- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.141
Oo çok uzakmıs ama olsun gider gelirsin ben annemle aynı mahallede oturcam allahın izniylehayır ailem mersinde ben izmire gideceğim sen?
oo daha ne istiyorsun üzülmeni gerektirecek pek bişey yokOo çok uzakmıs ama olsun gider gelirsin ben annemle aynı mahallede oturcam allahın izniyle
Yine de üzülüyorum ben annemden bi gün bile ayrı kalmadım zor gelecekoo daha ne istiyorsun üzülmeni gerektirecek pek bişey yokb
alışırız inşallahYine de üzülüyorum ben annemden bi gün bile ayrı kalmadım zor gelecek
İnşallah canım. Eltin görümcen falan var mı aran nasılalışırız inşallah
bi kaynım var 17 yaşında daha. bide görümcem var oda 20 yaşındaİnşallah canım. Eltin görümcen falan var mı aran nasıl
Eki Görüntüle 1920244
Bu tarz istiyorum canım sen nasıl aldın?
Canım biz parça parça aldk valla çamaşır makinemizi kv dem baya önceden almıştı fiyatını bilmiyormNe kadar tuttu beyaz esyalar
ay çok güzel nerden bu? ne kadar ayıptır sormasıBenimki bu
Eki Görüntüle 1920246
Canım biz parça parça aldk valla çamaşır makinemizi kv dem baya önceden almıştı fiyatını bilmiyorm
Buzdolabımız 2400 bulaşık makinemiz 1400
Ay bu yatak odasını görüp bayılmıstım :)Benimki bu
Eki Görüntüle 1920246
Canım biz parça parça aldk valla çamaşır makinemizi kv dem baya önceden almıştı fiyatını bilmiyorm
Benim iki kaynım var biri 28 diğeri 18 yasında iki görümcem bide eltim var. Bi görümcemle anlasamıyoruz elti de fena simdiden sorunlar basladıbi kaynım var 17 yaşında daha. bide görümcem var oda 20 yaşındaidare eder öyle aman aman bir sorun yok aramızda. sizde durumlar nasıl
İyi uygunmus canım güle güle kullanBenimki bu
Eki Görüntüle 1920246
Hadi ya neden ki ne gibi sorunlar ? Kayınvalidenle nasıl aranızBenim iki kaynım var biri 28 diğeri 18 yasında iki görümcem bide eltim var. Bi görümcemle anlasamıyoruz elti de fena simdiden sorunlar basladı
Hoşbuldumm teşekkür ederimMeraba hosgeldin
Merhabaaa ben de
temmuzun kaçında sizin
Merhabamerhaba
Kayınvalidem iyi bi problem yok her hafta arar halimi hatırımı sorar. Kıskançlık yapıyolar söz alısverisinde elti tavırlıydı bana ondan fazla altın yapıldı diye sanırım. Ama ben onla ikiz degilim ki niye aynı yapılsın. Hatta annesi babası söylediler cocuklar ilk geline ne kadar altın yapıldıysa onada öyle yapılsın dediler diye.Hadi ya neden ki ne gibi sorunlar ? Kayınvalidenle nasıl aranız
Çok beğendim nereden acaba fiyatı nekadar fikir olsunBenimki bu
Eki Görüntüle 1920246
Teşekkürler canım alfemodan 4.500 e aldık nakitteay çok güzel nerden bu? ne kadar ayıptır sorması
Ay bu yatak odasını görüp bayılmıstım :)
Bu da güzelmiş aslındaBen de bu sizinki ve bunun arasında kalmıstım :)
Teşekkürler canımİyi uygunmus canım güle güle kullan
Teşekkürler canımÇok beğendim nereden acaba fiyatı nekadar fikir olsun