- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi KarrTanesii
İyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)
Ben de bildiğin gibiyim canım değişen bir şey yok malesef uzun bir süre de olmaz ben de zatenİyi akşamlar canıım bildiğin gibiyim ben sen nasılsın iyisin inş :))
Konya da o.Güzel yer orası çevremden duydum gelmedim hiç.Sevdiğin mi İstanbul da yoksa başka bi sebep mi var gelmen için.İnşallah canım :))
Ben de bildiğin gibiyim canım değişen bir şey yok malesef uzun bir süre de olmaz ben de zaten
Öyle tabi canım haklısın :)Ne olacağı hiiiiiiç belli olmaz haksız mıyım :))
Konya da o.
Arkadaşımın arabası var. Çok seviyor istanbulu onla her ay geliyoruz. Öyle dolaşıp dönüyoruz günübirlik :)
Ben hiç konyaya gitmedim. 1 mayısta gitmeyi düşünüyorum inşallah :)Çokta uzak değilmiş nasıl görüşüyosunuz git gel yapıyosunuz ikinizde sanırım.
Ooh ne güzel gezin tabii İstanbul kalabalık ama bir de trafik amann :))
Ben hiç konyaya gitmedim. 1 mayısta gitmeyi düşünüyorum inşallah :)
Ankaraya gittiğimde orada buluşuyoruz.
Sınavdan sonra sık sık seni görmek için yanına gelirim diyor ama bakalım görücez :)
Evet trafiğe yakalanırsan fena :)
Birkaç kez boluyada gelmişti. Ama bu aralar hep ders çalışıyor.Anladım ortak şehirde buluştunuz yani :) ne güzel gelsin tabiii..
Birkaç kez boluyada gelmişti. Ama bu aralar hep ders çalışıyor.
Siz nasıl buluşuyorsunuz. Gerçi nişanlısınız pek sorun çıkma buluşmalarda :)
Çeyiz alıyorsun sanırım.Çalışın canım güzel bi meslek sahibi olmak herşeyden önemli.. ben gidiyorum o geliyor ama bu aralar görüşemedik çeyiz telaşından dolayı hem zaten gidip gelmelerimiz olur bundan sonra boşuna masraf yapmayalım dimi :))
Canım müsadenle ben yatıyorum malum sana tatil ama bana iş var yarında çok güzel sohbet oldu devam ederiz yarın hoşgeldin aramıza tekrardan inşallah güzel haberlerinide alırız burdan hayırlı geceler :)
Çeyiz alıyorsun sanırım.
Tamam yarın çeyizden devam ederiz :) hayırlı geceler.
günaydııınnn :)
iyiyim tatlım işteyim çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyo
allah arttırsın canım ne işi yapıyodun sen :) iş olsunda valla yoksa nası biter bu çeyiz