Canım ben pamuklu atlet kesip onu kullanıyorum akıntı için. Onlar zararlı olr diye korkuyorum paranoyak oldumArkadaşlar kahve/pembe leke gördüğnüzde günlük ped falan kullanıyor musunuz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben pamuklu atlet kesip onu kullanıyorum akıntı için. Onlar zararlı olr diye korkuyorum paranoyak oldumArkadaşlar kahve/pembe leke gördüğnüzde günlük ped falan kullanıyor musunuz??
Canım ben pamuklu atlet kesip onu kullanıyorum akıntı için. Onlar zararlı olr diye korkuyorum paranoyak oldum
Merhaba canım bir güzel haber daha masaAllah hoşgeldin aramıza Rabbim insaAllah sağlıcakla kucagimiza almayı da nasip etsin..nerde yaptırdın tupbebegiMerhaba benim 4. Gün embriyo transferi oldu.
Belirti pek yaşamadım. Sadece ağzımda tuhaf bir tat vardı. 9 . Günde evde test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen.
10. Gün kan sonucum125
12. Gün kan sonucum 317 az önce sonucu aldım doktorum haftaya kese muayenesi için bekliyoruz dedi. İnşallah sağlıklı ilerler.
Allahım hepinize nasip etsin. Bu güzel duyguyu hayırlı ve sağlıklı şekilde hepimiz yaşarız sevgiler
Merhaba benim 4. Gün embriyo transferi oldu.
Belirti pek yaşamadım. Sadece ağzımda tuhaf bir tat vardı. 9 . Günde evde test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen.
10. Gün kan sonucum125
12. Gün kan sonucum 317 az önce sonucu aldım doktorum haftaya kese muayenesi için bekliyoruz dedi. İnşallah sağlıklı ilerler.
Allahım hepinize nasip etsin. Bu güzel duyguyu hayırlı ve sağlıklı şekilde hepimiz yaşarız sevgiler
Antalya tüp bebek MerkeziMerhaba canım bir güzel haber daha masaAllah hoşgeldin aramıza Rabbim insaAllah sağlıcakla kucagimiza almayı da nasip etsin..nerde yaptırdın tupbebegi
Çok teşekkür ederim inşallahMutlu musmutlu olasın sağlıkla ilerlesin herşey, tebrikler...
canım benimde aynı gün kalp dinleme var, duyulur tabi şimdi bile duyulur bence. Telaş yapma, neden heves bırakmadı doktorun kiKızlar benim de 4 gün sonra Kalp atışını duymak için randevum var ama korkuyorum daha doğrusu doktor da heves bırakmadı umudum yok Sizce 6+2 de duyulur mu ?
Canım ben pamuklu atlet kesip onu kullanıyorum akıntı için. Onlar zararlı olr diye korkuyorum paranoyak oldum
Heh işte zaten kullanma dedi hemşire bana öyle birşey olursa. Ama dışarı çıkacağım ya devamı gelirse de bi sormak istedim siz neler yapıyorsunuz diye.
Teşekkür ederim:)
Naaıl yani hemşire zararlı mı dedi ped? Ay ben sürekli kullanıyorum ilk zaman nırmal kullandım kanamam olur diye şimdi günlük kullanıom. Transferden beri hiç kullanmadığım olmadı.. ayyyyy korktum şunan ne zararı varmış kiHeh işte zaten kullanma dedi hemşire bana öyle birşey olursa. Ama dışarı çıkacağım ya devamı gelirse de bi sormak istedim siz neler yapıyorsunuz diye.
Teşekkür ederim:)
Naaıl yani hemşire zararlı mı dedi ped? Ay ben sürekli kullanıyorum ilk zaman nırmal kullandım kanamam olur diye şimdi günlük kullanıom. Transferden beri hiç kullanmadığım olmadı.. ayyyyy korktum şunan ne zararı varmış ki
Bende kullanıyorum bi sıkıntı olmaz inş kremler jeller derken kullanmadan olmuyo kiNaaıl yani hemşire zararlı mı dedi ped? Ay ben sürekli kullanıyorum ilk zaman nırmal kullandım kanamam olur diye şimdi günlük kullanıom. Transferden beri hiç kullanmadığım olmadı.. ayyyyy korktum şunan ne zararı varmış ki
Fitil kullanıyorum ben. Ped mantar yapabilir dedi. Fitil akacak aksın bişey olmaz, çamaşırını sık değiştir dedi.
Bende kullanıyorum bi sıkıntı olmaz inş kremler jeller derken kullanmadan olmuyo ki
yaşadıgım durumdan dolayı inanır mısın Canım hiç gidesim de yok.Bir de kesemin içinde bebek daha görünmedi biraz tedirginim sence normal mi ? 5+4 üm bugüncanım benimde aynı gün kalp dinleme var, duyulur tabi şimdi bile duyulur bence. Telaş yapma, neden heves bırakmadı doktorun ki
yaşadıgım durumdan dolayı inanır mısın Canım hiç gidesim de yok.Bir de kesemin içinde bebek daha görünmedi biraz tedirginim sence normal mi ? 5+4 üm bugün
yaşadıgım durumdan dolayı inanır mısın Canım hiç gidesim de yok.Bir de kesemin içinde bebek daha görünmedi biraz tedirginim sence normal mi ? 5+4 üm bugün