadı. Eşim diyor ki: hayatımın en kötü bir haftasıydıbir daha asla çocukla tatile çıkmayacağım. Seneye üç yaşında olacak, anneme bırakıp giderim. Bizim evin önü de Deniz zaten. Orada girsin denize.
Neyse ben de rota virüsü falan kapmasa diye düşünüyordum. Turp gibi maşallah. Ben alerji oldum. Kollarım, boynum hep kabardı, kaşıntıdan duramıyorum. Yeter ki o hasta olmasın da ben olmaya razıyım valla.
Geçmiş olsun canım aşı yaptırdım ben ama aşının da garantisi yok ki yine de olabiliyorlarmış Allah korusunSağol cnm size de çk geçmişolsun ben aşı yaptrmadım 2 sine de.
Teşekkür ederim. Evet allahtan hafif atlattık. İshal 10 gün sürdü ona çare bulamadık ne yedirsem çıkardı çocuk. 2 gün ateş oldu calpolle kontrol altına aldık. Kusma olmadı çok iştahsızlık da olmadı normalde hastalıklar oğlumu bu konuda çok etkilerdi. Reflor entorogermina kullandık atlattık şükür. Arkadaşım rota vurdurmaya giderken dr una sordurdum yüzde yüz korur mu diye evet ben aşılı olup rota geçiren görmedim çok çok nadir demiş, bağışıklığı çok düşğk çocuklar geçirir demiş o kadar üzüldüm ki..Ben kendi dr umu sorgulamaya başlamıştım çok taktım kafama yanlış aşı mı vurdu diye. Siz de geçirmişsinşz oluyor demekki..Ben iki oğlumunda tüm aşılarını yaptırdım ama aşıya rağmen olabiliyor hep huzursuzum doktorumuz bulaşabilir bazı hastalıklar ama hafif atlatırlar demişti sizin nasıl oldu hafif olup geçti mi yoksa merak ettim.Geçmiş olsun sizede.
Saol canım daha iyiyz çok şükür bu tatil nasıl geçiyo hiç anlayamadım:) siz yine geçen senekigbi antalyadamısınz?Geçmiş olsun canım kötü olmuş ama ishal kusma salgını varmış bende duydum Allahtan tatil evdesin geçmiş olsun tekrar umarım oğluna da geçmeden atlatırsınız.
Teşekkür ederim çok iyi anlıyorum seni:), bnm heryerdeki halim öyle x2 bide. Geçen sene tatilin ilkgünü geri nasıl dönerz demştim otele adım atar atmz düşün bu sene bi hfta gttik şehr dışına bidaa da gözüm kesmiyo açıkçası, inşallah sağlıkla evinize dönüp dinlenirsiniz:)Geçmiş olsun canım. Biz de Alanyadayız. Tatilimiz bitmek üzere. Berbat geçti.
Kızım hiç durmuyor, hiçbir yerde oturmuyor. İki lokma yemek yiyor hemen fırlıyor koşmaya. Birimiz hep onun peşinde, nöbetleşe yemek yiyoruz. İki dakikadan fazla hiç oturmadı. Eşim diyor ki: hayatımın en kötü bir haftasıydıbir daha asla çocukla tatile çıkmayacağım. Seneye üç yaşında olacak, anneme bırakıp giderim. Bizim evin önü de Deniz zaten. Orada girsin denize.
Neyse ben de rota virüsü falan kapmasa diye düşünüyordum. Turp gibi maşallah. Ben alerji oldum. Kollarım, boynum hep kabardı, kaşıntıdan duramıyorum. Yeter ki o hasta olmasın da ben olmaya razıyım valla.
Amin, evet cnm bnm oğlum da 2 kere geçrdi ben brz ticari bulmştum aşıyı. O da sanki şuan geçiriyo gbi daha hafif semptomları çnkü bide bulaşıcı meret.Geçmiş olsun canım aşı yaptırdım ben ama aşının da garantisi yok ki yine de olabiliyorlarmış Allah korusun
Allah sağlıkla bğyütmeyi nasip etsin canım :) nasılsınızMetehan koyduk canım