2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Bak cümlenin içinde bile tatlı var
Şaka bir yana ne kadar ki boy kilo çok mu fazla olduğunu düşünüyosun ?

1,60 boy 61 kilo. var biraz fazlam :)
yazda geliyo ya derdim o oldu zaten tayt veyaz dar seyler giymiyorum genelde de uzun kolu giyerm ama yinede belli olck montlar çıkıyo sonucta artık hersey ortaya cıkcak

1,60 boy 61 kilo. var biraz fazlam :)
yazda geliyo ya derdim o oldu zaten tayt veyaz dar seyler giymiyorum genelde de uzun kolu giyerm ama yinede belli olck montlar çıkıyo sonucta artık hersey ortaya cıkcak

Hımm anladım canım çok az fazlasın evet ,aynen yaz geldiği için bu kdr sıkıntı yaptın sen bence :))
Bende 1.63 e 52 kiloyum :))

Aa :) Öyleyse hoşgeldin Başka konuda denk geldik herhalde :) Var mı söz nişan durumları kısmetse yaşın kaç kısaca özet geçebilirsin
Hoş buldum. söz de yok nişan da 26 olacağım bu sene. 1 hafta önce evlenme teklifi aldım moda girdim hemen.2017 zor gibi de belki de olur kısmet.

Hoş buldum. Ankaradan. Teşekkür ederim. ben en az 2 sene diyorum o hemen gelip isteyeyim diyor. hiç hazır değilim açıkçası. Bakalım kısmet.

Hoş buldum. Ankaradan. Teşekkür ederim. ben en az 2 sene diyorum o hemen gelip isteyeyim diyor. hiç hazır değilim açıkçası. Bakalım kısmet.

Hayırlısı olsun inşallah.. Siz neden hazır değilsiniz ne açıdan yani?

Psikolojik olarak. evliliğe hazır hissetmiyorum pek. Alistirmaya çalışıyorum kendimi.

Bende 24 yaşımdayım ama o olgunluğa geldim çok şükür hazırım yani el ele tutunca herşey olur modundayım 6 senelik beraberliğimizden sonra artık evlenelim yani :))

Bende 24 yaşımdayım ama o olgunluğa geldim çok şükür hazırım yani el ele tutunca herşey olur modundayım 6 senelik beraberliğimizden sonra artık evlenelim yani :))
Oo sizin çok olmuş ya normal, bizim daha 1 senelik. Bana kalsa 2 3 sene daha beklerim de onun yaşı büyük benden. İstiyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…