2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım çok teşekkürler mutlaka deneyeceğim. Aynen krep de çok mantıklı ikisini de seviyor oğlum sevinir hem yapınca :)

Herkese merhaba kızlar. Dün diyetisyene başladım. Bildiğim dışında hiçbir şey söylemedi ama 250 lirayı verince başladım diyete
Bugün de kızımın kontrolü vardı. Yine vajinal yapışıklık başladı Çocuk cerrahına yönlendirdi. Kaç yaşına kadar yapışıklık olmaya devam eder acaba. Sürekli gidip açtırıyoruz :)

Selâm canım..Diyet listeleri aşağı yukarı hep aynı senin kararlı ve azimli olman seni sonuca götürecek tek şey bence.Gazan mübarek olsun :)
Kızım olmadığı için yapışıklık hakkında hiçbir fikrim yok.Geçmiş olsun.

Haydi rast gele canım :) inşallah çok iyi sonuçlar elde edersin neticede.
Yapışıklık ile ilgili hiç bilgim yok ne yazık ki çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar... 18 temmuz'a randevu aldık, oğlumu sünnet ettireceğiz. doğuştan su fıtığı olduğu için geçmesini bekledik, çok şükür ameliyata gerek kalmadan geçti. klamp ile lokal olacak sünneti. umarım çabuk iyileşir.

bu ara öğlen 1 buçuk gibi uyuyor 3 buçuk gibi uyanıyor. öyle yemeği geçe kalıyor o zaman da akşam yemek istemiyor. 1 buçuktan önce de öğle yemeği yediremiyorum ,düzeni bozuldu bir kaç gündür

Yaz gelince bizim de yemek düzenimiz hep bozuldu. Sadece çorba makarna meyve yemek istiyor. Et, pilav vb. Hiç istemiyor. Gündüz sadece oynamak istiyor, uyumuyor. Arabada gezdir uyutuyorum. Gece yanıma yatıp uyuyor çok şükür

Demek genelde aynı kuzucuklar bizim de yemek saatlerimiz değişebiliyor geçenlerde uykudan kalkınca içtiği çorbayı içirirken bir baktım saat 5 olmuş e sonra akşam yemeği dediğin gibi çok geç oldu ardından uyudu içime de hiç sinmedi ama olabiliyor napalım düzenler bozulabiliyor.

Selam kızlar nasılsınızBizim Dolunay hanım yine iştahsızlıkta çığır açtı. Sizde durumlar nasıl. Sıcaklardan mı acaba anlamadım ki

Selam kızlar nasılsınızBizim Dolunay hanım yine iştahsızlıkta çığır açtı. Sizde durumlar nasıl. Sıcaklardan mı acaba anlamadım ki
canım benim ikizler yaz geleli 1.5 kilo verdi ikisi de. Yedirme sıkıntılı. Hasta olmasınlar da yemeseler de olur diyorum artık.

canım benim ikizler yaz geleli 1.5 kilo verdi ikisi de. Yedirme sıkıntılı. Hasta olmasınlar da yemeseler de olur diyorum artık.
Aynen canım yeter ki hasta olmasınlar.Yemeyince hemen acaba hasta mi olacak diye de panikliyorum.En sevdiği seyleri bile yemiyor.Eşim de acıkınca söyler bunaltma diyor.Seninkiler ne yer ne içer ne kadar yer belki bana da fikir olur.

Bizde 21 aldik ertesi gun değiştirdik. Israrla acıyor dedi. Aslında tam görünüyordu ayağına
Bn çorapsız giydirdiğmde bi kaç kez uzun süreli giyimde ayağında iz çıktığını farkettim yan bantlarından birinin belki öyle bi yeri acıtıyodur. Bnmki hala konuşmadığından Allaha emanet gidiyoruz

Masaj gibi bişeyi yok mu qcaba siz yapsanız ara ara

Önü gösteriyordu acıyor diye. Diyor dediğime bakma benimki de hareketlerle gösterek anlatıyor derdini :) bu ara biraz taklit etmeye başladı kelimeleri tek tük. 21-24 arasinda kelime dagarciklari gelişiyormus bir patlama yaşıyormuşlar. Bakalım görücez

Benimki artık kelimeleri baya baya çıkarmaya başladı her derdini anlatabiliyor kaka yapıyor hemen gelip bezi çekiştiriyor kaka diye, dediğin gibi birden bülbül kesilecekler kimse meraklanmasın :)

Benimki artık kelimeleri baya baya çıkarmaya başladı her derdini anlatabiliyor kaka yapıyor hemen gelip bezi çekiştiriyor kaka diye, dediğin gibi birden bülbül kesilecekler kimse meraklanmasın :)
maşallah, bizim oğlan anne,baba,dede,anneanne,ayşe, alya,git,aç, huma(hurma),huhu(yogurt)... daha çok yolumuz var :)

maşallah, bizim oğlan anne,baba,dede,anneanne,ayşe, alya,git,aç, huma(hurma),huhu(yogurt)... daha çok yolumuz var :)
2 yaşından sonra konuşma anlamında tam atak oluyor şimdi söylediği kadarı yeter.Ben de annemlerdeyim bayram sonuna kadar burda bezi bıraktırmam pek mümkün değil eve dönünce bezi bırakacağım ilk aklımdaki iş bu.

canım erken değil mi tuvalet eğitimi için? walla ben bahara düşünüyorum .inşallah kolaylıkla geçer çünkü okuduğum kadarıyla oldukça zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…