2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Güzel yer orası çevremden duydum gelmedim hiç.Sevdiğin mi İstanbul da yoksa başka bi sebep mi var gelmen için.İnşallah canım :))
Konya da o.
Arkadaşımın arabası var. Çok seviyor istanbulu onla her ay geliyoruz. Öyle dolaşıp dönüyoruz günübirlik :)

Konya da o.
Arkadaşımın arabası var. Çok seviyor istanbulu onla her ay geliyoruz. Öyle dolaşıp dönüyoruz günübirlik :)

Çokta uzak değilmiş nasıl görüşüyosunuz git gel yapıyosunuz ikinizde sanırım.
Ooh ne güzel gezin tabii İstanbul kalabalık ama bir de trafik amann :))

Çokta uzak değilmiş nasıl görüşüyosunuz git gel yapıyosunuz ikinizde sanırım.
Ooh ne güzel gezin tabii İstanbul kalabalık ama bir de trafik amann :))
Ben hiç konyaya gitmedim. 1 mayısta gitmeyi düşünüyorum inşallah :)
Ankaraya gittiğimde orada buluşuyoruz.
Sınavdan sonra sık sık seni görmek için yanına gelirim diyor ama bakalım görücez :)
Evet trafiğe yakalanırsan fena :)

Anladım ortak şehirde buluştunuz yani :) ne güzel gelsin tabiii..

Anladım ortak şehirde buluştunuz yani :) ne güzel gelsin tabiii..
Birkaç kez boluyada gelmişti. Ama bu aralar hep ders çalışıyor.
Siz nasıl buluşuyorsunuz. Gerçi nişanlısınız pek sorun çıkma buluşmalarda :)

Birkaç kez boluyada gelmişti. Ama bu aralar hep ders çalışıyor.
Siz nasıl buluşuyorsunuz. Gerçi nişanlısınız pek sorun çıkma buluşmalarda :)

Çalışın canım güzel bi meslek sahibi olmak herşeyden önemli.. ben gidiyorum o geliyor ama bu aralar görüşemedik çeyiz telaşından dolayı hem zaten gidip gelmelerimiz olur bundan sonra boşuna masraf yapmayalım dimi :))
Canım müsadenle ben yatıyorum malum sana tatil ama bana iş var yarında çok güzel sohbet oldu devam ederiz yarın hoşgeldin aramıza tekrardan inşallah güzel haberlerinide alırız burdan hayırlı geceler :)

Çeyiz alıyorsun sanırım.
Tamam yarın çeyizden devam ederiz :) hayırlı geceler.

Çeyiz alıyorsun sanırım.
Tamam yarın çeyizden devam ederiz :) hayırlı geceler.

Evet al al bitmiyo baş şeyler bitti sayılır ufak tefekler kaldı.. kalanların çoğu evden sonra alınacak şeyler bakalım hayırlısı.. Görüşmek üzere:)

iyiyim tatlım işteyim çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyo

allah arttırsın canım ne işi yapıyodun sen :) iş olsunda valla yoksa nası biter bu çeyiz

allah arttırsın canım ne işi yapıyodun sen :) iş olsunda valla yoksa nası biter bu çeyiz

Muhasebe canım benim , projelerde de yardımcı oluyorum teklif hazırlama falan her işi yapıyorum
Doğru valla çalışmasak paramız olmaz ,paramız olmazsa çeyizimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…