2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Teşekkürler canım alfemodan 4.500 e aldık nakitte:KK15:

Bu da güzelmiş aslında:KK1:

Teşekkürler canım:KK15: modele göre değişiyor fiyatlar ben gri istedim mesela 300-400 oynuyor hep..

Teşekkürler canım:dua: alfemodan aldık 4500 e o_O buarada bizim 1 temmuz olcak inşallah yarın netleşicek gün tam olarak sizin kaçı:KK76:
Yatak ve bazası dahilmiydi peki onlar ne kadar tuttu :)

Kayınvalidem iyi bi problem yok her hafta arar halimi hatırımı sorar. Kıskançlık yapıyolar söz alısverisinde elti tavırlıydı bana ondan fazla altın yapıldı diye sanırım. Ama ben onla ikiz degilim ki niye aynı yapılsın. Hatta annesi babası söylediler cocuklar ilk geline ne kadar altın yapıldıysa onada öyle yapılsın dediler diye.
Aman duymazdan gel boşver. Herkes bir olacak diye bişey yok ki

Teşekkürler canım:KK15: modele göre değişiyor fiyatlar ben gri istedim mesela 300-400 oynuyor hep..

Teşekkürler canım:dua: alfemodan aldık 4500 e o_O buarada bizim 1 temmuz olcak inşallah yarın netleşicek gün tam olarak sizin kaçı:KK76:
Ay iyiymiş valla çok beğendim kuzum

Bizim 8 temmuz canım nasipse :KK200: Çok güzelmiş mobilyanız güle güle kullanın inşallah:KK49:

Yok canım bazalı zaten ama yatak almadık daha..

Daha güzeli senin olsn canımm:KK76:

Bizimde 2. Tercihimiz 8 temmuz canım:KK76: 1 hafta var aramzda hazırlıklarn nasl gidiyo:KK50:
Ya henüz pek bir hazırlığım yok aslında :KK43: sadece balayına karar verdik sayılır, düğün ve kına yerlerimizle anlaşıldı, ama eşya olarak hiçbişey almadık henüz kendi çeyizimede birşey almadık annem eve alıp kalabalık yapmak istemiyor son anda alıcakmışız :KK1: Senin hazırlıkların nasıl gidiyor çok az varmış aramızda :KK15:

Yarın bakacağım bende heyecanlıyım :KK200: hadi bakalım net bir tarih var en azından bizimkinin netleşmesi uzun zaman alacak gibi
Bizim burda salonlar çok çabuk dolduğu için nişan olur olmaz belirlemek zorunda kaldık tarihi ve salonu canım, inşallah seninde biran önce netleşir tarihin :KK72:

X