2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

en erken benim herhalde mayısta :)
Evet canım ne güzel :) mayısın kaçı ?
Belli değil canım yarın kayınvalidemler geliyo konuşulacak Ramazan bayramından sonra temmuz başı diyecekler bizimkiler ne diyecek bende bilmiyorum :)
Bizimde 1 temmuz
Diğer mobilyalarına da bakabilir miyim ya benim aklımda yok hiç. Nasıl beğenecem bilmiyorum
Tabi canım ekledim onları da :)

Bizde nişanlım yarın düğün salonunda düğün izleyip netleştiricek. Kına yeri bakmadım daha . Beyaz eşyalarımızı aldık biz fırın hariç mobilyalarımızda tamam. Benim çeyizimde bitti sayılır bi kaç küçük eksik kaldı onun dışında balayına bakıyorm buaralar tarih netleşsin hemen onu alıcaz Mayıs gibide evi tutarız diyoruz bakalım

Ya süpermiş özendim valla zor şeyleri halletmişsiniz benim gözüm korkuyor nasıl üstesinden gelicem okadar şeyin diye bianda olur biter hepsi umarım mobilyalarının hepsi güzelmiş mutlu mesut kullanın inşallah :)

Canımm bu mobilyalar beyaz eşyalar inanki en kolayı. Zor olan kız çeyizi tam tamam artık diyorsn bi eksik çıkıyor o kdr detaylıki.. bence onlardan başla özellikle mutfak al al bitmiyor. Buarada çeyiz setlerini mağazada bekletebiliyorsn sen isteyince geliyor evde de yer tutmamış oluyor aklında dursun

Darısı bize inşallah Güzel günlerde kullanın canım

Aaa öyle olması güzelmiş teşekkür ederim canım dikkate alıcam hepsini, ramazana kadar herşeyi halletsek diyoruz biz ama bakalım başarabilicekmiyiz ramazanda zor olur uğraşmak

Kızlarr merhaba, aranıza yeni katıldım . Bende 2017 gelini olacağım inşallah. Daha söz, nişan yapmadık ama evlenme teklifi var . Ocak gibi söz şubat gibi nişan düşüyoruz. Ağustosta da düğün diye planladık ama bakalım. Yavaştan çeyizleri de alıyorum.

6 mayıs olucak inşallah canım ya haftaya mobilyaları alıyoruz bakalım

Darısı bize inşallah Güzel günlerde kullanın canım
İnşallah canımm
Aaa öyle olması güzelmiş teşekkür ederim canım dikkate alıcam hepsini, ramazana kadar herşeyi halletsek diyoruz biz ama bakalım başarabilicekmiyiz ramazanda zor olur uğraşmak
Ben de öyle düşünüyorum inşallah hallolur her şey
Merhaba hoşgeldin baya zaman var zaten halledersin hepsini
6 mayıs olucak inşallah canım ya haftaya mobilyaları alıyoruz bakalım
Seçtiniz mi mobilyaları ne seçtiniz

bize verdikleri fiyatlar mekanlara göre tabiki baya aralıklıydı. biz 400 kişilik cumartesi akşamı için fiyat aldık. akşam yemekli haricinde düğün kabul etmeyenlerdende haftasonu gündüz için fiyat aldık. gölbaşı tarafları 10-15 bin arası genelde akşam yemekli haricinde yapmıyorlar yani bu temmuz ayı için güzdüz fiyatları. yenimahalle ise çok aralıklı fiyat yönünden. 7 bine de var 15 bine de öyle söyliyim.. sen nasıl bi mekan düşünüyosn yardımcı olmaya çalışayım biz tuttuk
B BlueAsus

kızlar beyaz eşya olarrak hangi marka aldınız acaba?? küçük ev aletleri ve bulaşık çamaşır özellikle ne önerirsiniz?

kızlar beyaz eşya olarrak hangi marka aldınız acaba?? küçük ev aletleri ve bulaşık çamaşır özellikle ne önerirsiniz?
buzdolabını beko
bulaşık mak bosch
çamaşır mak arçelik bizim. en iyisi simens ama bütçe meselesi tabi..
bulaşık makinesinde 4 porgram yeterde artar bile. biz 6 program aldık çelik kasa olması çok önemli.
buzdolabında litre hacim çok önemli. mavi ışık teknolojisi var ona bakabilirsiniz. meyve ve sebzeleri daha uzun ömürlü koruyor ve kokuyu yok ediyor. bir de low frost değil nofrost olanlar daha iyi
bir de eğer gri düşünüyorsan boyama mı kaplama mı ona bakmalısınız. boyama değil kaplama olanlrı tercih edin.

küçük ev aletleri ise
süpürge en iyisi dyson ama bütçe meselesi philips marathon serisi baya iyi..
ütü philips tefal
tost makinesi blender fln hediye oldu benim pek bi bilgim yok o yüzden

Canım sen baya profesyonellestin bu işlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…