- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.001
Oo sizin çok olmuş ya normal, bizim daha 1 senelik. Bana kalsa 2 3 sene daha beklerim de onun yaşı büyük benden. İstiyor haliyle.
33. Sizin hikayeniz nedir?Anlıyorım tabii biraz beklemek istemeniz normal ayıptır sorması sevdiğiniz kaç yaşnda?
Ben de 24 yaşındayım nişanlıyım kısmetse seneye düğünüm var :) Ben daha teklif almadan moda girmiştim tekliften sonra aştım kendimiHoş buldum.söz de yok nişan da 26 olacağım bu sene. 1 hafta önce evlenme teklifi aldım moda girdim hemen. 2017 zor gibi de belki de olur kısmet.
Ay ben çok korkuyorum ya özgürlüğüm elden gidecek diye.Ben de 24 yaşındayım nişanlıyım kısmetse seneye düğünüm var :) Ben daha teklif almadan moda girmiştim tekliften sonra aştım kendimi
33. Sizin hikayeniz nedir?
O korku bende de var açıkçasıAy ben çok korkuyorum ya özgürlüğüm elden gidecek diye.
O yüzden oteleyebildigim kadar oteliyorum. Diren never.O korku bende de var açıkçasıama sanırım sevgim ağır basıyor
Ama galip sevgilin olacakO yüzden oteleyebildigim kadar oteliyorum. Diren never.
Valla öyle gözüküyor. Yüzüğü taktigima göre.Ama galip sevgilin olacak
2017 yaz ayı olsa bile bir seneden fazla var bence gayet uygun bir süreValla öyle gözüküyor. Yüzüğü taktigima göre.
Bakalım hayırlısı.2017 yaz ayı olsa bile bir seneden fazla var bence gayet uygun bir süre
Bizim 2017 temmuz ayında kesinleşti çok şükür :)Bakalım hayırlısı.sizin ne zaman?
Hadi bakalım hayırlı olsun.Bizim 2017 temmuz ayında kesinleşti çok şükür :)
Teşekkür ederim canım bana da daha çok var gibi geliyor işteHadi bakalım hayırlı olsun.
Anca o zaman anlıyor canım insan :)Çok yorulmuşum ya ayaklarımı uzatıp uzandığımda hissettim :))
Anca o zaman anlıyor canım insan :)
Biz de çay demledik ama yanında çekirdek çitlicezAynen öyle çay demledik bir de yanına ceviz ooh mis)
Biz de çay demledik ama yanında çekirdek çitlicez
Ben de yapmıyor Allahtan çok severim kendisiniÇekrdek sivilce yapıyo ben cnm isteyince 2 3 tane yiyorum :)) afiyet olsun canımm