2017 Aralık Anneleri

Ben ilk aydan almıştım

Son düzenleme:
Benimde oyleme geldi canim catlak olsa cok kanama olurdu. Ama yine de sor doktora damarlar genislermis hamilelikte daha hassalasiyor burun demekki.
olabılır cnm demekkkı vucutta her sey değışıyor zaten

eyyay bende de 2 defa oldu.
bnmde dun 3. oldu işte

4. ay doluncaya kadar tayt/ tayt kot gıbı esnek belı genısleyen pantolonlarla ıdare etmeyı dusunuorum. gobek fazla cıkmayınca ozellıkle lcw dekı pantolonlar pot duruo gobek kısmı.
aynen bende öyle yapmayı dusunuyorum
pantolonlarıma sığıyorum daha
işte kumaş gıyıyorum onlara da sıgıyorum sımdılık

Başlangıç kilom:52. Güncel:55. 10.haftam az mı almışım kızlarya
cnm cok almışsın bence
bı arkd 5 aylık hamıle 3 kılo almış tmm o da az almış ama senınkı de cok geldı bana

arkadaslar benim gobusde bu ben bu hamileligimde baya kilo aldim digerlerinin cock cok aksine, digerlerinde toplam 9 ayda 8 er kuli ile doguma gitmistim. Bunda ise hamile.kalmaya calistigim ay demir ilaci dolayisiyla 5 kilo aldim . Halmile kaldiktan sonra 3 ay icind3de 5 kilo aldim. Sonumu dusunemiyorum. Hamile kalmayi dusundugumde 59 kilo idim simdi 69.bucuk

Kiloda rekor bende

Ben bu dusuncelerı anlayamadıgım ıcın belkıde bana cok sacma gelıyor
Benımde 3. oglum gelıyor
ama yasayan 2. oglum olacak ınsallah ve son kez doguruyorum kız aramaya fılan nıyetım yok .Günah bence

Normal bedenin neyse onu alacaksın. Normalde 36 giyerim , geçen hafta aldığım hamile kıyafetleri de 36 ydı. Göbek kısmı göbek büyüdükçe genişliyor.
Lcw bilek pantolonlarını begendım ınt sıparıs edıyorum h emen

Benımde 3. oglum gelıyor
ama yasayan 2. oglum olacak ınsallah ve son kez doguruyorum kız aramaya fılan nıyetım yok .Günah bence
Arkadasim istemek neden gunah olsunki anlamadim kiz olsun diye hastanelerde ozellikle islem yaptirmadimki gunah olsun insan oglu eksigi ne.ose onu ister gonlu hakeza 3 oglum var diye onlar degersizdir demiyorumki onlar benim canlarim ve buda hakeza oglan olsun yine oyle. Ama kiz cocugumda olsun istiyorum bunu. Neresi gunah anlam veremedim cok kirildim...

ben sizi anlayabiliyorum kız çocukları da çok tatlılar :)

ben sizi anlayabiliyorum kız çocukları da çok tatlılar :)
Yaa inan agliyorum suan kiz evladimda olsun istemek gunahmi ben rabbime yalvarirken aglaya aglaya gunaha goriyormuyum Rabbim israrla istemekte diye kendimi zaten cok sorguladim ama Rabbim ben isterim sen verirsen kabulumdur diye dua ettim .

Benımde 3. oglum gelıyor

Amcamin kizinin 4 oglu var, kiz evladi olsun cok istiyordu. simdi tekrar hamile ve ikiz tosunlari dogcak yakinda. Insanoglu ister Rabbim nasip ederse verir ama vermiyosada zorlamamak lazim bence... Benimde ilk gebeligim olmasina ragmen kiz evladin hayalini kuruyorum, Rabbim hayirlisi ile nasip ederse ne ala yoksa evlat evlattir tabi..

benin içinde kız erkek fark etmez.Allah hayırlı evlat versin yeter ki.
Arkadasim ben kiz olsunda ne olursa olsun demedimki en basra hayirli saglikli olmasi icin.surekli.dua ediyorum.zaten ama kiz cocugumda olmasini istemem sucmu neden yanlis anlasiliyorumki inanin anlamis deilim suan. Yine soyluyorum saglikli ,hayirli olmasi ilk duamdir..

Reactions: bmn
Cınsıyetı soylemedıgı ıcın stres olmusunuz mesela hıc gerek yok bence bunlara evet ısteyebılırsın ama bence oncelık saglıklı olması
Buarada resmıne baktım 69 kılo gıbı durmuyorsun demekkı epey zayıftın daha oncesınde

lilicim senı anlıyorum. 3 cocugun ustune tekrar cesaret edecek kadar cok ıstemıssın ve elbette hayırlısı sağlıklısı basta. ama cutemom u yanlıs anlamıs olabılırsın o da kız erkek dıye takılmaması gerektıgını vurgulamıs ki onun gıbı benım gıbı evlat kaybı yasamıs yorulmus yıpranmıs uzuntunun dıbıne vurmus kısılerce cınsıyet son sırada yer alır. bunu demek istemiş bence.
inşallah gonlune göre sağlıklı hayırlı bı kızın vardır ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…