-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.221
Ooh ne güzel hemde çok az var canım hayırlı olsun2017 Nisan gün aldık bakalım hayırlısı :)
Hangi şehirdesiniz ? Bence gayet iyi ama düğünden önce bir düğüne katılın mutlakaSelamünaleyküm kızlar, yemekli bir düğün salonu ortalama ne kadara mal olmalı sizce? Kişi başı 50 tl fiyat iyi mi?
Şehire göre değişir ama ben fiyat alırken 30-90 gibi bi aralık vardı mekana göre değişiyor bu bahsettğim beyaz et menüSelamünaleyküm kızlar, yemekli bir düğün salonu ortalama ne kadara mal olmalı sizce? Kişi başı 50 tl fiyat iyi mi?
Biz de yemeksiz tuttuk kokteyl menü olarak. Kayınbabam yemekli yapalım dedi ama biz istemedik bir araba parası salona vermeyi.. ayrıca 400-500 kişilik salonda yemekler ne kdr sıcak hızlı servis edilebilir ki ? Zaten çok yakınlar oynamaktan ve koşuşturmakran oturupta yemek yemiyor bile.. gerçi bazı salonların verdiği fiyatlara yemekli düğün yapılır o da ayrı bi olay..Ben salonu yemeksiz tuttum
Neden mi ? Bir arkadasim esiyle ortak kredi cekip yemekli dugun yapti... Herkes yemegini yeyip, eglenip gitti ve su an evliler o yemeklerin borcunu oduyorlar
Eger cok cook paraniz varsa tabi ki yapin ama ucu ucuna dugun yapanlardansaniz inanin verdiginiz paraya degmez
Ne kadara tuttunuz peki ? Evet ben de senin gibi düşünüyorumBizim salonda cok uyguna geldi... Kışın tutulup yaz gelmeden yapılacağı için bilmiyorum kizlar herkes çok guzel dugunler yapmak ister ama imkanlari dugun icin zorlamak istemedim
Merhaba hayırlı olsn şimdiden inşallah gönlünüze göre olurMerhaba kızlar bizim de sevgilimle 2017 de evlenme düşüncesi var ama hayırlısı uzun zamandır plan yapıyoruz ama işlerimiz düzene girmediğinden bir adım atamadık henüz :)
Evet baya uygunmuş cidden. Hangi şehir peki ?Cok ucuzdu 2500
Bizimkide öyle kokteyl menü ama kişi başı servis açılacak ortada da patlamış mısır cips kuruyemiş meyve fln olacak. Pasta yine kişi başı servis olacak biz de 400 kişi +50 opsiyonlu olarak 8 bine tuttuk.bizde ara sıcaklı kokteyli menülü salon tuttuk yaklaşık 10000 e 400 kişilik. yemekliye hiç sıca bakan biri değilim o paraya başka ihtiyaçlarımı alırım ve yemekli düğünlerde meze ye oyna sonra otur ara sıcak ye oyna sonra ana yemek ye oyna sonra pasta sonra meyve pist boş kalıyor yemek sürekli bölüyor durağan geçiyor hep düğünler o yüzden böyle bir şey seçtik. bomboşta istemedik yani cips çerez içecekli menü. erken gelenler tabakları bitiriyorlar sağ olsun. bakalım bakalım nasıl olacak
siz hangi şehirdesiniz?Bizimkide öyle kokteyl menü ama kişi başı servis açılacak ortada da patlamış mısır cips kuruyemiş meyve fln olacak. Pasta yine kişi başı servis olacak biz de 400 kişi +50 opsiyonlu olarak 8 bine tuttuk.
Ben de ankaradayım :) fiyatın içinde salonda full hd kamera çekimi artı fotoğraf (50 adet baskısı)siz hangi şehirdesiniz?
ben adanadayım. fiyatın içinde 1000 tl de fotoğrafçı ücreti var bizde ZORUNLU
bizde de sınırsız içecek+çerez+cips+mimoza+ ara sıcak (köfte+piliç pane+patates kroket+sigara böreği)+ kişiye özel kalp şeklinde dondurmalı pasta
Biz bugun kır dugunu icin yer tuttuk harika bir yer hem deniz manzarası hemde yeşil alanı var:)nikahıda orda kıymayı dusundugumuz ıcın ayrıca nikah bahçeside var:)fiyatlarıda gayet uygun biz 400 kisi icin yemekli 15000 tl e anlastıkSelamünaleyküm kızlar, yemekli bir düğün salonu ortalama ne kadara mal olmalı sizce? Kişi başı 50 tl fiyat iyi mi?
Hayırlı olsun :) ne zaman peki evet yemekli olarak 400 kişi baya uygunBiz bugun kır dugunu icin yer tuttuk harika bir yer hem deniz manzarası hemde yeşil alanı var:)nikahıda orda kıymayı dusundugumuz ıcın ayrıca nikah bahçeside var:)fiyatlarıda gayet uygun biz 400 kisi icin yemekli 15000 tl e anlastık