2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah sağlıkla bğyütmeyi nasip etsin canım :) nasılsınız
Sagol canım. Vallahi baya zor iki cocuklu hayat ama güzel deBir de ikinci sezeryan insanı baya yıpratıyor belki benim araları az oldugu içindir bilmiyorum ama hala agrı sızı tavan onun dısında iyiyiz şükür

Gözün aydın canım, geçmiş olsun ayrıca. Rabbim yardımcın olsun.

Saol canım daha iyiyz çok şükür bu tatil nasıl geçiyo hiç anlayamadım:) siz yine geçen senekigbi antalyadamısınz?
kızlar çok geçmiş olsun

İyi tatiller canım. Ben de bu kolluklardan almak istiyorum eşimi ikna edebilirsenim. Biraz pahalı, sen nereden ve ne kadara almıştın? Bir de memnun kaldınız mı?
Bize de dayımız aldı eşime kalsa l kdr para verilir mi diyordu. Memnjn kaldık. İlk taktığımızda elimizi bırakmadı anne baba anne baba. Sonra baktı kollukla batmıyor suya. Elimizi tut dediğimizde bile tutmadı. Kendi kendine yüzdü durdu denizde. Kendi sitesinden aldı kardeşim. 200 tl idi.

ne güzel :) ben de mi kolluk alsaydım nasıl işe yarıyor mu. bide o deniz ayakkabılarını soracaktım almalı mıyım?
Kolluklardan memnun kaldık biz. Dayısı aldı. Slipstoplardan da memnunuz geçen yılda kullanmıştık. Kum taş girmiyor içine hem de sıcakta yanmıyor ayağına batmıyor. Crocs terlik çakmalarından almıştm bir de lcw dan. Ama içine çok fena kum taş doluyor. Bi çıkartıyprum terliği taşlar fln ayağına batmış iz yapmış oluyordu.

Aa ne güzel gözün aydın canım :) slipstoplardan ben de memnun kaldım zafrinanın dediği gibi hiç kum taş girmiyor içim de rahat ediyordu o kumdayken ayağı da yanmıyordu hem
sağol canım :) demek adı slipstop :) ben de alayım ondan baya kullanışlıymış.

pahalıymış gerçekten. ama uzun süre kullanır değer gibi.

Sağ ol canım. İnşallah basit bir şeydir, minnoş hemen atlatır.
Ben bir daha asla kızımla tatile gitmemeye karar verdim. Biz de tatili satın alırken idare ederiz sandık ama mümkün değil. Tüm dengemiz bozuldu. Bu kadar sinirlenenileceğimi ben bile bilmiyordum.

Sağ ol canım. Döndük ama her tarafım ağrıyor yorgunluktan bir daha asla çocukla tatil yok. Zaten her gün denizdeyiz, vicdan azabı da çekmem açıkçası

İnşallah canım yaa ayy deme ben de hiç umutlu değilim öyle dinlenilecekmiş, tatilin tadı çıkarılacakmış bakalım yaşayıp göreceğiz nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…