2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Mübarek Ramazan ayı hürmetine 2017 gelini olamadık inşallah 2018 gelini olmayı nasip eder Rabbim
Bugün içimi sıkan bir olay oldu. Bende senin fikrini alayim dedim. Simdi bir arkadasim vardi ve bana hic birisiyle görüsüp görüsmedigimi sordu. Bende biriyle görüstüm ama anlasamadim olmadi dedim. Soran kisi cok dindar ve sevgililik olaylarina cok karsi.
Sonradan anladim ki, kizin abisi icin ortak bir tanidik benimle görüsmesini önermis. Bu kizda agzimi aramis. Abisi ilerde birsey düsünebilecegim birisi
Salak gibi görüstüm dedim. Ama ven simdiye kadar sadece bir kisiyle görücü usulü görüstüm. Kiz sanacak ki, sevgili gibi görüstüm
Ne yapacagim ben ya? Alttarafi bir kahve ictim. Hatta o görüsme icin burda konu acmistim. Görüsme görüsme degildi ki. Görücü usulü sacmalikti
Annem bana anlatti ortak bir arkadasin onlara beni söyledigini. Bende dedim biriyle görüstünmü diye sordu falan. Simdi cok icim sıkılıyor.
Eger kaderimse olur biliyorum ama salakligima doyamiyorum

Ne yapayim bir akil verin. Acaba bir daha ki görüsmemizde tekrar konuyu oraya getirip söylesemmi? Gecen sefer yanlis anlasilmasin. Görüstüm dedigim aslinda 10 dakikalik birseydi diye.

Millet kac kisiyle sevgili oluyor sonra hic kimseyle görüsmedim diyor ben 10 dakikayi anlatiyorum

Bu erkekler çok fena valla. Bende görüştüm bir çay ve bana daha önce biriyle görüştün mü demişti ben de hayır bu ilk deyince yüzünde güller açmıştı. Sinir olmuştum. Ne olmuş yani görüşmüşsen evlenecek yaştasın, tabiki birilerini tanımak zorundayız. Gökten zembille mi kısmetimiz gelecek? Sen karakter ve aile yapısı olarak biliyorsan bir kapı ara bence. Acaba ortak tanıdık tekrar mı seni hatırlatsa ya da sen kıza konuyu açsan böyle birşey duydum diye, tam yakınlığınızı bilemiyorum ama sen sorduğuna göre aklına az çok yatmış. Denemeye değer.Hem onun nasıl birşeye karşı olduğunu anladım gibi, zaten sen bir görüştün onda da hevesin kursağında kaldı. Zincirleme kaza gibi yeni talipleri etkilemesin.Hayırlısıysa olsun.

Biz bu kizla ailecek görüsüyoruz ama abisini sadece uzaktan biliyorum.
Ortak tanidik o aileye beni söylediginde, o aile direk bizim haberimiz varmi diye sormus. Ortak tanidikta bizim haberimiz olmadigini, kendi yakistirdigini söylemis.
Kiz bana o gün bir sürü soru sormustu. Boyumu kilomu, düzenlimiyim, hayat görüsüm falan. Ben baya süphelendim ama farkettirmedim. Son soruda sinifta kaldim. Keske görüstüm demeseydim.
Ben kiza böyle birsey duydugumu söyleyemem cünkü onlar talip cikmadilar. Istemiyorlarsa rezil olurum
Ama abisi uzun boylu yakisikli Aile yapisida uyuyor

Acaba istiyorlar mi yoksa ben yine kendi kendime mi gelin güvey oldum

Bu olay gecen hafta oldu ama ben herzaman ki gibi en son ögreniyorum. Bugün ögrendim

Kız sormuş ki düşünmüşler bence ama 1 hafta ne kısa ne de uzun gibi haber gelmesi için. Bence yapsa yapsa bu tanıdık bu işi yapar o da nasıl yapar annen ne düşünüyor ona mı çıtlatsan acaba benim annem olsa yüzde yüz ateş olmayan yerden duman çıkarır konu benim evlenmem olursa ya yakışıklı uzun boyluymuş hem de oldur Allahım hayırlısıyla ne hayırlı tanıdıklar var

Annemde bu oglani begeniyor ama tanidiga kizdi. Erkek tarafi bizi uzun zamandir taniyor. Istese tanidik demeden olurdu diyor ama benim tahminim erkek tarafi çekiniyor. Çünkü ben yüksek lisansimi yaptim oglan üni okumadi. Ama kendisi cok caliskan oldugu icin ben bunu sorun olarak görmedim.
Tanidikta annemin tepkisinden sonra bir daha cesaret edermi bilmiyorum
Ben seni kendime cok yakin buldum kiz dualarin ve tavsiyelerin icin teşekkürler

Birden yazdiklarimi okuyunca olmayacak gibi geldi

Olacaksa yel getirir sel getirir el getirir, olmayacaksa yel götürür sel götürür el götürür demişler. Bizimkiler genelde götüren cinsten. Sen olmayacakmış gibi düşün umut eziyetten başka bir şey değil çünkü. Erkekler tahsil farkını bence düşünmüyor. Yani eğer çocuk evlenmek istiyor ve aile de arıyorsa seni de düşünmüşlerdir. Ama olumlu olsaydı bence size mutlaka haber gelirdi. Hayırlı işleri bekletmiyorlar pek. Ben seni çok sevdim valla hep aklıma geliyorsun kendime dua ederken sana da ediyorum. İnşallah bir gün 2018 de evlenenler diye topik açacağız burda inanıyorum.

Bende seni cok sevdim
Insallah bu mübarek günler hürmetine bu sene hayirli insanla hayirli bir evlilik yapariz ve burda cok daha güzel konulari konusuruz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…