- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
Canım progestan kullanmıyormusun o regliyi engeliyor stres yapma kendine
Esfa nasilsin tatlim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım progestan kullanmıyormusun o regliyi engeliyor stres yapma kendine
Esfa nasilsin tatlim ?
Ayyy benimde yarın 14.gun oluyor canim bende vereceğim inşallah benimde yükselmiştir inşallah iyi çıkar degerlerimiz.. .senin kac kac çıkmıştı değerlerin hatırlayamadım canim yaa
Kizlar surekli kendi başınıza gore kan vermeyin. Doktorun istedi mi tatlim?
Tabiii katlanıp katlanmadigina bakilacak canim yarınki inşallah iyi gelirse bir daha da istemez tahminimKizlar surekli kendi başınıza gore kan vermeyin. Doktorun istedi mi tatlim?
Hamd olsun cnm toparlıyorum :) selam vermek istedim size arada bakınıyorum ne var ne yok diye
Nasıl gidiyor hamilelik kalp atışını duydunmu bebişinin
Tabiii katlanıp katlanmadigina bakilacak canim yarınki inşallah iyi gelirse bir daha da istemez tahminim
Maşallah cnm ya hepiniz için ayrı ayrı seviniyorumYok oteki cuma insallah kalp atisi. Bugun keseyi gordum cok şükür . Seni merak ettim. Konu senin bizi yalniz birakma :)
Ne kadar ara veemeyi dusunuyorusn tatlim?
ayyy keşke elimde olsa da vermesem
ama 1 kere daha verip bidsha vermeyi düşünmüyorum
herkezin değerleri çok yüksek benim.ki az geldi ondan vericem bidaha
önemli olan katlanmasıymıs yüksekliği değil ama insan rahat etmek istiyor canim
Canım doktorum bana İbrahim Saraçoğlunun incir kürünü demişti. Hatta söyle örnek vermişti , hastamı biliyorum yıllardır hastam yumurtasını biliyorum . Bir ay bir geldi naptın sen dedim dedi, oda kürü söylemiş. Banada demişti doktorum , nolur nolmaz ama aklında olsun diye.Maşallah cnm ya hepiniz için ayrı ayrı seviniyorum
Konu senin benim diye birşey yok cnm birbirimizi tanımasakta birbirimiz için dualar ettik sevindik üzülddük
Hakikaten çok sevdim ben sizleri
Canım şuan açıkçası doktor heleki o çatalı görmek istemiyorum çok yıprandım ama yumurta kalitesini arttırmak için doğal kürler araştırıyorum başladımda hatta inş. faydasını görürüm
Dogruu haklisin insan şüphe icinde kaliyor sürekli. Ama hormon yuksekligi de kisiden kisiye degisiyor gibi. Bebek sagligi rahim kalinligi felan degelerin yuksekligi ile pek de etkili degil gibi geldi bana
inciri kaynatıp günde 3 defa suyu içilen kür mü cnm eğer oysa gördüm onu aklımda yapıcam inş.Canım doktorum bana İbrahim Saraçoğlunun incir kürünü demişti. Hatta söyle örnek vermişti , hastamı biliyorum yıllardır hastam yumurtasını biliyorum . Bir ay bir geldi naptın sen dedim dedi, oda kürü söylemiş. Banada demişti doktorum , nolur nolmaz ama aklında olsun diye.
Verme cnm kan, heleki doktorun istemediyse.haa yok zaten o anlamda demedim canım rahimle felan alakası yok
Maşallah cnm ya hepiniz için ayrı ayrı seviniyorum
Konu senin benim diye birşey yok cnm birbirimizi tanımasakta birbirimiz için dualar ettik sevindik üzülddük
Hakikaten çok sevdim ben sizleri
Canım şuan açıkçası doktor heleki o çatalı görmek istemiyorum çok yıprandım ama yumurta kalitesini arttırmak için doğal kürler araştırıyorum başladımda hatta inş. faydasını görürüm
Bildiğim kadarıyla o canım, ben yapmadım . Tam o sıra yumurta büyütme tedavisindeydim. İbrahim Saraçoğlu incir kürü yazınca çıkıyor demiştiinciri kaynatıp günde 3 defa suyu içilen kür mü cnm eğer oysa gördüm onu aklımda yapıcam inş.
Verme cnm kan, heleki doktorun istemediyse.
Bende ikiz gebelik diye düşünüyordum bugün bir arkadaşın kan sonucunu duyana kadar buradan. Herkesin değeri farklıdır bence
Canım incir kürü var, bal tarçın çörek otu kürü var, bide keçiboynuzu kürü benim şuan için bulduklarım bunlarInsallah tatlim okuduklarini uyguladıklarını bizlerle de paylasir misin?
Hepimizin her zman ihtiyaci var dogal seylere.
odur cnm baya araştırdım çünkü sağolasınBildiğim kadarıyla o canım, ben yapmadım . Tam o sıra yumurta büyütme tedavisindeydim. İbrahim Saraçoğlu incir kürü yazınca çıkıyor demişti
Canım incir kürü var, bal tarçın çörek otu kürü var, bide keçiboynuzu kürü benim şuan için bulduklarım bunlar
Benim yumurtalar kalitesiz olduğu için yumurta kalitesini arttırmak için bakıyorum