2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

En mantıklısı yoksa insan içine sinmeden alıyor :) esyaların dükkanlarda beklemesini sorun yapan oldu mu peki
Yok canım olmuyor genelde. Zaten ufak tefek şeyleri alıyorm .. çeyiz setimi biraz beklettim sonra aldım çamaşır makinemz belkide 2 senedir mağazada duruyor sorun olmadı

oo süper ilerlemişsiniz. eskişehirde misin ? balayını naptınız ? beyaz eşyaları ne aldınız

Balayına gieyeceğiz hemen cnm temmuz - ağustos gibi tatile gideceğiz. Ben deniz sevdalısıyım Nisanda soğuk yagmurlu olur diye yaz tatiline ayarlayacağız

Beyaz eşyalardan bulaşık , çamaşır makinesi ve buzdolabını aldık Allah nasip ederse bu hafta sonu mobilyalara bakacağız

Daha dört ay var diye ağırdan alıyorum biraz

Siz neler yaptınız sizin ne zaman

Biz biraz hızlı ilerledik düğün salonumuzu tuttuk , beyaz eşyalarımızı aldık (fırın hariç ) mobilyalarımzdan bi kısmını aldık diğerlerinide seçtk bu ay alıcaz. Benim çeyizim tamamlandı sayılır ufak tefek şeyler kaldı balayını seçmeye çalışıyoruz şimdi çok bişey kalmadı yani buarada bzm düğünümz temmuzda

Bi yandan heyecan bi yandan korku cok degisik duygular

Esyalari alirken sevinip gun yaklasip ailemden ayrilacagimi dusununce de huzun kapliyor Allah ins hayirlisiyla ustesinden gelmemizi saglar

tasarimcibayan evet baya hizli baslamissiniz siz Ama en guzeli olmus Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin ins

amin canım inşallah hepimizin.. evet biraz aceleciyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…