Kızlar bugün transferimin 8.günü dayanamadım evde idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı.Sonra kan tahlili verdim 16.4 çıktı asıl tahlil günüm Salı günü :) İnşallah hepimizin bebekleri tutunur ve bizleri bırakmazDualarımdasınız sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin
EfSa_SeNe
tabiki de çok iyi olmuş günümüz de ayni
sen ne zaman idrar testi yapmayı düşünüyorsun tatlım???
bide kaçıncı gun embryo transfer edildi???
Canım ben günüm gelmeden est yapmayı düşünmüyorum idrarestide yapmiycam açıkçası negatif çıkar diye çok korkuyorum
Benimki 5. Gün embriyosu senin kaçıncı gun
ben genellikle istirahat halindeyim çok kendimi yormadan işlerimi halledip geri yatıyorum koltuğa
öyle ev felan süpürmüyorum daha çok makinaya bulaşık felan koyuyorum çamaşır katlıyorum ama ev süpürmek biraz ağır gibi
Benim de kasıklarımda ama özellikle sol kasığımda sancı ve gaz gibi bir seyirme var. İlk çocuğumda tüp bebek , şimdi 4 yaşındaama o zaman o kadar gergin ve hassastım ki hatırlamıyorum pek bir şey. Adet olacakmışım gibiydi onda belirtilerim, bu daha farklı
Olsun bence gunu nu bekle bukadareziyet çekiyoruz sabredelim mRabbimde en güzel şekilde mukafatlandirir insaynen benimde 5. gün tatlım
hadi güzel sonuçlar alalım beraber inş
bende yapmam diyorum idrar testi ama 10. gün felan dayanamam gibi me geliyor
kan testini 19. aralik a verdiler taaaaa
Merhaba kizlaaar benimde 5. Gun embiryoau 6 aralikta yerlestirildi. Cok gazim var. Mutamediyen kasikta agri var.
Hayirlisi artik. Benim oteki cumartesi test günü ama pazartesi test yapacagam saglil ocaginsda :)
Gaz acaba ilaçlardan mi oluyor çok mrk ediyorum
Hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize inş benimde cumartesi tahlil günüm ama zaman geçmiyor sanki
Olsun bence gunu nu bekle bukadareziyet çekiyoruz sabredelim mRabbimde en güzel şekilde mukafatlandirir ins
Merhaba kizlaaar benimde 5. Gun embiryoau 6 aralikta yerlestirildi. Cok gazim var. Mutamediyen kasikta agri var.
Hayirlisi artik. Benim oteki cumartesi test günü ama pazartesi test yapacagam saglil ocaginsda :)
Insallah canim. Ilaclardan olsa gerek buyuk ihtimalle jel yapiyor bende gaz.
Benjm ikinci denemem sizlerin kacinci denemesi?
Merhaba kızlar ben de 4 Aralıkta transfer oldum, 16sında kan tahlili yaptırcaz, öncesinde idrar tahlili falan yaptırma dedi doktorum kafanı karıştırma dedi, ama beklemek tüm işlemlerden zormuş, Allah kolaylık versin hepimize, inşallah güzel sonuçlar alırız Allahını izniyle...
İnsallah canım benimAmin amin inş. çok zorlu bir süreç Rabbim hepimizin yüzüne baksın ve bizlere hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin işn.
Canım benim hayırlı olsun insallah ikiyede katlanırKızlar bugün transferimin 8.günü dayanamadım evde idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı.Sonra kan tahlili verdim 16.4 çıktı asıl tahlil günüm Salı günü :) İnşallah hepimizin bebekleri tutunur ve bizleri bırakmazDualarımdasınız sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin
Valla ven hareketli pek olmayı düşünmüyorum canım. Tamam illaki wc ye namaza filan kalkarım ama gereksiz kalkıp hareket etcegimi sanmıyorumKızlar buarada yatıyormusunuz yoksa hareket halindemiisinşz transferden sonra
Benim doktorum yatmayacaksın hareketli olacaksın dedi ne kadar hareketli olursan bebeğin tutunması o kadar kolay olur dedi
Ağır iş yok ağır kaldırma yok mesela ben evi elektrik süpürgesiylede süpürmüyorum bel gevişiyormuş tutunma zor oluyormuş benim gibi böyle farklı bildiğiniz şeyler varsa yazın bilgilenelim
Hayırlısı olsun cnm güzelce siki siki tuunsun bebegin ve saglikla kucağına alırsın ins yavrunun
Bencede yaptırma öncesinde bende yapmiycam ggunumu bekleyip kan tahlili yaptırılan umarım hepimizin pozitif olur hayirlisiyla
Evet Canım ilk denemem 4.gün embriyosune kadar güzel bi durum canım çok sevindim adına
ilk deneme miydi ve kaçıncı gün embriyosu idi ?