- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
Sizin az kalmış hadi hayırlısı İnsaaAllah bebisiniz sizinledir
Ayyyy inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız 12 Aralık Test günüm Gelmek bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin az kalmış hadi hayırlısı İnsaaAllah bebisiniz sizinledir
Kızlar benimde transferim yarin Allah'ın izniyle .6 gün embriyosu 2 tane transfer edilecek inşallah dualarınıza benide katın
Benimde 1 Aralık'ta transferim oldu Salı günü sonuç alacağım bugün 7.günüm :) ilk günler çok iştahlılık hali yaşadım bel agrım hiç gitmedi kasık agrısı ve göğüs hassasiyetim azaldı ama dolgunluluk devam ediyor.Bugün ilk kez baş dönmesi göz kararması yaşadım ondan mı bilmiyorum İnşallah hepimize Rabbim Mucizelerimizi gönderir
Rabbim güzel sonuçlar almayi nasip etsin....benimde 5aralikta transferim oldu ayniyiz sizinle
[QUOTE="EfSa_SeNe, sizin nerde kaçta ne transfer yapıldı??
hadi hayırlısı inş. benim daha 7 günüm var beklemedeyim pozitif olacak inş.Benim de transferim salı günü yapılacak kısmetse. Pozitif gören var mı aramızda
7 aralıkta yani dün benim transferim yapıldı. Hayırlısı bakalım
selam kızlar bende 5 aralıkta transfer oldum bende de bi belirti yok
sadece idrarim inanilmaz koyuydu bu sabah içinde beyaz tortucuklar var
kullandigim fitilden mı bilemiyorum gerçi herşeyi hamilelige yoruyorum
Bnm de 5 aralık. Hiç bi his yok. Çok nadir adet sancısı gibi bi şey. Ama gaz inanılmaz var.
Kızlar benimde hayırlısıyla 16 sında transferim var insallah hepimiz emeklerimizin karşılıgını hayırlı saglıklı evlatlarla alırız . Şimdiden uykularım kaçıyor çok heyecanlıyım
Kızlar benimde transferim yarin Allah'ın izniyle .6 gün embriyosu 2 tane transfer edilecek inşallah dualarınıza benide katın
Kızlar bugün transferimin 8.günü dayanamadım evde idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı.Sonra kan tahlili verdim 16.4 çıktı asıl tahlil günüm Salı günü :) İnşallah hepimizin bebekleri tutunur ve bizleri bırakmaz Dualarımdasınız sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin
Benim de kasıklarımda ama özellikle sol kasığımda sancı ve gaz gibi bir seyirme var. İlk çocuğumda tüp bebek , şimdi 4 yaşındaama o zaman o kadar gergin ve hassastım ki hatırlamıyorum pek bir şey. Adet olacakmışım gibiydi onda belirtilerim, bu daha farklı