- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.181
Evet canım ne güzel :) mayısın kaçı ?en erken benim herhalde mayısta :)
Bizimde 1 temmuzBelli değil canım yarın kayınvalidemler geliyo konuşulacak Ramazan bayramından sonra temmuz başı diyecekler bizimkiler ne diyecek bende bilmiyorum :)
Tabi canım ekledim onları da :)Diğer mobilyalarına da bakabilir miyim ya benim aklımda yok hiç. Nasıl beğenecem bilmiyorum
Bizde nişanlım yarın düğün salonunda düğün izleyip netleştiricek. Kına yeri bakmadım daha . Beyaz eşyalarımızı aldık biz fırın hariçYa henüz pek bir hazırlığım yok aslındasadece balayına karar verdik sayılır, düğün ve kına yerlerimizle anlaşıldı, ama eşya olarak hiçbişey almadık henüz kendi çeyizimede birşey almadık annem eve alıp kalabalık yapmak istemiyor son anda alıcakmışız Senin hazırlıkların nasıl gidiyor çok az varmış aramızda
Ya süpermiş özendim valla zor şeyleri halletmişsiniz benim gözüm korkuyor nasıl üstesinden gelicem okadar şeyin diye bianda olur biter hepsi umarımEki Görüntüle 1920314 Eki Görüntüle 1920315
Evet canım ne güzel :) mayısın kaçı ?
Bizimde 1 temmuz
Tabi canım ekledim onları da :)
Bizde nişanlım yarın düğün salonunda düğün izleyip netleştiricek. Kına yeri bakmadım daha . Beyaz eşyalarımızı aldık biz fırın hariçmobilyalarımızda tamam. Benim çeyizimde bitti sayılır bi kaç küçük eksik kaldı onun dışında balayına bakıyorm buaralar tarih netleşsin hemen onu alıcaz Mayıs gibide evi tutarız diyoruz bakalım
Canımm bu mobilyalar beyaz eşyalar inanki en kolayı. Zor olan kız çeyizi tam tamam artık diyorsn bi eksik çıkıyor o kdr detaylıki.. bence onlardan başla özellikle mutfak al al bitmiyor. Buarada çeyiz setlerini mağazada bekletebiliyorsn sen isteyince geliyor evde de yer tutmamış oluyor aklında dursunYa süpermiş özendim valla zor şeyleri halletmişsiniz benim gözüm korkuyor nasıl üstesinden gelicem okadar şeyin diye bianda olur biter hepsi umarımmobilyalarının hepsi güzelmiş mutlu mesut kullanın inşallah :)
GünaydınBizim burda salonlar çok çabuk dolduğu için nişan olur olmaz belirlemek zorunda kaldık tarihi ve salonu canım, inşallah seninde biran önce netleşir tarihin
Darısı bize inşallahEki Görüntüle 1920314 Eki Görüntüle 1920315
Bizimde 1 temmuz
Bizde nişanlım yarın düğün salonunda düğün izleyip netleştiricek. Kına yeri bakmadım daha . Beyaz eşyalarımızı aldık biz fırın hariçmobilyalarımızda tamam. Benim çeyizimde bitti sayılır bi kaç küçük eksik kaldı onun dışında balayına bakıyorm buaralar tarih netleşsin hemen onu alıcaz Mayıs gibide evi tutarız diyoruz bakalım
Aaa öyle olması güzelmiş teşekkür ederim canım dikkate alıcam hepsini, ramazana kadar herşeyi halletsek diyoruz biz ama bakalım başarabilicekmiyiz ramazanda zor olur uğraşmakCanımm bu mobilyalar beyaz eşyalar inanki en kolayı. Zor olan kız çeyizi tam tamam artık diyorsn bi eksik çıkıyor o kdr detaylıki.. bence onlardan başla özellikle mutfak al al bitmiyor. Buarada çeyiz setlerini mağazada bekletebiliyorsn sen isteyince geliyor evde de yer tutmamış oluyor aklında dursun
GünaydınGünaydınaslında burda da öyle ama babam acelesi yok acelesi yok diyor hemen netleşmez bizim ki o yüzden
6 mayıs olucak inşallah canım ya haftaya mobilyaları alıyoruz bakalımEki Görüntüle 1920314 Eki Görüntüle 1920315
Bizimde 1 temmuz
İnşallah canımmDarısı bize inşallahGüzel günlerde kullanın canım
Ben de öyle düşünüyorum inşallah hallolur her şeyAaa öyle olması güzelmiş teşekkür ederim canım dikkate alıcam hepsini, ramazana kadar herşeyi halletsek diyoruz biz ama bakalım başarabilicekmiyiz ramazanda zor olur uğraşmak
Merhaba hoşgeldinKızlarr merhaba, aranıza yeni katıldım . Bende 2017 gelini olacağım inşallah. Daha söz, nişan yapmadık ama evlenme teklifi var . Ocak gibi söz şubat gibi nişan düşüyoruz. Ağustosta da düğün diye planladık ama bakalım. Yavaştan çeyizleri de alıyorum.
Seçtiniz mi mobilyaları ne seçtiniz6 mayıs olucak inşallah canım ya haftaya mobilyaları alıyoruz bakalım
Bellonanın belissima serisini alıcazbüyük ihtimalle :)İnşallah canımm
Ben de öyle düşünüyorum inşallah hallolur her şey
Merhaba hoşgeldinbaya zaman var zaten halledersin hepsini
Seçtiniz mi mobilyaları ne seçtiniz
şimdi baktım ama belissa diye bi model var o muBellonanın belissima serisini alıcazbüyük ihtimalle :)
Evet yanlıs yazmısımşimdi baktım ama belissa diye bi model var o mu
evet oşimdi baktım ama belissa diye bi model var o mu
Canım biz bugün baya gezdik mekanları. Sende ankaradaydın dimi?
Gölbaşı tarafndaki mekanlar akşam sadece yemekli alıyorlar gündüz düşünebiliyoruz o yüzden bir de yenimahallede bi kaç mekana baktık aslında seçmek üzereyiz yarın beğendiğimiz mekanla gidip son görüşmemizi yapıp netleştiricez bakalım..
Evet kismetse bizde Ankarada dugunu yapacagiz. Nisanlim Bolu'lu ama dugun icin Ankarayi dusunuyoruz. Size yaklasik ne kadar fiyat verdiler? Fiyat araligini cok merak ediyorum. Boluda 3 yildizli bir otel ikramlar dahil 8500 lira fiyat verdi.Davetli sayisida otelin salonu ile sinirli. Salonu tam dolu kabul edip fiyat verdiler.Size verilen fiyat araligi nedir?
:)
buzdolabını bekokızlar beyaz eşya olarrak hangi marka aldınız acaba?? küçük ev aletleri ve bulaşık çamaşır özellikle ne önerirsiniz?
Canım sen baya profesyonellestin bu işlerde :)buzdolabını beko
bulaşık mak bosch
çamaşır mak arçelik bizim.en iyisi simens ama bütçe meselesi tabi..
bulaşık makinesinde 4 porgram yeterde artar bile. biz 6 program aldık çelik kasa olması çok önemli.
buzdolabında litre hacim çok önemli. mavi ışık teknolojisi var ona bakabilirsiniz. meyve ve sebzeleri daha uzun ömürlü koruyor ve kokuyu yok ediyor. bir de low frost değil nofrost olanlar daha iyi
bir de eğer gri düşünüyorsan boyama mı kaplama mı ona bakmalısınız. boyama değil kaplama olanlrı tercih edin.
küçük ev aletleri ise
süpürge en iyisi dyson ama bütçe meselesi philips marathon serisi baya iyi..
ütü philips tefal
tost makinesi blender fln hediye oldu benim pek bi bilgim yok o yüzden
Canım sen baya profesyonellestin bu işlerde :)
En mantıklısı yoksa insan içine sinmeden alıyor :) esyaların dükkanlarda beklemesini sorun yapan oldu mu pekiAraştırmadan alışverş yapmıyorum onun etkisi canım