2017 Aralık Anneleri

Ben de aynı durumdayım canım. Bi tanıdığımın eşi doktor. Kiviyi kabuklarıyla rendeleyip yiyince bulantı kesiliyor demiş. Ama henüz denemeye cesaret edemedim. Ondan da tiksinmek istemiyorum. Artık çok afedersin ekşi bi şekilde çıkarıyorum ve boğazım genizim çok feci yanıyo. İnşallah çok uzun sürmez bu halimiz. Ve rahat rahat yemek yemeye başlarız en kısa sürede. Günde zar zor iki öğün yiyorum. O da zaten midemde kalmıyo
Ekşi ben de yiyemiyorum... tatlı da yiyemiyorum, ekmek de yiyemiyorum. En sevdiğim şey ceviz ve salatalık...

Sütte tabi süt ürünleride anneden dişleri almasın diye
Aslında kefirde çok güzel hem sindirimi düzenliyor hem daha fazla kalsiyum
Kusmada gerçekten çok zor yiyim mi yemiyimmi kötümü olucam diye insanı etkiliyor:işsiz:
Ah ah 12 haftalikboldum halen bir fiil mide bulantisi ,cikarma ,yanma,19 gundur dislerim ve bogazim ilac icmekten yoruldum. Nezaman gececek bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun...

Her gün bir tane içerdim ama 8. Haftadan beri içince çok kötü oluyorum . Tamamen kestim.

Ben hergun 1 yada 2 iciyorum gecen doktoruma sordum bi zarari varmi diye yok istedigin kadar icebilirsin dedi hatta istedigi herseyi yiyip icebilirsin sadece cig kofte yeme dedi yani pismemis et haric hersey serbest dedi bana

Canim yapisal.bisey bu ben iki.kere cikardim sadece o da araba tuttu hayatimda ilk kez. Ama.bi arkadasim 9ay boyunca cikardi maalesef. Artik sabah kendi iradesiyle cikariyodu gun boyu daha rahat ettigini soylemisti. Eger her gun boyleysen bunu mu denesen bir deo_O
Kusunca ben de rahatlıyorum aslında. Dün akşam midem felaketti. Çıkardıktan sonra bir rahatlama geldi...

Ben hergun 1 yada 2 iciyorum gecen doktoruma sordum bi zarari varmi diye yok istedigin kadar icebilirsin dedi hatta istedigi herseyi yiyip icebilirsin sadece cig kofte yeme dedi yani pismemis et haric hersey serbest dedi bana
Bana da dışarıda salata Yeme dedi. Onun dışında kısıtlama getirmedi. Ama benim göbekteki velet hiçbirşeyi beğenmiyor. Baharatlı , tatlı , ekşi , gazlı, mayalı herşey dokunuyor .... hala kuru ekmek peynir yiyorum.

Dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Ahh canim ya.. Rabbim kendisinin acılarını dindirsin ailesine size sabır versin. Onkoloji bölümünde çalışmış bir hemşire olarak durumunu çok iyi anlıyorum ve gercekten çok zor..

Kusan arkadaşlara allah yardım etsin diyorum. Çok şükür kusmasız hafif sabah bulantılı rahat bi gebelik geçiriyorum. Evlenmeden önce ciddi mide rahatsızlığı geçirmiş ve kusma yüzünden 2 kez hastaneye yatmış biri olarak en çok korktuğum şeydi açıkçası. O yüzden yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum. En kısa zamanda normale dönmenizi dilerim.

Cnm kanseri yendi pet sonuçları temiz geld fakat kemoterapi ağır aldığı için akcigerde sertleşme yapmış oksijen beyine gitmiyor cihazlarla solunum yapabiliyor ve asla düzelmeyen bir hastalıkmış rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun
Kemoterapi çok agır . Rabbım yardımcısı olsun şifa versın ınsallah

trkn0709 trkn0709 @Mucizem2017 Gecmıs olsun kızlar, Allah acil şifalar versin inşallah.

@annekusu canım senınde gozun aydın hersey yolundaymıs 2 hafta sonra ınsallah guzel haberlerle gelırsın.

Bugun sanırım bıraz dar bır pantolon gıydım belı gobek delıgının az altında ve azıcık sıkıyor otururken of aksam olur mu bırı bogazımı sıkıyor gıbı :kahve:
benim de pantolonlar sıkıyor lcw dan hamile pantolonu aldım artık rahat rahat giyiyorum.

benim de pantolonlar sıkıyor lcw dan hamile pantolonu aldım artık rahat rahat giyiyorum.
Sanırım benımde almam lazım bugun valla yedı bıtırdı benı otururken sureklı gerıye yaslanmaya calısıyorum kı bındırmıyeyım uzerıne dıye .
Hamıle pantolonları dusmuyormu bana hafta sonu lcw kız sız kılo almamıssınız kı duser bunlar sızden dedı halbukı aldım ıste hep yazıyorum

arkadaşlar haberlerde sık sık karşılaştığımız şu sma hastalığı için ne düşünüyorsunuz? 1000 tlye kan testi yapılıyor anne ya da babaya,birinde taşıyıcılık varsa diğerine de bakılıyor.iki taşıyıcının çocuğu hasta oluyormuş çaresi de olmayan bir hastalık. genetik doktoru önerdi ancak kararsızım, harmony sonucuna göre bir de ona mı kan versem, tabi tek mesele kan vermek de değil.ama haberlerde çaresiz aileleri gördükçe içim parçalanıyor.

Arkadaslar siz kacinci haftada ohrendiniz cinsiyeti benim doktorum neden soylemiuor. Kiz istedigimi cok biliyorda ondanmi soylemiyor diye endiselenmeye basladim. Bakiyorum.arkadaslarin cogu cinsiyeti ogrwnmis

Allah kolaylık versin inşallah şak diye kesilir biter gider :cry:
aminn inşallah cnm tam gecti derken tekrar baslıyor
bazıları soruyor bulantın var mı dıye bu soruyu aldıgım gun kusuyorum valla yaa sormasınlar artıkkkk
Canim yapisal.bisey bu ben iki.kere cikardim sadece o da araba tuttu hayatimda ilk kez. Ama.bi arkadasim 9ay boyunca cikardi maalesef. Artik sabah kendi iradesiyle cikariyodu gun boyu daha rahat ettigini soylemisti. Eger her gun boyleysen bunu mu denesen bir deo_O
ben artık sayısını bılmıyorum canım kendımı kusturamam hıc yapamam öyle bişi
bnm bulantım olmuyor normalde cnm
eger mıdede bulantı basladıysa anında kusuyorum zaten
ayrı bı cabaya gerk yok bende :(

Ben de aynı durumdayım canım. Bi tanıdığımın eşi doktor. Kiviyi kabuklarıyla rendeleyip yiyince bulantı kesiliyor demiş. Ama henüz denemeye cesaret edemedim. Ondan da tiksinmek istemiyorum. Artık çok afedersin ekşi bi şekilde çıkarıyorum ve boğazım genizim çok feci yanıyo. İnşallah çok uzun sürmez bu halimiz. Ve rahat rahat yemek yemeye başlarız en kısa sürede. Günde zar zor iki öğün yiyorum. O da zaten midemde kalmıyo
aminnn inşallah canım
kabuklu bı garip geldi kivi ya tüylü sert fln bılemedım
o yanma bende de oluyor sonra basım agrımaya başlıyor
dun kustum basıma agrı gırdı sonra da burnum kanadı mesela
bi an önce gecer inşallah

Kusunca ben de rahatlıyorum aslında. Dün akşam midem felaketti. Çıkardıktan sonra bir rahatlama geldi...
evet rahatlama oluyor ama yıne de kusmayalım yaaa bulantı da olmasın bıtsın artık:dua:

Back