2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Bak cümlenin içinde bile tatlı var :KK70:
Şaka bir yana ne kadar ki boy kilo çok mu fazla olduğunu düşünüyosun ?

1,60 boy 61 kilo. var biraz fazlam :)
yazda geliyo ya derdim o oldu :KK70: zaten tayt veyaz dar seyler giymiyorum genelde de uzun kolu giyerm ama yinede belli olck montlar çıkıyo sonucta artık hersey ortaya cıkcak :KK70:

1,60 boy 61 kilo. var biraz fazlam :)
yazda geliyo ya derdim o oldu :KK70: zaten tayt veyaz dar seyler giymiyorum genelde de uzun kolu giyerm ama yinede belli olck montlar çıkıyo sonucta artık hersey ortaya cıkcak :KK70:

Hımm anladım canım çok az fazlasın evet ,aynen yaz geldiği için bu kdr sıkıntı yaptın sen bence :))
Bende 1.63 e 52 kiloyum :))

Aa :) Öyleyse hoşgeldin :KK51: Başka konuda denk geldik herhalde :) Var mı söz nişan durumları kısmetse yaşın kaç kısaca özet geçebilirsin :KK48:
Hoş buldum. :KK54: söz de yok nişan da :KK53: 26 olacağım bu sene. 1 hafta önce evlenme teklifi aldım moda girdim hemen.:KK70:2017 zor gibi de belki de olur kısmet. :KK53:

Biiz LilYumiyum LilYumiyum ile gelenleri karşılıyoruz :))
Merhaba hoşgeldin aramıza yeni teklif almışsın çok sevindim hayırlısı olsn hakkınızda çok takılmayın tarihe geç olsunda güç olmasın elbet kavuşursunuz nerdensiniz? :))
Hoş buldum. Ankaradan. Teşekkür ederim.:KK68: ben en az 2 sene diyorum o hemen gelip isteyeyim diyor. :110: hiç hazır değilim açıkçası. Bakalım kısmet.

Psikolojik olarak.:KK53: evliliğe hazır hissetmiyorum pek. Alistirmaya çalışıyorum kendimi.

Bende 24 yaşımdayım ama o olgunluğa geldim çok şükür hazırım yani el ele tutunca herşey olur modundayım 6 senelik beraberliğimizden sonra artık evlenelim yani :))

Bende 24 yaşımdayım ama o olgunluğa geldim çok şükür hazırım yani el ele tutunca herşey olur modundayım 6 senelik beraberliğimizden sonra artık evlenelim yani :))
Oo sizin çok olmuş ya normal, bizim daha 1 senelik. Bana kalsa 2 3 sene daha beklerim de onun yaşı büyük benden. İstiyor haliyle.

X