Kızlar bi kaç gündür yazamıyorum bugün sabah inanılmaz derecede kanamam başladı kendimi hazırladım kaybettim diye pıhtı gibi düşmesini bekledim en çaresiz an sanırım o anımdı..
Eşimi de 20 gündür iş dolayısıyla görmüyordum o da cuma günü gelmişti her neyse tedavi gördüğüm kliniği ve doktoru aradım asla yardımcı olmadılar bende Memorial Ataşehir acile gittim çok şükür kesem yerinde 13.mm ulaşmış doktor hanımın ismini bile bilmiyorum iğne kullanma ateş içinde kalçan fitilini kullan güzelce dinlen arada evde yürü ama asla moralini bozma gayet güzel yerinde ve haftana uygun bir kese dedi resmen psikolojim bozuldu kızlar çok ağır bir durum Rabbim hiçbirinize yaşatmasın
Her an kaybedecekmişim gibiyim ve agrılarım var Cuma günü o kesenin içinde bebeğimi ve kalbini inşallah duyarım Allah rızası için bana da dua eder misiniz
Bu arada kesinlikle olumlu da olsa olumsuz da olsa doktorumu değiştireceğim en zor anımda telefonumuzu asla açmadı eşim 4 defa mesaj attı sadece yapacak bişeyimiz yok ıstırahat etsin yazmış böyle bir şeyi ne duydum Ne gördüm bana İstanbul Anadolu yakasında özel hastanede hem tüp bebek uzmanı hemde kadın doğumcu önerileriniz olur mu Canımlar ?