2017 Aralık Anneleri

hamile pantolonları kac beden almalıyız normal bedenımızın bır buyuğu fln mı alalım
yanı şimdiki bedeninimi alsam sonlara doğru sığar mıyım ona

burun kanaması yaşayan var mı benım şimdiye kadar 3 kez oldu

hamile pantolonları kac beden almalıyız normal bedenımızın bır buyuğu fln mı alalım
Ben 40 beden aldim. Sonralarida olir cunku beli cok genis ve auarlamali simdi belini en kucuge ayatladim dahada buyudukce dugmeleri genisleticem. Ben bor ayi heckindir hamile.pantolonu giyoyorum diger pantolonlarim kavusmuyordu cunku.

Arkadaslar siz kacinci haftada ohrendiniz cinsiyeti benim doktorum neden soylemiuor. Kiz istedigimi cok biliyorda ondanmi soylemiyor diye endiselenmeye basladim. Bakiyorum.arkadaslarin cogu cinsiyeti ogrwnmis
Benim dr um da 15. Haftada söyler hep. İlk hamilelikte de öyle yaptı. Yanılma payı var diye 11-12 de söylemedi. Ki ultrason cihazı gayet iyi, renkli... herşey net gözüküyor. Prensip meselesi bence.

Benim dr um da 15. Haftada söyler hep. İlk hamilelikte de öyle yaptı. Yanılma payı var diye 11-12 de söylemedi. Ki ultrason cihazı gayet iyi, renkli... herşey net gözüküyor. Prensip meselesi bence.
Ay insaallah oyledir zaten yaniltici ve sonradan deisek bir seyi suan duymak istemem doktorumada dedim bunu cikarken ama ne bilim.arkadaslar paylesinca cinsiyetleei acebamiki demedende edemiyorum. Uc oglum var cok sukur cok zor bir hamilelik yasayacagimi nile bile kiz evladimda olurmuki diye bu yasta yekrardan denedim.

Ben 40 beden aldim. Sonralarida olir cunku beli cok genis ve auarlamali simdi belini en kucuge ayatladim dahada buyudukce dugmeleri genisleticem. Ben bor ayi heckindir hamile.pantolonu giyoyorum diger pantolonlarim kavusmuyordu cunku.
normalde kaç bedensin
kacıncı haftadasın

Normal bedenin neyse onu alacaksın. Normalde 36 giyerim , geçen hafta aldığım hamile kıyafetleri de 36 ydı. Göbek kısmı göbek büyüdükçe genişliyor.

Benim kayınvalidemde tv de görmüş panik yapmış..Sizde yaptırsanızmı acaba falan dedi..Doktorumuza sorduk yaptıralımmı diye? Ailelerinizde kas hastalığı olan varmı dedi..Yok dedik bizde..Ozaman gerek yok, bu genetik bi hastalık dedi..O yüzden bizde sadece harmony test yaptırdık..

Normal bedenin neyse onu alacaksın. Normalde 36 giyerim , geçen hafta aldığım hamile kıyafetleri de 36 ydı. Göbek kısmı göbek büyüdükçe genişliyor.

sağol cnm gıdıp bı denemek lazm
şimdilik ihtiyacım yok ama 1 aya kadar olur heralde

burun kanaması yaşayan var mı benım şimdiye kadar 3 kez oldu
Ilk hamileligimde surekli kanarda ama oyle boule deil kurbanda kesilmis inekten akan kan gibi ama sonra doktorum hamilelikle genisleyen damar catlamasi oldugunu soyledi ve kucuk bir mudahaleyle yakti sonrasinda kalmadi.

Ilk hamileligimde surekli kanarda ama oyle boule deil kurbanda kesilmis inekten akan kan gibi ama sonra doktorum hamilelikle genisleyen damar catlamasi oldugunu soyledi ve kucuk bir mudahaleyle yakti sonrasinda kalmadi.
benım o kadar kanamıyor
ayda bır oluyor ama
hemen duruyor
valla bılemedım
kontrole gıdınce soracam yıne

benım o kadar kanamıyor
ayda bır oluyor ama
hemen duruyor
valla bılemedım
kontrole gıdınce soracam yıne
Benimde oyleme geldi canim catlak olsa cok kanama olurdu. Ama yine de sor doktora damarlar genislermis hamilelikte daha hassalasiyor burun demekki.

Gunaydiin kizlarr doktor kontrölünden çıktık. Bebis kıpır kıpırdi çok şükürr. 1 hafta da önden gidiyormuş 13haftaligiz yani:) ense olcumu de 0.99 çıktı kan da verdim bakalım yarına çıkacak. Cinsiyeti yine söylemedi ya hepsi erkeğe benzer bu haftalarda kesin bir şey söylemek mümkün değil dedi. Tahminde bulunun fln da dedim ama yok bi dahaki gelişine soylicem dedi hayırlısı bakalım artik:)

Başlangıç kilom:52. Güncel:55. 10.haftam az mı almışım kızlarya

4. ay doluncaya kadar tayt/ tayt kot gıbı esnek belı genısleyen pantolonlarla ıdare etmeyı dusunuorum. gobek fazla cıkmayınca ozellıkle lcw dekı pantolonlar pot duruo gobek kısmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…