Alman gerekenin 2 katını almissinBaşlangıç kilom:52. Güncel:55. 10.haftam az mı almışım kızlarya
olabılır cnm demekkkı vucutta her sey değışıyor zatenBenimde oyleme geldi canim catlak olsa cok kanama olurdu. Ama yine de sor doktora damarlar genislermis hamilelikte daha hassalasiyor burun demekki.
bnmde dun 3. oldu işteeyyay bende de 2 defa oldu.
aynen bende öyle yapmayı dusunuyorum4. ay doluncaya kadar tayt/ tayt kot gıbı esnek belı genısleyen pantolonlarla ıdare etmeyı dusunuorum. gobek fazla cıkmayınca ozellıkle lcw dekı pantolonlar pot duruo gobek kısmı.
cnm cok almışsın benceBaşlangıç kilom:52. Güncel:55. 10.haftam az mı almışım kızlarya
Ben bu dusuncelerı anlayamadıgım ıcın belkıde bana cok sacma gelıyorAy insaallah oyledir zaten yaniltici ve sonradan deisek bir seyi suan duymak istemem doktorumada dedim bunu cikarken ama ne bilim.arkadaslar paylesinca cinsiyetleei acebamiki demedende edemiyorum. Uc oglum var cok sukur cok zor bir hamilelik yasayacagimi nile bile kiz evladimda olurmuki diye bu yasta yekrardan denedim.
canım 1. sayfadaki tablodaki bilgilerini yazarsanKiloda rekor bende
Lcw bilek pantolonlarını begendım ınt sıparıs edıyorum h emenNormal bedenin neyse onu alacaksın. Normalde 36 giyerim , geçen hafta aldığım hamile kıyafetleri de 36 ydı. Göbek kısmı göbek büyüdükçe genişliyor.
Arkadasim istemek neden gunah olsunki anlamadim kiz olsun diye hastanelerde ozellikle islem yaptirmadimki gunah olsun insan oglu eksigi ne.ose onu ister gonlu hakeza 3 oglum var diye onlar degersizdir demiyorumki onlar benim canlarim ve buda hakeza oglan olsun yine oyle. Ama kiz cocugumda olsun istiyorum bunu. Neresi gunah anlam veremedim cok kirildim...Ben bu dusuncelerı anlayamadıgım ıcın belkıde bana cok sacma gelıyor
Benımde 3. oglum gelıyor
ama yasayan 2. oglum olacak ınsallah ve son kez doguruyorum kız aramaya fılan nıyetım yok .Günah bence
canım benim boyum 174 onları giyinince pis yedilideki ORÇO gibi oluyorum yaaa bu boylaLcw bilek pantolonlarını begendım ınt sıparıs edıyorum h emen
ben sizi anlayabiliyorum kız çocukları da çok tatlılar :)Arkadasim istemek neden gunah olsunki anlamadim kiz olsun diye hastanelerde ozellikle islem yaptirmadimki gunah olsun insan oglu eksigi ne.ose onu ister gonlu hakeza 3 oglum var diye onlar degersizdir demiyorumki onlar benim canlarim ve buda hakeza oglan olsun yine oyle. Ama kiz cocugumda olsun istiyorum bunu. Neresi gunah anlam veremedim cok kirildim...
Yaa inan agliyorum suan kiz evladimda olsun istemek gunahmi ben rabbime yalvarirken aglaya aglaya gunaha goriyormuyum Rabbim israrla istemekte diye kendimi zaten cok sorguladim ama Rabbim ben isterim sen verirsen kabulumdur diye dua ettim .ben sizi anlayabiliyorum kız çocukları da çok tatlılar :)
canım benim boyum 174 onları giyinince pis yedilideki ORÇO gibi oluyorum yaaa bu boyla
Ben bu dusuncelerı anlayamadıgım ıcın belkıde bana cok sacma gelıyor
Benımde 3. oglum gelıyor
ama yasayan 2. oglum olacak ınsallah ve son kez doguruyorum kız aramaya fılan nıyetım yok .Günah bence
Arkadasim ben kiz olsunda ne olursa olsun demedimki en basra hayirli saglikli olmasi icin.surekli.dua ediyorum.zaten ama kiz cocugumda olmasini istemem sucmu neden yanlis anlasiliyorumki inanin anlamis deilim suan. Yine soyluyorum saglikli ,hayirli olmasi ilk duamdir..benin içinde kız erkek fark etmez.Allah hayırlı evlat versin yeter ki.
canım benim boyum 174 onları giyinince pis yedilideki ORÇO gibi oluyorum yaaa bu boyla
Cınsıyetı soylemedıgı ıcın stres olmusunuz mesela hıc gerek yok bence bunlara evet ısteyebılırsın ama bence oncelık saglıklı olmasıArkadasim istemek neden gunah olsunki anlamadim kiz olsun diye hastanelerde ozellikle islem yaptirmadimki gunah olsun insan oglu eksigi ne.ose onu ister gonlu hakeza 3 oglum var diye onlar degersizdir demiyorumki onlar benim canlarim ve buda hakeza oglan olsun yine oyle. Ama kiz cocugumda olsun istiyorum bunu. Neresi gunah anlam veremedim cok kirildim...
Arkadasim ben kiz olsunda ne olursa olsun demedimki en basra hayirli saglikli olmasi icin.surekli.dua ediyorum.zaten ama kiz cocugumda olmasini istemem sucmu neden yanlis anlasiliyorumki inanin anlamis deilim suan. Yine soyluyorum saglikli ,hayirli olmasi ilk duamdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?