- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Nasılsınız?
Bende iyiyim, sağolun. Yeni geldim :))İyiyim teşekkür ederim siz?Daha öncede yazıyomuydunuz yeni mi geldiniz :)
Bende iyiyim, sağolun. Yeni geldim :))
Şimdi şöyleki çok çok ani bir karar oldu benim için. Öğrenciyim ben daha. Birde ailemin haberi yok henüz. Mezun olduktan sonra söyleyeceğim :)Hoşgeldin o halde var mı ilişkinde bi gelişmeler?hangi aşamadasınız?
Şimdi şöyleki çok çok ani bir karar oldu benim için. Öğrenciyim ben daha. Birde ailemin haberi yok henüz. Mezun olduktan sonra söyleyeceğim :)
22, dün doğum günümdü. :)Yaşın kaç pekii olsun şimdi söylemesende dediğim gibi mezun olduktam snra söylersin daha iyi olur güzel düşünmüşsün ne zamandır birliktesiniz?
22, dün doğum günümdü. :)
Erkek arkadaşım 3 senedir hep söylüyordu. Ben istemiyordum. Sevmiyordum sanırım. Sonra okul bitecek bir boşşluk falan tamam dedim :) 1 sene kpss ye hazırlanıcam. Olmazsa da işe girinceye kadar hep destek olacağım diyor. Memur o zaten, benden büyük hem çok bekledi, yeterli diye düşünüyorum :))
Selam canım hoşgeldin..22, dün doğum günümdü. :)
Erkek arkadaşım 3 senedir hep söylüyordu. Ben istemiyordum. Sevmiyordum sanırım. Sonra okul bitecek bir boşşluk falan tamam dedim :) 1 sene kpss ye hazırlanıcam. Olmazsa da işe girinceye kadar hep destek olacağım diyor. Memur o zaten, benden büyük hem çok bekledi, yeterli diye düşünüyorum :))
Aslında o beni seviyor. :))Aaa a geçmiş doğum günün kutlu olsn canım nice güzel senelere :))
Daha genç yaşın zamanla herşey yoluna girer kendiliğinen zaten sevdiğinin yaşı kaç acaba?biraz daha bekleyiversin :)
Aslında o beni seviyor. :))
Gerçi beyefendiliğini, ahlakını seviyorum bende :) mesala çözemediğim bir sorun olursa aklımı karıştıran bir şeyler olsa hep yanımdadır hep bir çıkar yol bulur. Alıştım hep yanımda olmasına :)
28 yaşında. Bu sene mezun olacağım, bir senede sınava hazırlan diyor.
Hoş buldum :)Selam canım hoşgeldin..
Bence erkek arkadaşının zaten işi gücü varsa okulun bittikten sonra nişan fln yapabilirsiniz sonra da düğün olur sen de kpss ye bu sene gireceksin dimi ? Kpss uzun bi süreç. Ben eylülde girdim haziranda atandım ekimde başladm 1 seneyi buldu yani ona göre çok plan yapmamaya çalış derim
Amin teşekkür ederim. Sizler kaç yaşındasınız nişan söz falan var mı :)Tabii sevmek sevilmek güzel canım. İyimiş aslında yaşı da o da haklı olarak yuva kurmak ister tabi çok normal. Ama ne güzel anlayışlıymış maşallah Allah bozmasın canım sevindim adına :)
Amin teşekkür ederim. Sizler kaç yaşındasınız nişan söz falan var mı :)
Biz 3 senedir tanışıyoruz ama aramızda bir şey yoktu. O söylüyordu arada, bende seni seviyorum ama abiim gibi diyordum :)) sonra zamanla ne kadar alıştığımı farkettim. Onun 9 nisanda yetki sınavı var ona hazırlanıyor. Hiç mesaj falan atmıyordu. Bende bir boşlupa düştüm. Üzüldüm yani kesin başkası var diye düşünüyordum ki, dayanamayıp sordum. O esnada anladım aslında onu kaybedersem çok üzüleceğimi :)Ben 24 yaşımdayım canım nişanlıyız 6 senelik bi ilişki bizimkisi darısı başınıza inşallah :)
aileden annen biliyodur en azından dimi :)
Biz 3 senedir tanışıyoruz ama aramızda bir şey yoktu. O söylüyordu arada, bende seni seviyorum ama abiim gibi diyordum :)) sonra zamanla ne kadar alıştığımı farkettim. Onun 9 nisanda yetki sınavı var ona hazırlanıyor. Hiç mesaj falan atmıyordu. Bende bir boşlupa düştüm. Üzüldüm yani kesin başkası var diye düşünüyordum ki, dayanamayıp sordum. O esnada anladım aslında onu kaybedersem çok üzüleceğimi :)
Yani anneme söylemedim daha :)
En azından sana destek olacağını bilmen süper :)Hoş buldum :)
Bu sene mezun olacağım, sınavada gireceğim. Ama hani bi aksilik çıkarda olmazsa bir senede mezun olduktan sonra hazırlanırım diyorum. Hayırlı olsun sizin işinizde. Hangi kurumdasınız?
Allah banada nasip etsin inşallah :)
Yani tercihlerle sınavla hep o ilgileniyor zaten. Ders çalışma planımı bile yapar :))
O sebepten evlenince de yardımcı olur diye düşünüyorum ama bakalım :)
Yok estağfurullah :)Sende mi :)) bizde ünide tanıştık abi kardeş ilişkisindeydik bana şey derdi hep sanki ailemden birisin çok ısındım sana öyle böyle derken dönem arası memleketletimize döndüğümüzde mesajlaşmaya başladık geceye kdr uzadı konuşmamız bi kızı anlatıyodu okuldan fln diye hoşlanıyorm seviyorum diyodu bana anlatıyodu abi kardeş olduğumzdan dolayı anlatıyo sanıyodum meğer o kız benmişim.. tabi o anlattıkça bende içten içe nedendir bilinmez kıskanıyodum kim bu kız diye :) o gece 14 şubatın sabahına kadar mesajlaştık beni sevdiğini itiraf etti ve okula döndüğümzde ilk el ele tutuşmamızdı.. Ne kdr çok zaman geçti ama ilk günkü gibi hatırlıyorım herşeyi. Yine çenem düştü bayaa yazmışım ya k..bakma ben anlatmaya başladıkça sonu gelmez..
Annen anlıyodur bence hissederler çünkü :)
Öyle düşünüyorum şimdilik:)En azından sana destek olacağını bilmen süper :)
Ben şimdi kurumu burdan yazmayayım canımm :) ama çok şükür gayet güzel bi kurumdayım. Hangi bölümdesin ?
Darısı başına olsun inşallah
Yok estağfurullah :)
Çok güzel bir hikayeniz varmış, bayıldımm :) hep hatırlayacaksın.
Aynı şehirlerde misiniz, şu anda.
Boludayım bende. Sık sık istanbula geliyorum ama belki bi gün görüşürüz :))Sağol canım .Hayır ben istanbuldayım nişanlım Bursa'da .. Sen nerede yaşıyosun?
Boludayım bende. Sık sık istanbula geliyorum ama belki bi gün görüşürüz :))