- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.201
Yok canım olmuyor genelde. Zaten ufak tefek şeyleri alıyorm .. çeyiz setimi biraz beklettim sonra aldım çamaşır makinemz belkide 2 senedir mağazada duruyor sorun olmadıEn mantıklısı yoksa insan içine sinmeden alıyor :) esyaların dükkanlarda beklemesini sorun yapan oldu mu peki
Biz aldık canımm, alva donna exclusive hotel & spa. Tavsiye üzerine araştırdık hoşumuzada gitti sonuçlandırdık bizdekızlar balayını seçen bakan alan var mı
hemen bakaym ben deBiz aldık canımm, alva donna exclusive hotel & spa. Tavsiye üzerine araştırdık hoşumuzada gitti sonuçlandırdık bizde
Bak tabi, güzel görünüyor yorumlarıda genel olarak güzeldi giden arkadaşlarımda çok memnun kalmışlar umarım bizim içinde güzel olurhemen bakaym ben de
Bizde ramada oteli düşünüyoruz antalya:)kızlar balayını seçen bakan alan var mı
Bak tabi, güzel görünüyor yorumlarıda genel olarak güzeldi giden arkadaşlarımda çok memnun kalmışlar umarım bizim içinde güzel olur
Bizde ramada oteli düşünüyoruz antalya:)
Benim 6 mayıs canım inşallah.sıcak olur ama rahatsız edici olmaz diye düşünüyorumkızlar tarihleriniz neydi? bzm 1 temmuz ya çok sıcak olr mu acaba kıbrıs fln
Bizim 8 temmuz canımm kıbrısı bilemiyorum valla ama antalyada sıcak olucaktır muhtemelen ozamandakızlar tarihleriniz neydi? bzm 1 temmuz ya çok sıcak olr mu acaba kıbrıs fln
mayıs baya güzel olur yaBenim 6 mayıs canım inşallah.sıcak olur ama rahatsız edici olmaz diye düşünüyorum
aynen temmuzda kaçış yok bizeBizim 8 temmuz canımm kıbrısı bilemiyorum valla ama antalyada sıcak olucaktır muhtemelen ozamanda
merhaba hoş geldin. neler yapıyosunKızlar merhaba
Bende Allah nasip ederse 2017 Nisan geliniyim
Aynen kaçış yokmayıs baya güzel olur ya
aynen temmuzda kaçış yok bize
merhaba hoş geldin. neler yapıyosun
inşallah olmaz ya
Aynen kaçış yokaman yağmurlu olmasında
merhaba hoş geldin. neler yapıyosun
oo süper ilerlemişsiniz. eskişehirde misin ? balayını naptınız ? beyaz eşyaları ne aldınızHoşbuldum tskler
Salonumuzu tuttuk, beyaz esyalarimizi aldik, mobilyalar icin heyecanla bekliyoruz
oo süper ilerlemişsiniz. eskişehirde misin ? balayını naptınız ? beyaz eşyaları ne aldınız
Biz biraz hızlı ilerledikBalayına gieyeceğiz hemen cnm temmuz - ağustos gibi tatile gideceğiz. Ben deniz sevdalısıyımNisanda soğuk yagmurlu olur diye yaz tatiline ayarlayacağız
Beyaz eşyalardan bulaşık , çamaşır makinesi ve buzdolabını aldık Allah nasip ederse bu hafta sonu mobilyalara bakacağız
Daha dört ay var diye ağırdan alıyorum biraz
Siz neler yaptınız sizin ne zaman
amin canım inşallah hepimizin.. evet biraz aceleciyiz bizBi yandan heyecan bi yandan korku cok degisik duygular
Esyalari alirken sevinip gun yaklasip ailemden ayrilacagimi dusununce de huzun kapliyor Allah ins hayirlisiyla ustesinden gelmemizi saglar
tasarimcibayan evet baya hizli baslamissiniz siz Ama en guzeli olmus Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin ins