2017 Aralık Anneleri

Kızlar günaydın mı diyeyim tünaydın mı diyeyim bilemedim. Dün gece 00:45e kadar sarma sardım. Kayınvalidemleri iftara çağırdım gelirlerse. Yanlarım öyle bi tutulmuş ki oturmaktan. Açlıktan ölüyorum şu anda ama midem bulandığı için hiç bi şey yiyemiyorum. Yalvarıyorum artık Allahım nolur kusmiyim diye.. hastası olanlara Rabbim hayırlı şifalar versin. Kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah. Rabbim her daim güzel günler geçirmeyi nasip etsin. Benim 15inde kontrolüm var. Yapabilirsem doktor değişikliği yapıcam. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum. Burda şartlar pek elverişli değil. İnşallah sıra alabilirim özelde. Özel hastane bile devlet gibi ya. Randevuya kapatmışlar gitmek istediğim doktoru. Günlük fişle muayene olacakmışız. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Bana dua edin doktordan randövü alalim.bebegim saglikli olsun kipir kipir olsun 1 aydan fazla oldu görmedim bebegimi
İnşallah bi an önce alırsın randevunu canım. Özlüyo insan merak ediyo içerde her şey yolunda mı diye. Hele ki bu aralar bende bi kaygı oluştu yaşıyo mu acaba diye. İnşallah her kontrolümüzde bi öncekinden daha güzel haberler alırız.

Dereotu canım maydanoz sütü kesermiş
Ayne
İnşallah bi an önce alırsın randevunu canım. Özlüyo insan merak ediyo içerde her şey yolunda mı diye. Hele ki bu aralar bende bi kaygı oluştu yaşıyo mu acaba diye. İnşallah her kontrolümüzde bi öncekinden daha güzel haberler alırız.
Sagol Allah razi olsun.Bide Beni düsün ilk bebegimin kalbi durdu:KK61:

Dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Çok üzüldüm, bol sabır diliyorum

Ayne

Sagol Allah razi olsun.Bide Beni düsün ilk bebegimin kalbi durdu:KK61:
Ah canım benim. Rabbim imtihan etmesin. Güzel şeyler düşünelim. (Her ne kadar ben uygulayamasam da sen bana bakma) güzel düşünen güzel görür. Güzel gören hayatından lezzet alır. En sevdiğim söz. Rabbim bebişlerimizi inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip eder. İçini ferah tut

Sen niye rahim ağzını ölçtürüyorsun canım ihtiyaç mı var?

Şok içerisindeyim hiç sorma öncekinde ilk 3 ay aldım mı valla hatırlamıyorum ama ya 7 yada 9 kilo tamamlamıştım.
Ayrıca doktorun tartısı bozuk bence :KK70: sonra yemek yemiştim, sonra... :KK70:
Evde fılan tartın varmı ?
Buarada bebısının arayı kapatmasına cok sevındım , gule gule buyusun bebısın ınsallah
Kıloya gelınce bu sene aralık annelerı bence kılo alımında rekor rıkacak
28 haftalık ıs arkadasım 8 kılo aldı dıye doktoru kızmıs ona :D

Ah canım benim. Rabbim imtihan etmesin. Güzel şeyler düşünelim. (Her ne kadar ben uygulayamasam da sen bana bakma) güzel düşünen güzel görür. Güzel gören hayatından lezzet alır. En sevdiğim söz. Rabbim bebişlerimizi inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip eder. İçini ferah tut
Hep dua ederim.Beni ikinci kez evladimla imtihan etme diye :KK61:Bebeğimi özledim ondan böyle oldum galiba.iyi haberlerle gelim 30 dişimi göstericem herkese

Hep dua ederim.Beni ikinci kez evladimla imtihan etme diye :KK61:Bebeğimi özledim ondan böyle oldum galiba.iyi haberlerle gelim 30 dişimi göstericem herkese
:KK70:CANIM benim yaa Çok hoşsun. Muhtemelen özlediğimiz için böyle psikopata bağlıyoruz zaten. Hayırlısıyla güzel haberlerle gel de 30 değil 32 dişini göster. Yazık ikisi mahrum kalmasın. :KK68:

Kusmak cok zor kızlar
Dün akşam bugun sabah ne yediysem cıktı mide boş yine azaldı derken geri arttı valla ne zmn bitecek bilmiyorum
Canim yapisal.bisey bu ben iki.kere cikardim sadece o da araba tuttu hayatimda ilk kez. Ama.bi arkadasim 9ay boyunca cikardi maalesef. Artik sabah kendi iradesiyle cikariyodu gun boyu daha rahat ettigini soylemisti. Eger her gun boyleysen bunu mu denesen bir deo_O

Kusmak cok zor kızlar
Dün akşam bugun sabah ne yediysem cıktı mide boş yine azaldı derken geri arttı valla ne zmn bitecek bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım canım. Bi tanıdığımın eşi doktor. Kiviyi kabuklarıyla rendeleyip yiyince bulantı kesiliyor demiş. Ama henüz denemeye cesaret edemedim. Ondan da tiksinmek istemiyorum. Artık çok afedersin ekşi bi şekilde çıkarıyorum ve boğazım genizim çok feci yanıyo. İnşallah çok uzun sürmez bu halimiz. Ve rahat rahat yemek yemeye başlarız en kısa sürede. Günde zar zor iki öğün yiyorum. O da zaten midemde kalmıyo

Ay ne guzel canım benım .
Benımde 2 doktor takıbınde olacagım ıcın(ıkısıde bırbırınden habersız) bırı 16 hazıranda , dıgerı 30 hazıranda . 30 hazıranda rahım agzı olculecek.
16 Hazıran cınsıyet soylerım demıstı ama ogrendık :KK53:

Tayt aradım arkadaslarımdan ama kımsede yedek yokmus
Sıkıcam artık dısımı aksama kadar buarada sende kılo almıssın almadım almadım dıyıp oncekı gebelıgımde hava atıyordun :63::halay::KK200:
ne iş yapıyorsun CuteMom CuteMom

Ben de gaz ve sisikinlikle ilgili uygulamadan bi yazi okudum dun. Kabizlik da bununla ilgili sanirim. progesteron hormonunun kas gevsetici etkisi varmis dolayisiyla bagirsaklarimiz da normalden daha yavas calisirmis. Boylece bebek de besinlerden max fayda saglarmis. Ama bize gaz siskinlik olarak geri donuyor bu durum. Sogan maden suyu vs gibi seylerden uzak durmamizi yaziyordu
maden suyu biara hamilelere cok oneriliyodu simdi de tam tersi onerilmiyo neden acaba

Dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Cok gecmis olsun canim Rabbim mubarek gunler yuzu suyu hurmetine tum hastalarimiza sifa versin insaallah..

M Mucize123 size de çok geçmiş olsun.
CuteMom CuteMom ben artık göbeği sıkmayayım diye hamile kıyafetlerine geçtim.
Avust Avust güzel geçer umarım görüşmen

Benim randevum bu hafta cuma günü. Herkes erken gitmeye çalışıyor, bir hafta ertelesem mi diye düşünüyorum. Çünkü bayramda Türkiye'de değilim ve bir sonraki kontrol tam o zamana denk geliyor . Ama gitsem de cinsiyet öğreneceğim...neredeyse 4 aylık oldu ( birkaç gün kaldı )Ve ben hala kusuyorum. Dün geçeceğine çıkardım . 9 ay böyle giderse işim zor

Back