- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.161
Naber :)Merhaba
Yatak ve bazası dahilmiydi peki onlar ne kadar tuttu :)Teşekkürler canım alfemodan 4.500 e aldık nakitte
Bu da güzelmiş aslında
Teşekkürler canımmodele göre değişiyor fiyatlar ben gri istedim mesela 300-400 oynuyor hep..
Teşekkürler canımalfemodan aldık 4500 e buarada bizim 1 temmuz olcak inşallah yarın netleşicek gün tam olarak sizin kaçı
Aman duymazdan gel boşver. Herkes bir olacak diye bişey yok kiKayınvalidem iyi bi problem yok her hafta arar halimi hatırımı sorar. Kıskançlık yapıyolar söz alısverisinde elti tavırlıydı bana ondan fazla altın yapıldı diye sanırım. Ama ben onla ikiz degilim ki niye aynı yapılsın. Hatta annesi babası söylediler cocuklar ilk geline ne kadar altın yapıldıysa onada öyle yapılsın dediler diye.
Öyle yapıyorum zaten evlenince de fazla yüz göz olmicam akraba sorunu yasamak istemiyorumAman duymazdan gel boşver. Herkes bir olacak diye bişey yok ki
Ay iyiymiş valla çok beğendim kuzumTeşekkürler canım alfemodan 4.500 e aldık nakitte
Bu da güzelmiş aslında
Teşekkürler canımmodele göre değişiyor fiyatlar ben gri istedim mesela 300-400 oynuyor hep..
Teşekkürler canımalfemodan aldık 4500 e buarada bizim 1 temmuz olcak inşallah yarın netleşicek gün tam olarak sizin kaçı
Bende aynen çok sorun yaratacak bi tip değilim zaten deÖyle yapıyorum zaten evlenince de fazla yüz göz olmicam akraba sorunu yasamak istemiyorum
Bende öyle kendi halimde sessiz sakin biriyimBende aynen çok sorun yaratacak bi tip değilim zaten de
En iyisiBende öyle kendi halimde sessiz sakin biriyim
Bizim 8 temmuz canım nasipseTeşekkürler canım alfemodan 4.500 e aldık nakitte
Bu da güzelmiş aslında
İyiyim senden naberNaber :)
Bende iyi ne olsun :)İyiyim senden naber
Nasıl gidiyor hazırlıklar nekadar var düğününe bellimiBende iyi ne olsun :)
Yok canım bazalı zaten ama yatak almadık daha..Yatak ve bazası dahilmiydi peki onlar ne kadar tuttu :)
Daha güzeli senin olsn canımmAy iyiymiş valla çok beğendim kuzum
Bizimde 2. Tercihimiz 8 temmuz canımBizim 8 temmuz canım nasipseÇok güzelmiş mobilyanız güle güle kullanın inşallah
en erken benim herhalde mayısta :)Yok canım bazalı zaten ama yatak almadık daha..
Daha güzeli senin olsn canımm
Bizimde 2. Tercihimiz 8 temmuz canım1 hafta var aramzda hazırlıklarn nasl gidiyo
Belli değil canım yarın kayınvalidemler geliyo konuşulacak Ramazan bayramından sonra temmuz başı diyecekler bizimkiler ne diyecek bende bilmiyorum :)Nasıl gidiyor hazırlıklar nekadar var düğününe bellimi
Diğer mobilyalarına da bakabilir miyim ya benim aklımda yok hiç. Nasıl beğenecem bilmiyorumYok canım bazalı zaten ama yatak almadık daha..
Bizimde 2. Tercihimiz 8 temmuz canım1 hafta var aramzda hazırlıklarn nasl gidiyo
Ya henüz pek bir hazırlığım yok aslındaYok canım bazalı zaten ama yatak almadık daha..
Ay o konuşma anları çok heycanlı oluyor benceBelli değil canım yarın kayınvalidemler geliyo konuşulacak Ramazan bayramından sonra temmuz başı diyecekler bizimkiler ne diyecek bende bilmiyorum :)
Yarın bakacağım bende heyecanlıyımAy o konuşma anları çok heycanlı oluyor bencebizim 8 temmuzda inşallah
Bizim burda salonlar çok çabuk dolduğu için nişan olur olmaz belirlemek zorunda kaldık tarihi ve salonu canım, inşallah seninde biran önce netleşir tarihinYarın bakacağım bende heyecanlıyımhadi bakalım net bir tarih var en azından bizimkinin netleşmesi uzun zaman alacak gibi