• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Wow ben bebekken yaptırmıstım bunuda dogdugunda yaptırıcam acele etmezse

daha cabuk iyilesiyor ve bebek oldugu icin daha rahat geciriyor diyorlar. bende oglum olursa bebeken yaptirmayi dusnuyorum

benımde 1.71 64 kıloyum bende 4 kılo aldım
ama benım bacaklarım popom senden daha etlı duruyor galıba :KK45:

Cınsıyete gelınce uzulup aglama belkıde benmı kaba konustum acaba allah once saglıkla sonra hayırlısıyla gonlunde ne varsa onu nasıp etsın. Ilk yazdıgın zamanlardada korkuyorum kız olmazsa dıyordun allah hayırlısını versın ya. Kuzenımın ıkı kızı var buyuklerde annelerı fızıksel ve zıhınsel ozurlerı var , yaka sılktırdıler butun aılemıze o kadar soylıyım sen anla. Saglıklı hayırlısı neyse o olsun hepımız ıcın:ukala:
Amin canim insaallah Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin cumlesine icind3de bizlere..

daha cabuk iyilesiyor ve bebek oldugu icin daha rahat geciriyor diyorlar. bende oglum olursa bebeken yaptirmayi dusnuyorum
Agrı dıye bısey olmuyormus 40 cıkana kadar
dıger turlu cocuk lokalde alsa , genelde alsa tramva yasıyormus ama ozellıkle cocugun sunnet oldugu anı hatırlamaması gerekıyormus cınsel saglıgı acısından

Buarada lcw pantolon aldım
Bunların uzerlerıne uzun bıseymı gıymek gerekıyor ag kısımlarının ustu penye hemen , hıc oyle tunık tarzı bıseyım yok.

upload_2017-6-6_15-35-14.png
upload_2017-6-6_15-35-25.png

evet bende gecenlerde "Eceye umut ol" kampanyasinin annesi ve babasinin konusmasini izledim ve gercekten zor bi durum. adam kendisi beyin cerahi eside akademisyendi, kizinin hasta olmasinin sebebi hem annede hem babada o hasta genenin olmasiydi. tedavisi icin 4 ayda bir 500bin tl odemeleri gerekiyordu, hadi bir kereligine olsa toplar topusturur bi caresini bulursun ama omur boyu vucuta eksik olan proteini takviye almalari gerekiyor.. ve ancak bir milyoner olsan anca karsilarsin o masrafi.

Genetik testin maliyeti bilmiyorum, bilen varmi? madem suanda tedavisi zor ve pahali olan bir hastalik neden rutin olarak yapmiyorlarki..

konuyu kendine nasil bagladin anliyamadim dogrusu :))) esimle sevgiliyken hayal kurardirk, ki her sevgili cift yapmistir bunu yok boyle evimiz olsun yok surda olsun yok su kadar cocugumuz olsun ismide su su olsun. "seneler once" nin anlami buydu :KK66:

1000 tl dedi bize genetik profesörü. kendi çocuklarıma baktıracağım toplumda çok var çünkü diyor. seçimi bize bıraktı.
ne biliym benim de hiç aklımda olmayan bir hastalık başıma geldiği için ilkinde, insanların yaşadıklarını gördükçe içim parçalanıyor.

@Mucize123 size de çok geçmiş olsun.
CuteMom CuteMom ben artık göbeği sıkmayayım diye hamile kıyafetlerine geçtim.
Avust Avust güzel geçer umarım görüşmen

Benim randevum bu hafta cuma günü. Herkes erken gitmeye çalışıyor, bir hafta ertelesem mi diye düşünüyorum. Çünkü bayramda Türkiye'de değilim ve bir sonraki kontrol tam o zamana denk geliyor . Ama gitsem de cinsiyet öğreneceğim...neredeyse 4 aylık oldu ( birkaç gün kaldı )Ve ben hala kusuyorum. Dün geçeceğine çıkardım . 9 ay böyle giderse işim zor
Benim de randevum cuma günü heyecanla bekliyorum

Beyazın mavisini aldım bende uzun giymen lazım, bak waikikiden bi kaç tane
Hala olan bır kac pantolonum var acıkcası beyaz cok ıhtıyacım var yaz gunu ama o mavıyı bende begendım.
Bebeklı hamıle tshırtı gıymemde salas bısıler bakmam lazım aslında penye kısımları gozukecek yoksa normalde hep yuksek bel gıyıyorum tshırtlerımde ona oranla kısa bunlar dusuk bel gıbı agları

Bana da dışarıda salata Yeme dedi. Onun dışında kısıtlama getirmedi. Ama benim göbekteki velet hiçbirşeyi beğenmiyor. Baharatlı , tatlı , ekşi , gazlı, mayalı herşey dokunuyor .... hala kuru ekmek peynir yiyorum.
Bizim bebişler birbirine benziyor:KK5:

1000 tl dedi bize genetik profesörü. kendi çocuklarıma baktıracağım toplumda çok var çünkü diyor. seçimi bize bıraktı.
ne biliym benim de hiç aklımda olmayan bir hastalık başıma geldiği için ilkinde, insanların yaşadıklarını gördükçe içim parçalanıyor.

Rabbim esirgesin canim ya... 1000 tl aslinda o kadarda pahali degilmis ben daha pahali saniyordum, dusunulebilir aslinda. Profa sordunuzmu hic hangi kriterlere sahip olunca yaptirilmasini dusunuyorsunuz diye yoksa direk herkez yaptirsinmi diyor? Mesela bizim aileye bakinca hicbirinde yok, yani gorulurde yok ama gen tasicisimiyiz bilemeyiz

evet bende gecenlerde "Eceye umut ol" kampanyasinin annesi ve babasinin konusmasini izledim ve gercekten zor bi durum. adam kendisi beyin cerahi eside akademisyendi, kizinin hasta olmasinin sebebi hem annede hem babada o hasta genenin olmasiydi. tedavisi icin 4 ayda bir 500bin tl odemeleri gerekiyordu, hadi bir kereligine olsa toplar topusturur bi caresini bulursun ama omur boyu vucuta eksik olan proteini takviye almalari gerekiyor.. ve ancak bir milyoner olsan anca karsilarsin o masrafi.

Genetik testin maliyeti bilmiyorum, bilen varmi? madem suanda tedavisi zor ve pahali olan bir hastalik neden rutin olarak yapmiyorlarki..

konuyu kendine nasil bagladin anliyamadim dogrusu :))) esimle sevgiliyken hayal kurardirk, ki her sevgili cift yapmistir bunu yok boyle evimiz olsun yok surda olsun yok su kadar cocugumuz olsun ismide su su olsun. "seneler once" nin anlami buydu :KK66:
He ne bilim valla

Sanırım benımde almam lazım bugun valla yedı bıtırdı benı otururken sureklı gerıye yaslanmaya calısıyorum kı bındırmıyeyım uzerıne dıye .
Hamıle pantolonları dusmuyormu bana hafta sonu lcw kız sız kılo almamıssınız kı duser bunlar sızden dedı halbukı aldım ıste hep yazıyorum
Kilo almadım hatta verdim hiç düşmüyor.

Hala olan bır kac pantolonum var acıkcası beyaz cok ıhtıyacım var yaz gunu ama o mavıyı bende begendım.
Bebeklı hamıle tshırtı gıymemde salas bısıler bakmam lazım aslında penye kısımları gozukecek yoksa normalde hep yuksek bel gıyıyorum tshırtlerımde ona oranla kısa bunlar dusuk bel gıbı agları
Bende giymem canım ilkinde de giymedim

Rabbim esirgesin canim ya... 1000 tl aslinda o kadarda pahali degilmis ben daha pahali saniyordum, dusunulebilir aslinda. Profa sordunuzmu hic hangi kriterlere sahip olunca yaptirilmasini dusunuyorsunuz diye yoksa direk herkez yaptirsinmi diyor? Mesela bizim aileye bakinca hicbirinde yok, yani gorulurde yok ama gen tasicisimiyiz bilemeyiz

herhangi bir kriter yok hoca kendi çocuklarına da yaptırıcakmış evlenince.
toplumdaki taşıyıcılık oranının çok fazla olduğunu ve tedavisinin olmadığını söyledi.devlet tedaviyi karşılamıyor.
bizde de yok tabi ki, sadece önceden tespit edilebilen bir durumun neden evlenirken basit bir kan alma işlemi ile tespit edilemediğini anlayamıyorum.talasamiye bakılıyor mesela evlenirken.

Back