2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

En mantıklısı yoksa insan içine sinmeden alıyor :) esyaların dükkanlarda beklemesini sorun yapan oldu mu peki
Yok canım olmuyor genelde. Zaten ufak tefek şeyleri alıyorm .. çeyiz setimi biraz beklettim sonra aldım çamaşır makinemz belkide 2 senedir mağazada duruyor sorun olmadı :KK49:

oo süper ilerlemişsiniz. eskişehirde misin ? balayını naptınız ? beyaz eşyaları ne aldınız :spor:

Balayına gieyeceğiz hemen cnm temmuz - ağustos gibi tatile gideceğiz. Ben deniz sevdalısıyım :KK25: Nisanda soğuk yagmurlu olur diye yaz tatiline ayarlayacağız

Beyaz eşyalardan bulaşık , çamaşır makinesi ve buzdolabını aldık Allah nasip ederse bu hafta sonu mobilyalara bakacağız

Daha dört ay var diye ağırdan alıyorum biraz

Siz neler yaptınız sizin ne zaman :KK200:

Balayına gieyeceğiz hemen cnm temmuz - ağustos gibi tatile gideceğiz. Ben deniz sevdalısıyım :KK25: Nisanda soğuk yagmurlu olur diye yaz tatiline ayarlayacağız

Beyaz eşyalardan bulaşık , çamaşır makinesi ve buzdolabını aldık Allah nasip ederse bu hafta sonu mobilyalara bakacağız

Daha dört ay var diye ağırdan alıyorum biraz

Siz neler yaptınız sizin ne zaman :KK200:
Biz biraz hızlı ilerledik :deli: düğün salonumuzu tuttuk , beyaz eşyalarımızı aldık (fırın hariç ) mobilyalarımzdan bi kısmını aldık diğerlerinide seçtk bu ay alıcaz. Benim çeyizim tamamlandı sayılır ufak tefek şeyler kaldı:bicak: balayını seçmeye çalışıyoruz şimdi:KK200: çok bişey kalmadı yani:dua: buarada bzm düğünümz temmuzda:KK49:

Bi yandan heyecan bi yandan korku cok degisik duygular :KK14:

Esyalari alirken sevinip gun yaklasip ailemden ayrilacagimi dusununce de huzun kapliyor Allah ins hayirlisiyla ustesinden gelmemizi saglar

tasarimcibayan tasarimcibayan evet baya hizli baslamissiniz siz :21: Ama en guzeli olmus Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin ins

Bi yandan heyecan bi yandan korku cok degisik duygular :KK14:

Esyalari alirken sevinip gun yaklasip ailemden ayrilacagimi dusununce de huzun kapliyor Allah ins hayirlisiyla ustesinden gelmemizi saglar

tasarimcibayan tasarimcibayan evet baya hizli baslamissiniz siz :21: Ama en guzeli olmus Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin ins
amin canım inşallah hepimizin.. evet biraz aceleciyiz biz :spor:

X