• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ya buarada arkalarda kristinnn kristinnn yazmıstı sma hastalıgı ıcın acıkcası ben bende yok dıye dusunuyorum , oglumda yok cunku gecen gun muge anlıda murat topoğlu anlattı ıkıncı bebek ıcın tup bebek denemısler. Pgt yontemı yapmıslar 15 embrıyodan 11 tanesı sma lı cıkmıs gerı kalanları ıse tasıyıcı, tasıyıcıları koymuslar ama tutmamıs.
Hanı olsa cıkardı gıbıme geldı hem sadece sma degıl kı bır suru genetık rahatsızlıklar var en yaygını suanda otızm
Allah esırgesın saglıkla dogsunlar bu devırde saglıkla cocuk buyutmek fılan mesele yanı , hersey hormonlu dogal degıl soludugumuz hava berbat .

:KK70:Ben çok çocuk yapmayı düşündüğüm için çok isim düşüncesine girecem.10 tane Allah izin verirse

Ya buarada arkalarda kristinnn kristinnn yazmıstı sma hastalıgı ıcın acıkcası ben bende yok dıye dusunuyorum , oglumda yok cunku gecen gun muge anlıda murat topoğlu anlattı ıkıncı bebek ıcın tup bebek denemısler. Pgt yontemı yapmıslar 15 embrıyodan 11 tanesı sma lı cıkmıs gerı kalanları ıse tasıyıcı, tasıyıcıları koymuslar ama tutmamıs.
Hanı olsa cıkardı gıbıme geldı hem sadece sma degıl kı bır suru genetık rahatsızlıklar var en yaygını suanda otızm
Allah esırgesın saglıkla dogsunlar bu devırde saglıkla cocuk buyutmek fılan mesele yanı , hersey hormonlu dogal degıl soludugumuz hava berbat .

haklısın canım ama sma nın tedavisi yok, otizm tedavi edilebiliyor ölümcül de değil. toplumda taşıyıcılık çok fazlaymış.
keşke evlenirken zorunlu tutsalar şu testi yaptırmayı.

Sağlıklı hayırlı olsun ne gelirse kabulüm ama sanki ben erkek istiyorum ya doyamadım erkeklere :D

Benim sizin kilo hesabınıza aklım ermedi.ben şeker hastasıyım şeker Yok hayatımda.ekmek Yok hamur işi Yok ABur cümbür yok.ben kilo alıyom hep sürekli .düzenli yürüyüşte yapıyom :KK61:

Yillarca hep 50 lerdeydim.kilo alamiyordum.oyle seviniyorumki 3 kilo aldigima:)))

Valla kalıyor o kilolar sonra. Ben oğluma hamile kaldığımda 48 kiloydum, 57 ile doğum yaptım eve geldim 1 ay sürmeden 42 ye kadar düştüm (oğlum kolik bebekti diyeyim siz anlayın gerisini) 3,5 ay işe başladım 2 ay sonra tekrar 55 oldum.
59 a kadar çıktım dedim böle olmaz ufak bir dikkat ettim yediklerime içtiklerme 55 e düştüm çok şükür bi baktım hamile kalmışım 10 haftada 3 kilo aldım.

Tek korkum bu hamilelikte te aldığım kiloların da kalması...

evet bende gecenlerde "Eceye umut ol" kampanyasinin annesi ve babasinin konusmasini izledim ve gercekten zor bi durum. adam kendisi beyin cerahi eside akademisyendi, kizinin hasta olmasinin sebebi hem annede hem babada o hasta genenin olmasiydi. tedavisi icin 4 ayda bir 500bin tl odemeleri gerekiyordu, hadi bir kereligine olsa toplar topusturur bi caresini bulursun ama omur boyu vucuta eksik olan proteini takviye almalari gerekiyor.. ve ancak bir milyoner olsan anca karsilarsin o masrafi.

Genetik testin maliyeti bilmiyorum, bilen varmi? madem suanda tedavisi zor ve pahali olan bir hastalik neden rutin olarak yapmiyorlarki..

İsmimiz seneler önce konuldu.:63:

konuyu kendine nasil bagladin anliyamadim dogrusu :))) esimle sevgiliyken hayal kurardirk, ki her sevgili cift yapmistir bunu yok boyle evimiz olsun yok surda olsun yok su kadar cocugumuz olsun ismide su su olsun. "seneler once" nin anlami buydu ;)

Back