Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 40 beden aldim. Sonralarida olir cunku beli cok genis ve auarlamali simdi belini en kucuge ayatladim dahada buyudukce dugmeleri genisleticem. Ben bor ayi heckindir hamile.pantolonu giyoyorum diger pantolonlarim kavusmuyordu cunku.hamile pantolonları kac beden almalıyız normal bedenımızın bır buyuğu fln mı alalım
yanı şimdiki bedeninimi alsam sonlara doğru sığar mıyım ona![]()
Benim dr um da 15. Haftada söyler hep. İlk hamilelikte de öyle yaptı. Yanılma payı var diye 11-12 de söylemedi. Ki ultrason cihazı gayet iyi, renkli... herşey net gözüküyor. Prensip meselesi bence.Arkadaslar siz kacinci haftada ohrendiniz cinsiyeti benim doktorum neden soylemiuor. Kiz istedigimi cok biliyorda ondanmi soylemiyor diye endiselenmeye basladim. Bakiyorum.arkadaslarin cogu cinsiyeti ogrwnmis
Ay insaallah oyledir zaten yaniltici ve sonradan deisek bir seyi suan duymak istemem doktorumada dedim bunu cikarken ama ne bilim.arkadaslar paylesinca cinsiyetleei acebamiki demedende edemiyorum. Uc oglum var cok sukur cok zor bir hamilelik yasayacagimi nile bile kiz evladimda olurmuki diye bu yasta yekrardan denedim.Benim dr um da 15. Haftada söyler hep. İlk hamilelikte de öyle yaptı. Yanılma payı var diye 11-12 de söylemedi. Ki ultrason cihazı gayet iyi, renkli... herşey net gözüküyor. Prensip meselesi bence.
normalde kaç bedensinBen 40 beden aldim. Sonralarida olir cunku beli cok genis ve auarlamali simdi belini en kucuge ayatladim dahada buyudukce dugmeleri genisleticem. Ben bor ayi heckindir hamile.pantolonu giyoyorum diger pantolonlarim kavusmuyordu cunku.
Normal bedenin neyse onu alacaksın. Normalde 36 giyerim , geçen hafta aldığım hamile kıyafetleri de 36 ydı. Göbek kısmı göbek büyüdükçe genişliyor.hamile pantolonları kac beden almalıyız normal bedenımızın bır buyuğu fln mı alalım
Benim kayınvalidemde tv de görmüş panik yapmış..Sizde yaptırsanızmı acaba falan dedi..Doktorumuza sorduk yaptıralımmı diye? Ailelerinizde kas hastalığı olan varmı dedi..Yok dedik bizde..Ozaman gerek yok, bu genetik bi hastalık dedi..O yüzden bizde sadece harmony test yaptırdık..arkadaşlar haberlerde sık sık karşılaştığımız şu sma hastalığı için ne düşünüyorsunuz? 1000 tlye kan testi yapılıyor anne ya da babaya,birinde taşıyıcılık varsa diğerine de bakılıyor.iki taşıyıcının çocuğu hasta oluyormuş çaresi de olmayan bir hastalık. genetik doktoru önerdi ancak kararsızım, harmony sonucuna göre bir de ona mı kan versem, tabi tek mesele kan vermek de değil.ama haberlerde çaresiz aileleri gördükçe içim parçalanıyor.
Normal bedenin neyse onu alacaksın. Normalde 36 giyerim , geçen hafta aldığım hamile kıyafetleri de 36 ydı. Göbek kısmı göbek büyüdükçe genişliyor.hamile pantolonları kac beden almalıyız normal bedenımızın bır buyuğu fln mı alalım
sağol cnm gıdıp bı denemek lazmNormal bedenin neyse onu alacaksın. Normalde 36 giyerim , geçen hafta aldığım hamile kıyafetleri de 36 ydı. Göbek kısmı göbek büyüdükçe genişliyor.
38 yada 40 deisiyordu kaliba gorenormalde kaç bedensin
kacıncı haftadasın
anladım cnm sağol38 yada 40 deisiyordu kaliba gore
Ilk hamileligimde surekli kanarda ama oyle boule deil kurbanda kesilmis inekten akan kan gibi ama sonra doktorum hamilelikle genisleyen damar catlamasi oldugunu soyledi ve kucuk bir mudahaleyle yakti sonrasinda kalmadi.burun kanaması yaşayan var mı benım şimdiye kadar 3 kez oldu![]()
benım o kadar kanamıyorIlk hamileligimde surekli kanarda ama oyle boule deil kurbanda kesilmis inekten akan kan gibi ama sonra doktorum hamilelikle genisleyen damar catlamasi oldugunu soyledi ve kucuk bir mudahaleyle yakti sonrasinda kalmadi.
Benimde oyleme geldi canim catlak olsa cok kanama olurdu. Ama yine de sor doktora damarlar genislermis hamilelikte daha hassalasiyor burun demekki.benım o kadar kanamıyor
ayda bır oluyor ama
hemen duruyor
valla bılemedım
kontrole gıdınce soracam yıne