• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Amcamin kizinin 4 oglu var, kiz evladi olsun cok istiyordu. simdi tekrar hamile ve ikiz tosunlari dogcak yakinda. Insanoglu ister Rabbim nasip ederse verir ama vermiyosada zorlamamak lazim bence... Benimde ilk gebeligim olmasina ragmen kiz evladin hayalini kuruyorum, Rabbim hayirlisi ile nasip ederse ne ala yoksa evlat evlattir tabi..
Guli cim zaten oyle dusunuyorum bende evlat evlattir 3 oglum da benim canimdir kanimdir. Rabbimin bana nasip ettigi suanki yavrumda ister erkek ister kiz olsun bas tacimdir. Kul oster Rabbim osteyin demis verir yada vermez Rabbim bilir. Benbuasim dahada gecmeden son kez daha denemk istedim. Ama ne verirse amenna..

Amcamin kizinin 4 oglu var, kiz evladi olsun cok istiyordu. simdi tekrar hamile ve ikiz tosunlari dogcak yakinda. Insanoglu ister Rabbim nasip ederse verir ama vermiyosada zorlamamak lazim bence... Benimde ilk gebeligim olmasina ragmen kiz evladin hayalini kuruyorum, Rabbim hayirlisi ile nasip ederse ne ala yoksa evlat evlattir tabi..
Buarada baktımda tabloda ısımlerı bellı olan sen ben ve Avust Avust varmısız buarada senın kızmıydı , kız ısmı okumustum sanırım

lilicim senı anlıyorum. 3 cocugun ustune tekrar cesaret edecek kadar cok ıstemıssın ve elbette hayırlısı sağlıklısı basta. ama cutemom u yanlıs anlamıs olabılırsın o da kız erkek dıye takılmaması gerektıgını vurgulamıs ki onun gıbı benım gıbı evlat kaybı yasamıs yorulmus yıpranmıs uzuntunun dıbıne vurmus kısılerce cınsıyet son sırada yer alır. bunu demek istemiş bence.
inşallah gonlune göre sağlıklı hayırlı bı kızın vardır ıcınde :anneadayı:
Tesekkur ederim canim Rabbim kimseyi evlatsiz koymasin hep demisimdir benim evlatlarim varken olmayani bile bukadar isterken ya hic olmayanlara sen guc kuvvet ver evlat tadini tattir diye..

Benımde bır ıs arkadasımın 4 kızdan sonra babası ılla ıstedıgı ıcın tekrar erkek ıcın denemısler. Aldıracaklarını soylemısler kız olursa sayet, erkek denmıs , erkek dogmus ama saglıklı degıl malesef.
Benım hıc ama hıc bır cınsıyet tercıhım olmadı acıkcası bır oglum daha olacagını duydugumda mutluluktan agladım . Kızda olsaydı emınım aynı tepkıyı verırdım . Saglıklı olsunda buyur , evlenır cogalır olursa kız torun severım dıyorum

Tesekkur ederim canim Rabbim kimseyi evlatsiz koymasin hep demisimdir benim evlatlarim varken olmayani bile bukadar isterken ya hic olmayanlara sen guc kuvvet ver evlat tadini tattir diye..
Aynen belkıde benım kayıplarım oldugu ıcın boyle dusunuyorum bılemıyorum. Buarada gebelık tablonu eklersen ımzana ne kadarlık hamılesın goremıyoruz

Cınsıyetı soylemedıgı ıcın stres olmusunuz mesela hıc gerek yok bence bunlara evet ısteyebılırsın ama bence oncelık saglıklı olması
Buarada resmıne baktım 69 kılo gıbı durmuyorsun demekkı epey zayıftın daha oncesınde
Canim benim stres oluyorum dogru ama inan kendimi biliyorum ilk cinsiyetini duydugum anda kiz olsun erkek olsun saniyelik vercegim tepki ile kalicak diger eblatlarimdada yasadim cunkh saniyelik surdu. Boyim 1.70 kilom 59 du. Suan en son 69 .bucuktu 70 olmusumdur. Ve sadece koz evlat icinde deil ben 15 yasinda anne oldum en kucuk oglum 11 yasinda bebek leri de cok severim ozledigim icinde denedim

Canim benim stres oluyorum dogru ama inan kendimi biliyorum ilk cinsiyetini duydugum anda kiz olsun erkek olsun saniyelik vercegim tepki ile kalicak diger eblatlarimdada yasadim cunkh saniyelik surdu. Boyim 1.70 kilom 59 du. Suan en son 69 .bucuktu 70 olmusumdur.
benımde 1.71 64 kıloyum bende 4 kılo aldım
ama benım bacaklarım popom senden daha etlı duruyor galıba :KK45:

Cınsıyete gelınce uzulup aglama belkıde benmı kaba konustum acaba allah once saglıkla sonra hayırlısıyla gonlunde ne varsa onu nasıp etsın. Ilk yazdıgın zamanlardada korkuyorum kız olmazsa dıyordun allah hayırlısını versın ya. Kuzenımın ıkı kızı var buyuklerde annelerı fızıksel ve zıhınsel ozurlerı var , yaka sılktırdıler butun aılemıze o kadar soylıyım sen anla. Saglıklı hayırlısı neyse o olsun hepımız ıcın:ukala:

Arkadasim ben kiz olsunda ne olursa olsun demedimki en basra hayirli saglikli olmasi icin.surekli.dua ediyorum.zaten ama kiz cocugumda olmasini istemem sucmu neden yanlis anlasiliyorumki inanin anlamis deilim suan. Yine soyluyorum saglikli ,hayirli olmasi ilk duamdir..
Anlıyorum sizi ama ben kendim için söyledim onu herkesin fikri ayrı.fikrinize saygı duyuyorum.inşallah sağlıklı olur çocuğunuz.Allahtan Ümit kesilmez belki bi kızınız olur .

Aynen belkıde benım kayıplarım oldugu ıcın boyle dusunuyorum bılemıyorum. Buarada gebelık tablonu eklersen ımzana ne kadarlık hamılesın goremıyoruz
Inan tabloya nasm ekliyecehim inanin bilmiyorum resmi bile uc bes denemeden sonra yukleyebildim . Bugun tam 12 haftalik oldum

Buarada baktımda tabloda ısımlerı bellı olan sen ben ve Avust Avust varmısız buarada senın kızmıydı , kız ısmı okumustum sanırım
Rüyamda erkek gördüm içimede kız doğuyo nedense sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez

Inan tabloya nasm ekliyecehim inanin bilmiyorum resmi bile uc bes denemeden sonra yukleyebildim . Bugun tam 12 haftalik oldum
Profılden kısısel ayarlarına gelıp bıraz asagılara ınersen tahmını dogum tarıhı dıye bır yer var oraya tarıh gırersen bızım tablolardan sendede olur

Benımde bır ıs arkadasımın 4 kızdan sonra babası ılla ıstedıgı ıcın tekrar erkek ıcın denemısler. Aldıracaklarını soylemısler kız olursa sayet, erkek denmıs , erkek dogmus ama saglıklı degıl malesef.
Benım hıc ama hıc bır cınsıyet tercıhım olmadı acıkcası bır oglum daha olacagını duydugumda mutluluktan agladım . Kızda olsaydı emınım aynı tepkıyı verırdım . Saglıklı olsunda buyur , evlenır cogalır olursa kız torun severım dıyorum
Ya bana sor bird3 arkadasim istiyorum istememde fazla korkuyorum Rabbim in zoruna gidermi diye hergece kendimle cebellesiyorum. Hep once saglikli olmasini diliuorum.ama icimden gecen kiz sevdasinada engel.olamiyorum buyuzden okadar tedirginimki anlatamam. Ama ben suan anlatamasan bile Rabbim gonlumu biliyor isyana dusmeden diledim ben ama buna ragemen tedirginlim duyuyorum . Amann yine duygusallastis ise gec kalicam. Hakkinizi helal edin kafanizi yordum ama burasini samimi icten gordugum icin rahatca acmistim kendimi.

IMG_1318.PNG
Yukarıda bildirimlere baktığın yerin aynı hizasında lili38'e tıkla kişisel bilgilere gir

Guli cim zaten oyle dusunuyorum bende evlat evlattir 3 oglum da benim canimdir kanimdir. Rabbimin bana nasip ettigi suanki yavrumda ister erkek ister kiz olsun bas tacimdir. Kul oster Rabbim osteyin demis verir yada vermez Rabbim bilir. Benbuasim dahada gecmeden son kez daha denemk istedim. Ama ne verirse amenna..
Elbette cnm elbette

Daha belli degil canim, nubu kiza benziyor diye tabloya soru isareti ile ekledim ve isimi seneler onceden hazir oldugu icin onuda ekledim :)))

yaa bak iste bizim hayir bildiklerimizde ser, ser bildiklerimizde hayir vardir bunu ancak yaradan bilir. Arkadaslarin gercekten cok bencil davranmislar, ne demek kiz olursa aldiririz agzim acik kaldi resmen...

Elbette cnm elbette

Daha belli degil canim, nubu kiza benziyor diye tabloya soru isareti ile ekledim ve isimi seneler onceden hazir oldugu icin onuda ekledim :)))

yaa bak iste bizim hayir bildiklerimizde ser, ser bildiklerimizde hayir vardir bunu ancak yaradan bilir. Arkadaslarin gercekten cok bencil davranmislar, ne demek kiz olursa aldiririz agzim acik kaldi resmen...
Bu guliii bana lafmı vurdu şimdi.:110:

Back