- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Muhasebe canım benim , projelerde de yardımcı oluyorum teklif hazırlama falan her işi yapıyorum
Doğru valla çalışmasak paramız olmaz ,paramız olmazsa çeyizimiz
ah benimde asıl mesleğim muhasebe ama bn bi fabrikada arge de calışıyorum :) herşsey çeyiz için
Benimde asıl mesleğim deri mühendisliği ama bende muhasebedeyim :)) Hangimiz kendi mesleğinde çalışıyor ki . Paramız olsunda iş önemli değil dimi ama
aynen tatlım mühim olan anaya babaya yük olmamak :) erkek arkadaşım sağolsun evelndkten sonra ben calıstırmam kıamam dedi heveslendirdi şimdi calışta ev alırız diyohani kıyamıyodun ya dedim
bende aldım herşeyimi bi beyaz esyalarımla ev tekstilim kaldı olmazsa olmaz diğerlerini keyfi alıyorum cok begenirsem :) evet inegölde satılık ev cok ama kiralık hiç yok bide yeni yapılıyo sürekli sıfır evde alabilirsin yani
4 te cıkıyorum ben hergün aynı malesef :) bende cıkışta inegöle gitcem sevdiceğimi kandırabilrsem eğerhava burda da şahane güneş var sıcak tam parkta gezilcek hava avm deli gibi kalabalıktır eminim :)
Her gün 4 müOhh ne güzel ya ben her gün 7 haftasonu 5 :)
Bende zaten oraya gelince böyle bi iş bulcam benim nişanlımda haftaiçi 5 haftasonu 1 e kdr çalışıyo hayat size güzel valla
Yaa park deme bana ben çok seviyorum ordaki kültür parkı kocaaaman :)) Bisiklet turu yapmıştık ne güzeldi :)
ay bende kendime üzülüyodum geç çıkıyorum diye nankör müyüm ne
gercektn cok güzel suriyelilerde olmasaher köşe başında nargile yakıp oturuyola deli oluyorum evlerinde içseler olmuyo. ama parkımız güzeldir yinede
Bana üzül sen canımm :))
Aynen bende görmüştüm suriyelileri ,onlar heryerdeler sağolsunlar :)
Kültürpark a bende laf söyletmem
evlenince gelirsin bizim fabrikaya referans yazarsn beni hadi iyisin bakbu havalarda hiç çalışsasım gelmiyo çocugun olcakta alcan parka gitcen o oynasın sen yayıl çimlere ooh miss hayaller hayatlar oldu bnm durum
onla yaptık zaten miilet kızıyo nişanlılığa yaşıcak bişey bırakmadınız die
Millet çok biliyo boşver sen öyle konuşanları , nişanlıyken gerginlik olucak ama biraz orasını unutma :)))
ben herseye hazırlıklıyım
biz bi takalım o yüzüğü de hayırlısıyla :) şimdi geziyoruz yiyip içiyoruz rahatız :) demişken alınan kilolarada değinmeden geçemicem
Sende çok yiyip içme canımSonra sığamazsın istediğin giysilere :)
Ne güzel moral oldum
valla küçücük inegölde her buluştugumuzda yeni bişeyler deneyebiliyoruzsürekli yeni yerler acılıyo galiba
Tabi yeni yerler yeni tatlar
bize yeni tatlar yakışııırrrr tatlııımmm