- 12 Ağustos 2014
- 104
- 130
amin canim insaallah sen nerede yaptirdin :)Aaa sende ankaralısın Allah’ın gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim insaallah sen nerede yaptirdin :)Aaa sende ankaralısın Allah’ın gönlüne göre versin
Tolga Ecemiş cnmamin canim insaallah sen nerede yaptirdin :)
Cnm sonuç aldığın yerin sağında bir açıklama alanı varmı?Kızlarrr aciiill gebelik testi yaptırdık geldik sonuç 3.38 çıktı anlamadım yardım
Evet nm war 2 3 hafta 5.8- 71.12 den başlıyorCnm sonuç aldığın yerin sağında bir açıklama alanı varmı?
Doktoruna ve hemşirene bir msj atsan?Evet nm war 2 3 hafta 5.8- 71.12 den başlıyor
Kızlarrr yaa kimse yokmuuuuuu az önce hastaneden geldik kan verdik gebelik için 3.38 çıktı bugün transferin 10.gümüşü kızlar anlamadım yardım nolllurrrr
Ozaman yarını bekle cnmUlaşamam ki şuan sadece laborant yarın bu saatlerde tekrarlayalim dedi yükselirse gebelik war dedi şuan için hamilelik yok diyemem dediii
Cnm 2 gün önce yaptırdık gününden aslında cuma günümüz test için duramadık özel hastanede yaptırdık demir ilacı almıyorum doktor vermedi onu ne için içmem lazım ewde war olmassa içimTatlim bu saatte nerede yaptirdin kan tahlilini. Senin belirtilerin vardi. Niye boyle bir sonuc cikmis ki 5 altina iyi demiyorlar . Ama olumsuzlarda da 0.5 den yuksek olmuyor hormonlar.
3.38 ilginc bir rakam geldi. Demir ilaci kullaniyor musun düzenli
Kullanmıyorsan bir demir ilaci al bu gece yarin tekrsr kan ver. Kullaniyorsan tekrar kan vermende sakinca olmaz bence.
Ayyy benimde yarın 14.gun oluyor canim bende vereceğim inşallah benimde yükselmiştir inşallah iyi çıkar degerlerimiz.. .senin kac kac çıkmıştı değerlerin hatırlayamadım canim yaaselam kızlar nasilsiniz :)
benim yarın 16. gün yine kan vericem kendim inş değerim yine yükselmiştir
dua edin banaaaaa :))
Merhaba!!
Arkadaşlar benim akıntım kesildi tamamen kupkuruyum. Sancılarım başladı ara ara oluyor. 5. gündeyim daha.. böyle kuruduğum zaman 2 gün sonra regl olurum ben (((
Ayyy benimde yarın 14.gun oluyor canim bende vereceğim inşallah benimde yükselmiştir inşallah iyi çıkar degerlerimiz.. .senin kac kac çıkmıştı değerlerin hatırlayamadım canim yaa
Doktorun istedimiki cnm birdaha kan testi? İki kan sonucuma yeter dediler , şimdi kafam karıştıben
tf+ 8 --> 43
tf+ 13 --> 123
3 günde bir katlanıyormuş normal dedi doktorum ama bakalim rahatlamak için bidaha vericem yarın inş
senin kaçtı canım?
Canım progestan kullanmıyormusun o regliyi engeliyor stres yapma kendine
Doktorun istedimiki cnm birdaha kan testi? İki kan sonucuma yeter dediler , şimdi kafam karıştı
Cnm 2 gün önce yaptırdık gününden aslında cuma günümüz test için duramadık özel hastanede yaptırdık demir ilacı almıyorum doktor vermedi onu ne için içmem lazım ewde war olmassa içim
Evet kullanıyoruuumm