2017 Aralık Ayında Transfer Yaptıranlar Buraya

içini rahat tut bi kaç kişide duydum sıkıntı olsa doktor vermez canım

hayirli olsun canim transferin
bende 1 gün önce oldum senden ve dün feci gaz sıkıntım vardı
aynen 5. gun embryosu umarım yerleşme tutunma belirtileridir

Hayirlisi olsun tatlim hepimiz cok heyacanliyiz. Insallah o yuzde 30 luk tutunma sansi bizleri de bulur.

Kizlar bence surekli yatmayin 30 dk lik bir yürüyüş yapin. süt yumurta gibi proteinli beslenin ve bol bol su icin kis guju su icmekten kaçınıyoruz. Cayi cok acik kahveyi de icmeyin bu donem. Folic asidi unutmayin. Kan değerleriniz nasil demir ilaci kullaniyor musunhz?

Transfer esnasindami taktılar sondayi o esnada banad
Valla ven hareketli pek olmayı düşünmüyorum canım. Tamam illaki wc ye namaza filan kalkarım ama gereksiz kalkıp hareket etcegimi sanmıyorum

Bende senin gibi düşünüyordum canım ama doktorum ne kadar hareket edersen bebeğin tutunması daha kolay olur dedi yatınca kan dolaşımı olmuyor ve bebek zor tutunuyor dedi hiç birşey yapmasam bile evde kalkıp yürüyorum ben

Transfer esnasındamı taktılar sondayı sonrasında takılı kaldımı

Evet Canım ilk denemem 4.gün embriyosu
Tüm İyi dileklerde bulunan arkadaşlardan Allah razı olsun Rabbim hepimize güzel hayırlı evlatlar versin Kucaklarımız dolu dolu olsun

Am,in Amin Allah razı olsun inş. Rabbim hepimizede hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah

Kesinlikle katılıyorum sana canım evde yarım saat oturursam hemen kalkıp yürüyorum bikaç tur kan dolaşımı olsun diye ve su çok öenmli kesinlikle bol içmekte fayda var folic asid içiyorum ben :)

EfSa_SeNe

Yani bende en fazla yürürürm evde canım okadarda hakerektsiz kalmam ama hani merdiven inip çıkmam gerksiz iş de yapmam yani biz elimizden geleni yapalımda gerisi Takdiri İlahi

Yani bende en fazla yürürürm evde canım okadarda hakerektsiz kalmam ama hani merdiven inip çıkmam gerksiz iş de yapmam yani biz elimizden geleni yapalımda gerisi Takdiri İlahi[/QUOTE]

öyle tabiki tedbir bizden takdir Allah'tan

kan değerlerim çok iyidi ben sadece progesteron kullanıyorum canım
suyu ve kahveyi liste verdiler orda yazıyor canım bende içmeye çalışıyorum
ama malum kış ve pek içemiyoruz:)

Benim mesane çok dolu olmadığı için sonda takıp mesane serum su verdiler, iyice doldurdular sonra çıkardılar. Transferden 40dk sonra kendim çıktım tuvalete canım

Anladım canım tesekkür ederim bu kadar sıkıntılara katlanıyoruz inşaAllah Rabbimde en güzel şekilde mükafatlandırır hepimizide yavrularımıza kavuşuruz inşaAllah

canim dun transferim oldu banada sonda takti dr mesane cok dolu dedi takmasa tutamazdim heralde masada yarim saatten fazla yattim sonra odaya goturduler sonrasinda tuvalet derdi olmuyor benim oglumun oldugu transferdede sonda takmislardi

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin şn. en güzel şekilde

canim dun transferim oldu banada sonda takti dr mesane cok dolu dedi takmasa tutamazdim heralde masada yarim saatten fazla yattim sonra odaya goturduler sonrasinda tuvalet derdi olmuyor benim oglumun oldugu transferdede sonda takmislardi
İnşallah banada takarlar canım daha iyi olur çünkü ben hiç tutamıyorum yani Allah korusun doktorun eline filan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…